luuuzna
Mama Alanka
Ale alergia nie jest wykluczona?Bylas u specjalisty lub na badaniach?
Własnie,to chyba Charie miala skierowanie na badanie krwi na antygen IgE?
Nie tylko ona....ja też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tylko ona....ja też
I masz wyniki czy dopiero idziesz?
U mnie też jest teraz superNie wiem czy ja dobrze zauwazylam ale dzieciaki cyckowe narazie wcale nie choruja,nawet kataru nie bylo chyba u zadnego:-)u mnie (odpukac) jest super;-)a jak u reszty?
Maciek pcha do buzi całą piąstkę, a ostatnio osiołka lub pieluchęDziewczyny, mam pytanie: czy ktoreś z Waszych dzieci ssie kciuk?
nasza namietnie, smoczek nie pomaga. spedza mi to sen z powiek, chociaż Tracy Hogg mówi, zeby to olać :-)
Dostałam, ale bolało jak choleraa nie dostałaś znieczulenia miejscowego jak Cie zszywali ? mnie samo szycie nie bolało kompletnie nic, czasem troszke nieprzyjemne uczucie było, ale głównie nic nie czułam![]()