reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja tylko dziewczyny na chwile wpadlam sie pochwalic :)
Wyniki dzisiejeszej morfologi misia :Miś nie ma juz Anemi :) Ale sie ciesze <jupi> ;)
nareszcieee

wizyta ok miś zdrowy wszytsko ok sciagac w kapieli napletek tylko troszke kazala pozatym ok...

i szczepienia super miś raz kuty tylko a wiec nawet nie plakal .... po tamtym szczepieniu nie bylo zadnych objawów poszczepiennych ... mamy n adzieje ze teraz tez nie bedzie...

potem zmierzymy temperarurke na noc wrazie czego....

jutro pewnie do was zajrze ppaaaaa

jupiiiiiiii :-):-):-):-):-):-):-)
jak ja uwielbiam dobre wyniki ;)

reklama
Wyniki dzisiejeszej morfologi misia :Miś nie ma juz Anemi :) Ale sie ciesze <jupi> ;)
nareszcieee

wizyta ok miś zdrowy wszytsko ok sciagac w kapieli napletek tylko troszke kazala pozatym ok...

i szczepienia super miś raz kuty tylko a wiec nawet nie plakal .... po tamtym szczepieniu nie bylo zadnych objawów poszczepiennych ... mamy n adzieje ze teraz tez nie bedzie...

Gratulacje :tak:
W końcu nasze brzdące nie mają anemii hehe
Milo poczytać dobre wieści iej :D

Hej laseczki witam się wieczorowo:cool2:
Byliśmy dziś u pediatry bo mały dostał katarku i pokasłuje.
Pani doktor powiedziała, że narazie zmian osłuchowych nie ma i gardełko czyste więc mam dawać Cebion 2 razy dziennie po 5 kropli(hehe ja już dałam wcześniej mu ale tylko raz) do smarowania dostaliśmy Pulmex baby(na klate i plecki) a jutro do kontroli.
Aaa spytałam ją czy mogę zacząć mu rozszerzać dietę. I usłuszeliśmy takie pytania...
1. Ile już ma? (tzn wiek:-D)
2. Ile waży? (zważyliśmy to 6700:cool2::-D)
3. Czy miał kolki? (oczywiście, że nie)
Pani doktor uznała, że duży ładnie się rozwija, i skoro kolek nie miał to spróbować można bo raczej problemu z brzuszkiem nie będzie ale mam uważnie obserwować:tak:
A więc mamy zacząć od marcheweczki lub jabłuszka po jakiej 2 łyżeczki na dobę, na kolację mleko z kleikiem(ale narazie niewiele dosypywać kleiku) Jak po tym problemów nie będzie to tak po tygoniu możemy spróbować kaszki ale też 2-3 lyżeczki:-D:-D:-D:-D
Ehh a dziś mój tata kupił Alusiowi krzesełko do karmienia drewniane, które po rozłożeniu może być małym stoliczkiem i krzesełkiem dla ponad rocznego dziecka:tak: Cena??? Okazja!!!!!! 60zł:szok::szok::szok: od znajomego a wygląda jak nowe:-D

nareszcieee

To super kochana:)))))

Hej laseczki witam się wieczorowo:cool2:
Byliśmy dziś u pediatry bo mały dostał katarku i pokasłuje.
Pani doktor powiedziała, że narazie zmian osłuchowych nie ma i gardełko czyste więc mam dawać Cebion 2 razy dziennie po 5 kropli(hehe ja już dałam wcześniej mu ale tylko raz) do smarowania dostaliśmy Pulmex baby(na klate i plecki) a jutro do kontroli.
Aaa spytałam ją czy mogę zacząć mu rozszerzać dietę. I usłuszeliśmy takie pytania...
1. Ile już ma? (tzn wiek:-D)
2. Ile waży? (zważyliśmy to 6700:cool2::-D)
3. Czy miał kolki? (oczywiście, że nie)
Pani doktor uznała, że duży ładnie się rozwija, i skoro kolek nie miał to spróbować można bo raczej problemu z brzuszkiem nie będzie ale mam uważnie obserwować:tak:
A więc mamy zacząć od marcheweczki lub jabłuszka po jakiej 2 łyżeczki na dobę, na kolację mleko z kleikiem(ale narazie niewiele dosypywać kleiku) Jak po tym problemów nie będzie to tak po tygoniu możemy spróbować kaszki ale też 2-3 lyżeczki:-D:-D:-D:-D
Ehh a dziś mój tata kupił Alusiowi krzesełko do karmienia drewniane, które po rozłożeniu może być małym stoliczkiem i krzesełkiem dla ponad rocznego dziecka:tak: Cena??? Okazja!!!!!! 60zł:szok::szok::szok: od znajomego a wygląda jak nowe:-D

Super :tak:
Mój miał kolki niestety :-( i w ogóle Pani doktor pewnie będzie kazała karmic go samym mlekiem do pół roku...

Co do krzesełka - też mi się takie podobały, ale chrzestny (a raczej jego żona - siostra T) Kupili takie, jak Marta chyba ma...na kółkach, plastikowe, wszystko prawie regulowane. No śliczne, ale nie wiem, na ile starczy ;)

66497570.jpg

Sorki ze Tutaj ale chcialam sie pochwalic przerobka męzulka ;) i on tez ciekawy co powiecie hihih :)

Fajne ;p????????

Super :tak:
Mój miał kolki niestety :-( i w ogóle Pani doktor pewnie będzie kazała karmic go samym mlekiem do pół roku...

Co do krzesełka - też mi się takie podobały, ale chrzestny (a raczej jego żona - siostra T) Kupili takie, jak Marta chyba ma...na kółkach, plastikowe, wszystko prawie regulowane. No śliczne, ale nie wiem, na ile starczy ;)

Z mężem mieliśmy kupić plastikowe ale chyba to na dłużej starczy. Nawet tak do 3 lat

reklama
Do góry