aaaaa...no to naprawde duzo je tego mleczka hehe, to ja jeszzcze poczekam z ta kaszkato jest bezsmakowa kaszka mleczno-ryżowa z bobovity... dodaje sie ja do mleka modyfikowanego.... co prawda jest po 4 miesiacu
ja ją podaje bo Julka za duzo je... bo 260ml to przesada by jadła a z kaszką zjada po 70ml a wczoraj zjadła mleka z kleikiem jakies 100ml...
Warto miecNo w sumie moglam tak zrobic, dzieki. Wykapalismy juz misia w krochmalu i posmarowalam Sudokremem i mam nadzieje ze rano bedzie lepiej. Wyglada to naprawde nieciekawie. Biedaczek moj...
Jak bede niedlugo w PL napewno go kupie. Tak na wszelki wypadek.
a próbowalas mu wlozyc do lozeczka swoja pizame albo bluzke? bedzie czul twoj zapach i moze tez podzialaCiężki dzień za mną ale co nieco poczytałam
Ale tylko jedno napiszę....
jak można dzieciątka tak p.óźno kąpać
Przecież to my im ustalamy rytm dnia!!!
A jak trochę podrosną..choćby nawet czekać aż do wieku szkolnego...to jak je przestawicie?
Ja miałam taką koleżankę...żeby na imprezkach długo siedzieć to nauczyła córkę tak że np na grillu siedziało z nami 4 letnie dziecko do 2 w nocy a potem mamusia się mogła wyspać do 12
Ja kąpie między 19 a 20...a z doświadczenia wiem że potem można na trochę później kąpanie przesunąć
O 21 moje dzieci już śpią a rodzice mają czas dla siebie:-)
Ale zaznaczam że ja nikogo nie krytykuję tylko wyrażam swoje zdanie;-)
A co do ciężkiego dnia to wybraliśmy się całą rodzinką na zakupy..pierwszy i ostatni razWolę siedzieć w domu niż tak się męczyć
ale że teściowa mnie ostatnio zagrzała bo stwierdziła że wozimy jej Hanię TYLKO jak jedziemy na zakupy..więc specjalnie podjechaliśmy do niej pod jakimś pretekstem pod dom żeby wiedziała gdzie się wybieramy i że wszyscy razem
Oczywiście najpierw chciała żebyśmy Hanie zostawili..a jak my że nie bo jedziemy jej coś kupić to nagle się wnukiem zainteresowała i jego chciała...
ale byłam twarda
I znalazłam chyba patent na szybkie zasypianie mojego Tomka
Już drugi raz zasnął od razu po odłożeniu do łóżeczka jak mu dałam obok główki pieluszkę..tak że się do niej jakby przytulił...bo dana do rączki się nie sprawdziła
Tfu tfu tfu mam nadzieję że sobie nie zapeszę i jutro też to zadziała
Dobranoc;-)
Chciałam tylko przypomnieć, że żyję ;-)
U nas w porządku - mam pomoc do małego, więc rana nie boli, ale jak go podniosę, to rwie strasznie dalej:-(
Aluś rośnie, rośnie, rośnie...śpi i rośnie. Nawet przejrzałam neta z zapytaniem 'dlaczego 3 miesieczne dziecko śpi dlugo'oczywiście wyskoczyło od razu 'dlaczego spi krótko'
Jak czytam posty typu "Moja 3 miesięczna córeczka śpi 4 godz w nocy i jestem jej za to wdzęczna', to aż chcę wycałować za wsze czasy mojego brzdąca!! Jak on spał dziś od 19 do 5NO JAK NIE KOCHAĆ???? I w dzień śpi....ehhh głupi ma zawsze szczęście
Ale za to jaki chłop przez to jego spanie - no wielkolud jedenrośnie aż miło...teraz juz nikt nie chce mi wierzyć jak mówię, że ma 3 miesiące (tylko gratulują mi dobrego poczucia humoru
)
I rzeczywiście inne dzieciaki wyglądają przy nim śmiesznie hehe
Ps. Przedwoczoraj spał bez jedzenia 14 godz
:0 to normalne ze tak dlugo spi??????????
my tez wzielismy 5 w1,czesc dziewczyny
wczoraj pojechalismy do chirurga z antosiem w sprawie tego zgrubienia pod skora. na szczescie okazalo sie ze to nie przepuklinka tylko wodniak. jak by sie okazalo ze przepuklina to maly od razu musial by miec operacje bo to dosc duze jest. kamien spadl mi z serca bo lek.pow ze wodniaki do 1roku zycia same sie whlaniaja i nie trzeba interwencju chirurga. a co do chrostek u malego to chyba jednak mial uczulenie na nivea bo po oilatum mu teraz ladnie wszystko zeszlo wiec jestem prawie pewna ze to nie skazaw piatek idziemy do lek na szczepienie to nam pow dokladnie. a propo szczepienia to mam nadzieje ze w koncu dostanie. i Pani zaproponowala skojarzona5w1,ja sie nie znam...dobra jest???
dobrze ze to tylko wodniak
a ja sie witam,,
wsciekla od samego rana jak osa.....fryzjerka dzis nie mogla i odwolala...wrrrrr:///////i (__|__) z farbowania! a maly coeraz czesciej sie budzi ja nie wiem co sie z nim dzieje...yh...