reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

no to masz morfologie krwi, a ten cukier to co innego, tego sie nie powtarza za kazdym razem, jesli wszytsko bylo w porzadku w pierwszym badaniu. Tu jest taka tabelka jakie badania kiedy sie powinno robic Badania w ciąży :: MediWeb.pl
to może dlatego nie miałam tego badania bo po pierwszej wizycie musiałam leżeć przez miesiąc jak sie okazało ze krwawie i pierwsze badania miałam zrobione miesiąc temu ale dziękuje za tabele

reklama
to nie kojarze ...

a o lekarzu rodzinnym nic nie wiem ... pierwsze slysze ... po co ??
no właśnie sama nie wiem.. zapomniałam o tym .. ale teraz tak patrze na tą kartę.. i sie mi to przypomniało..
wiem ze jak byłam jakos na poczatku ciąży u rodzinnego to mi móił że się jeszcze spotkamy.. ale po co? ;|

Mi położna przy zakładaniu karty powiedziała że mam iść do "ogólnego" lekarza i di dentysty żeby zbadali i dali pieczątkę do karty z uwagami bądz że jestem zdrowa! U dentysty to wiadomo leczenie ząbków ale u ogólnego tylko się popytał jak się czuję i dał pieczątkę!

Dobry wieczór!
Widzę że temat badań i witamin na czasie. Ja biorę mało popularne witaminki Callibrum mami. Co do badań to miałam 2 razy jak do tej pory morfologię, cukier, i mocz wraz z osadem. Oprócz tego oczywiście czynnik RH, grupę krwi WR, HBS, HCV.

reklama
Do góry