W
wika_20
Gość
Pytanko do mam butelkowych ;-) W związku z tym, że niedługo wracam do pracy chciałabym powoli uczyć Maciejke pić z butli i teraz mam dylematTe butelki co kupowałam kiedyś, tommee tippee close to nature, chyba są już nieodpowiednie do jego wieku
Jakie smoki powinny mieć te butle, jest coś takiego jak 3+ No i ile butli powinnam zakupić?
Drugie silikonowe pytanie dotyczy takich niby szczoteczek-masażerów do dziąseł i zębów. Używacie tego? Wcześniej myłam Maciejce gębola gazikiem i przegotowaną wodą a od kilku dni używamy tego masażera. Niby jest napisane 0+ ale nie wiem czy jednak nie za wcześnie na takie urządzenia. Zaznaczę, że Maciek lubi takie masażyki i nie płacze :-)
Skoro Twój Synek ma 3 miesiace to smoczki 3 + czyli od 3 m do 6 m ... Butle najlepiej miec ze dwie ale ja osobiscie mam 4... jedna duza aventa jedna duza dr, browns i mala aventa i mala nuka do cherbatki osobiscie musze zmienic smoczek w dr. browna tak mam pozmieniane juz na od 3 miesiecy... bo mi za bardzo cmoka juz tamte smoczki sa za male ... i uzywamy wiekszych...
aaa i butelke tomme tippe tez mam ale wlasnie ze smoczkiem od 0 do 3 czyli malym.... do cherbatki by w sumie sie nadawalya jeszcze ale nie do mleczka modyfiko...
i butelka jest od laktatora wiec idzie na schowanie,,,,,,,,do pudla
oczywiscie jest z tomme tippe smoczek od 3 do 6 ;-)
i nie zapomnij kupic szczotki do bycia butelek najlepiej z dwoma koncowkami ktory drugi nadaje sie do mycia smoczkow koszt ok 7 zł ...
Ostatnio edytowane przez moderatora: