reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No i już po spacerku... chodziliśmy 2,5h :-) ale to dlatego, że trochę zabłądziłam :-D

Nie wiem czy ja dobrze zauwazylam ale dzieciaki cyckowe narazie wcale nie choruja,nawet kataru nie bylo chyba u zadnego:-)u mnie (odpukac) jest super;-)a jak u reszty?
U mnie też jest teraz super :tak: Choć zaliczyliśmy wizytę w szpitalu w 2 tygodniu Maćka bo okazało się, że prawdopodobnie poprzez karmienie na leżąco miał zapalenie ucha :-(
Zaznaczę, że ja go tak nie karmiłam tylko na porodówce pielęgniarki na leżąco dawały mu butle :wściekła/y:

Dziewczyny, mam pytanie: czy ktoreś z Waszych dzieci ssie kciuk?
nasza namietnie, smoczek nie pomaga. spedza mi to sen z powiek, chociaż Tracy Hogg mówi, zeby to olać :-)
Maciek pcha do buzi całą piąstkę, a ostatnio osiołka lub pieluchę :-D Kciuka nie ssa, ale ja bym się tym nie przejmowała ;-)

czesc laseczki:) my po wizycie u ortopedy... i WSIO OK!!!!!1 jak sie ciesze ,,, bo balam sie ze znow te gacie bedzie musiala nosic...teraz juz by sie hyba wsciekla bo jest taka zywa a to zdecydowanie krepuje ruchy..... mam ja tylko na brzuszku czesciej ukladac i tyle........ech.. ulzylo mi...

a jutro do okulisty...no niech juz zrobi cos z tym oczkiem bo zwariujemy- i ja i mala,,, mam wrazenie ze ktos jakis kranik odkrecil bo ropa leci i leci,,,,, a zadne krople czy masaze nie pomagaja...

no i na 18 ide dzis na zajecia w zwiazku z tym moje dziecie zostaje dzis z TATA... pierwszy raz bedzie musial mala wykapac , nakarmic przebrac i do snu ulozyc,,,,,,, ciekawa jestem jak sobie poradzi... czy moze poczeka na moj powrot ok 20:00.... obawiam sie jednaak ze tak dlugo moje dziecie nie wytrzyma.... no coz najwyzej koncert tatusiowi zrobi... ja sobie radze od 3 miesiecy to on da rade choc raz:):):):)" MOZE DOCENI TO, ILE PRACY TRZEBA WYKONAC PRZY TAKIM MALENSTWIE:)

Mataka to świetnie! mam nadzieję, że mój Danielek nie będzie musiał nosić poduchy, idziemy 23.03 prywatnie na usg bo jakoś nie wierzę lekarzom w szpitalu... każdy mówi co innego - dla jednego wystarczą dwie pieluchy i układanie na brzuszku a drugi zalecił rozwórkę... :baffled:
Kopciuszku, przypomnij mi proszę co jest nie tak z bioderkami Patrysia? Jakie wykonujesz z nim ćwiczenia?

Przed chwilą była u mnie burza śnieżna - świata za oknem nie było widać. I momentalnie mnie rozbolała głowa, tak boli że aż mi niedobrze a zaraz muszę jechać do ginekologa... Wzięłam Apap, może puści.

Dziewczyny czy jak dziecko jest przeziębione ma katar może spać więcej w ciągu dnia niż zwykle bo nie wiem czy śpi bo ustąpiły kolki i nie pręzy się czy przez katar bo jest słabiej dotlleniony?

reklama
Do góry