reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Purchawko ja już kupiłam dwójki bo mały strasznie się męczył już i denerwował przy mniejszych a teraz jest ok a nie skończył 3 mies jeszcze

Kurcze, ale ja daje tylko odciągane z butelki i boje się, że jak będzie za szybko leciało to cyca nie będzie chcial, bo na 1 to nie ma z tym problemu, ale się już strasznie zużyły te smoczki :(

reklama
no jestem,,, zajecia odbebnione,,,, a w drodze powrotnej zmarzlam jak cholera!!!!!!!!!!!brrrrrrr ale po powroci do domu mooment sie ogrzalam,,, tzn-moja cora dala tatusiowi popis.. ale sie biedny skladal zeby ja uspokoic a ta co??? RYK!!!!

ale..... mamusia wziela na raczki , ucalowala i niunia moment grzeczna,,,, od taty jesc nie chciala a ja tylko jej butelke przystawilam ,,, i po problemie.... pozniej slicznie ucalowalam, powiedzialam ze juz nigdzie sobie nie pojde i ze baardzo ja kocham, polozylam do lozeczka ,,,, usmiechnela sie do mnie taaaak slicznie,,, i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zasnela..... a moj slubny stal i patrzyl na mnie nie wiedzac co sie dzieje:):):)

za to ja ja ze szczescia ze mala tak mnie potrzebowala i ze tak na nia dzialam sie poryczalam........poszlam pod prysznic a po powrocie moj maz zapytal mnie z taka slodka minka co ja jej zrobilam ze wystarczy moj dotyk i zapach i juz jest cisza......... a ja na to,,,, nosilam ja kochanie przez 9 miesiecy i urodzilam........ona to doskonale wie-taka nasza niewidzialna nic porozumienia

Ostatnia edycja:
Kurcze, ale ja daje tylko odciągane z butelki i boje się, że jak będzie za szybko leciało to cyca nie będzie chcial, bo na 1 to nie ma z tym problemu, ale się już strasznie zużyły te smoczki :(

A ja glupia myslałam, że o smoczkach uspokajających piszesz :-D
Nie no w butli mamy 1...mały strasznie szybko je...1 narazie są ok dla niego ;)

no jestem,,, zajecia odbebnione,,,, a w drodze powrotnej zmarzlam jak cholera!!!!!!!!!!!brrrrrrr ale po powroci do domu mooment sie ogrzalam,,, tzn-moja cora dala tatusiowi popis.. ale sie biedny skladal zeby ja uspokoic a ta co??? RYK!!!!

ale..... mamusia wziela na raczki , ucalowala i niunia moment grzeczna,,,, od taty jesc nie chciala a ja tylko jej butelke przystawilam ,,, i po problemie.... pozniej slicznie ucalowalam, powiedzialam ze juz nigdzie sobie nie pojde i ze baardzo ja kocham, polozylam do lozeczka ,,,, usmiechnela sie do mnie taaaak slicznie,,, i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zasnela..... a moj slubny stal i patrzyl na mnie nie wiedzac co sie dzieje:):):)

za to ja ja ze szczescia ze mala tak mnie potrzebowala i ze tak na nia dzialam sie poryczalam........poszlam pod prysznic a po powrocie moj maz zapytal mnie z taka slodka minka co ja jej zrobilam ze wystarczy moj dotyk i zapach i juz jest cisza......... a ja na to,,,, nosilam ja kochanie przez 9 miesiecy i urodzilam........ona to doskonale wie-taka nasza niewidzialna nic porozumienia

Aż mam łzy w oczach :-)
Jak opowieść z bajki....

nawet nie wiesz kochana jak ja sie poryczalam.. takie chwile upewniaja mnie w przekonaniu ze mimo wszelkich trudnosci bylo warto!!! i z dnia na dzien coraz bardziej to moje dziecie kocham,..

nawet nie wiesz kochana jak ja sie poryczalam.. takie chwile upewniaja mnie w przekonaniu ze mimo wszelkich trudnosci bylo warto!!! i z dnia na dzien coraz bardziej to moje dziecie kocham,..

Ja tez jak widzę, jak się śmieje i bawi i robi coraz więcej rzeczy...nie mam tylko sposobu na usypianie go, ale cóż nie można miec wszystkiego naraz, bo by nam się poprzewracało w głowach :-D

reklama
szkoda tylko ze tatus sie niepotrzebny poczul.... musialam i jego ucalowac,,, i obawiam sie ze na tym sie to dzis nie skonczy:):):):) no ale.....heheheh

wytlumaczylam mu ze musi mi wiecej pomagac bo mala jeo takze potrzebuje,,, a jak juz sie przyzwyczai ze tata tez jest ok i potrafi zrobic to co mamam(mimo ze troche inaczej) przy nim tez bedzie sie tak zachowywac,,,,,,>)

Do góry