reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mój też jest niezły, usypiałam małego po kąpieli, był już senny czekał na sen i mówię do swojego by z Nim posiedział,a ja się wykąpię przez ten czas ........ wykąpałam się i wchodzę do małego myśląc, że już smacznie śpi i co widzę ?

w ruchu wszelakie grzechotki, małego na rękach męża i się śmieją i wygłupiają :confused: rozbudzone dziecko ciężko usypiać ........ 1,5 godz. musiałam go wyciszać ....

Ach ci faceci:-D:wściekła/y:

U mnie noc nie za ciekawa:-(maly budzil sie czescie a mi sie tak nie chcialo wstawac:-(plecy mnie strasznie nawalaja,przydalby sie jakis masaz:tak:

reklama
U mnie noc nie za ciekawa:-(maly budzil sie czescie a mi sie tak nie chcialo wstawac:-(plecy mnie strasznie nawalaja,przydalby sie jakis masaz:tak:

mnie też, dźwigam w końcu niezłego klocka :sorry2:
u mnie najgorzej jest jak Daniel zje i trzeba go odbić - nie chce mi się wtedy z nim chodzić bo przeważnie i tak mu się nie odbija :wściekła/y:
a kryzys przeżywam rano jak trzeba wstać.

juz mam dosc musze sie meczyc... na forum bede korzystac z opery a na innych przegladarkach z reszty stron innego wyjscia nie mam... jakos sie przyzwyczaje... ale wazne ze moge tu byc z wami... masakra jakies fatum na mnie spada caly czas!hehe

wczoraj kupilam mojej ksiezniczce ta sukienke do chrztu:):):):)
*Sukieneczka do Chrztu *R.68 MICHASIA (961689970) - Aukcje internetowe Allegro

przesliczna ale ta cena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba bym musiala upasc na leb !! ja kupilam za 19 zl !!

Mea a Ty nie umiesz pomóc mi w problemie?? cos nagle pewnego dnia zaczelo sie blokowac... bylo ok a etraz jest zle..... wylaczylam jave ale nie mam obrazkw zadnych w zaawansowanej edycjki nie moge korzystac z pogrubiania i powiekszania liter itp... linki ze zdjeciami musze inaczej wklejac... 3/4 funkcji mi nie dziala... czy forum ma jakies inne wymagania teraz do sprawnego dzialania? mam najnowsze przeegladarki, najnowszy Adobe flash player i jave 6 update18 i dalej kicha.....

Mea a Ty nie umiesz pomóc mi w problemie?? cos nagle pewnego dnia zaczelo sie blokowac... bylo ok a etraz jest zle..... wylaczylam jave ale nie mam obrazkw zadnych w zaawansowanej edycjki nie moge korzystac z pogrubiania i powiekszania liter itp... linki ze zdjeciami musze inaczej wklejac... 3/4 funkcji mi nie dziala... czy forum ma jakies inne wymagania teraz do sprawnego dzialania? mam najnowsze przeegladarki, najnowszy Adobe flash player i jave 6 update18 i dalej kicha.....

Ja też miałam najnowsza operę i cos mi szwankował rozmiar forum (okno nie było na całą stronę, tylko takie wielkie). NAjlepiej forum działa mi na starym firefoxie :tak:

mnie też, dźwigam w końcu niezłego klocka :sorry2:
u mnie najgorzej jest jak Daniel zje i trzeba go odbić - nie chce mi się wtedy z nim chodzić bo przeważnie i tak mu się nie odbija :wściekła/y:
a kryzys przeżywam rano jak trzeba wstać.

My nie zawsze odbijamy;-)nam pani ordynator powiedziala w szpitalu ze dzieci na piersi czesto nie odbijaja:tak:i nawet nie trzeba zawsze tego robic;-)ja na poczatku nie pionizowalam malego wcale:tak:teraz tylko w dzien i to nie zawsze,w nocy wogole;-)

DAFFI sliczna:tak:ja teraz wystawilam sukienke mojej Julci od chrztu na Allegro:tak:wczesniej sprzedalam tez taka z wesela i nawet polowy ceny nie wzielam ale coz,lepsze to niz lezenie w szafie;-)

reklama
Mam szybkie pytanko wasze maluchy maja tez taka gesta sline bo przed chwilka maly sie obudzil zakropilam mu nosa i sie prawie mi zaczal dusic banki zaczal puszczac bo sobie z ta slina nie mogl poradzic chyba nie powinnam mu od razu po snie tego robic i odciagnelam mu szybko gruszka a to taka gesta slinucha byla tez taka maja wasze maluchy bo nie wiem czy moze to nie przeziebienie ale watpie?

Do góry