sylwik1987
Filipek
Julka32 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! zdrówka i pociechy z synka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też mam obawy co do sciągania mu napletka..., chyba poprosze męża żeby czynił ta powinnoścU nas jedna pielęgniarka i 3 pediatrów powiedzieli to samo co do napletka. Nic na siłę. Trochę w wodzie już można, ale jak nie chce się sciągać to nie ruszać I broń boże na sucho, tylko i wyłącznie na ślisko My jak na razie się boimy, hehe
ja też mam obawy co do sciągania mu napletka..., chyba poprosze męża żeby czynił ta powinnośc
acha a moj Antek dzis skonczyl 2 mies i dzis u lekarza byl wazony i wazy 6,5kg!!! w tydzien przybral 30dkg
kochana zly link......
ja od dziś powinnam być Julka33... a uczyć gotować zaczęłam dopiero 2 lata temu dla P,jak się poznaliśmy....wcześniej miałam zawsze inne zajęcia i wolałam położyć kafelki w łazience niż ugotować obiad....ale P dzielnie znosił bycie moim króliczkiem doświadczalnym i wcinał wszystko udane czy nie
łoooo ranyyyyy ...masakra...lepiej juz nie wspominać ,choć powiem szczerze ,że mi wciąż wracają myśli z porodówki ,z wizyt w szpitalu itd....najbardziej boli mnie to i przyprawia o łzy,że dziecko dziewczyny z którą leżałam 2 tygodnie w jednej sali i moco sie zakumplowalam , bedaca w starszej ciazy o 2tyg ode mnie umarło jeszcze w brzuchu...lekarze nic nie zrobili pomimo skoków tetna (dziwne ,bo zawsz szybko reagowali i robili cc)...musiala urodzic martwe dziecko ...Siedzi mi to non stop w głowie tym bardziej ,że u nas też były skoki tętna przez ten fenoterol
My jeszcze nawet nie uzgodniliśmy terminu, ale wstępnie planujemy czerwiec ;-)chyba będę jedyna mamą która chrzci swoje dziecko tak poźno my zaplanowaliśmy ta uroczystość na maj a impreze po chrzcinach u teściów bo mójh M ma niepełnosprawnego brata a chcelibyśmy żeby on tez mógł brać w tym udział
Maćkowi też nudzi się mata i bawi się na niej tak co 2-3 dzieńA moje dziecie ostatnio jakos nudzi sie na macie Ciekawe czy takie dziecko pamieta ze poprzedniego dnia bawilo sie tymi samymi zabawkami, z ta sama melodyjka i w tym samym miejscu... O ile sie orientuje to nie pamieta ale kto wie...
Dziewczyny czy jest ktoras z Was z Warszawy? Jak rozmawiamy o poworcie do Polski coraz czesciej pojawia sie Warszawa w naszych rozmowach. Jak sie Wam tam zyje?