reklama
luuuzna
Mama Alanka
Tylko tak jak patrzę, to nie da się dostać butelki 260ml ze smoczkiem 1 (czyli tym dla noworodków i dzieci cyca) , kurde ;/
Ale bez problemu da sie chyba przełożyć smoczek 1 co? Bo przecież z małej butli Aventa 125 ml da się przełożyć smoczek do dużej butli 260.
luuuzna
Mama Alanka
ok.... uciekam poprzytulac mezadobranoc
![]()
Idź idź :-)
Jak moj zaraz wróci, to też go wycałuję yhyym
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Purchawka
Mama Lolka :-)
Ale bez problemu da sie chyba przełożyć smoczek 1 co? Bo przecież z małej butli Aventa 125 ml da się przełożyć smoczek do dużej butli 260.
No tak będę musiała kupić zestawy gdzie jest butla 125 ml gratis, ona ma mały smoczek i w ten sposób bede miala dużą z małym smoczkiem
G
Georgina
Gość
Dzięki KochanaGeorgina życzę powodzenia w jutrzejszym dniu![]()
G
Georgina
Gość
Hehehe, nie ma problemu;DOooo zakładamy fanklub Aventa?![]()
luuuzna
Mama Alanka
No tak będę musiała kupić zestawy gdzie jest butla 125 ml gratis, ona ma mały smoczek i w ten sposób bede miala dużą z małym smoczkiem![]()
No właśnie :-)
Georgina a co masz jutro bo przeoczyłam?
G
Georgina
Gość
Oj mnie też to niejednokrotnie wzrusza..no jestem,,, zajecia odbebnione,,,, a w drodze powrotnej zmarzlam jak cholera!!!!!!!!!!!brrrrrrr ale po powroci do domu mooment sie ogrzalam,,, tzn-moja cora dala tatusiowi popis.. ale sie biedny skladal zeby ja uspokoic a ta co??? RYK!!!!
ale..... mamusia wziela na raczki , ucalowala i niunia moment grzeczna,,,, od taty jesc nie chciala a ja tylko jej butelke przystawilam ,,, i po problemie.... pozniej slicznie ucalowalam, powiedzialam ze juz nigdzie sobie nie pojde i ze baardzo ja kocham, polozylam do lozeczka ,,,, usmiechnela sie do mnie taaaak slicznie,,, i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zasnela..... a moj slubny stal i patrzyl na mnie nie wiedzac co sie dzieje
za to ja ja ze szczescia ze mala tak mnie potrzebowala i ze tak na nia dzialam sie poryczalam........poszlam pod prysznic a po powrocie moj maz zapytal mnie z taka slodka minka co ja jej zrobilam ze wystarczy moj dotyk i zapach i juz jest cisza......... a ja na to,,,, nosilam ja kochanie przez 9 miesiecy i urodzilam........ona to doskonale wie-taka nasza niewidzialna nic porozumienia
G
Georgina
Gość
No właśnie tak Was czytam i czytam.. Moja ma ciągle te same smoczki - 1. Leci jej idealnie. Nie za wolno, nie za szybko.W Avencie 1 nie są wcale takie wolne w przepływie...baardzo wolno mleczko leci z Browns'a. Więc mój częściej z Browns'a dostaje mleczko - je dłużej, ale wcale mu to nie przeszkadza hehe
reklama
G
Georgina
Gość
Mała ma ChrzestNo właśnie :-)
Georgina a co masz jutro bo przeoczyłam?