reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a dzis byłam u pediatry bo moje dziecie zasmarkane od soboty
i na szczesnie to tylko wirusowe gardziołko czyste i uszy tez
zapisałam clemastinum . izoprinozin i jeszcze jakies cudo
wysypki juz do nas nie powrociły tylko lekko szorstkie ma zewnetrzna strone nozek
wiec bedziemy traktowani jak zdrowe dziecko
i diete bedziemy rozszerzac w 5 miesiacu

Karnitynko dzieki;-)

reklama
my po kapieli..dzis prawie caly dzien w auci wiec prawie caly czas spal;/
a teraz pewnie bedzie buszowal w nocy:)

moja laktacja niestety si eniepoprawie obawiam sie ze powoli sie konczy...
sciagam okolo600ml na dobre tylko;/
dwa razy butle daje;/
ale coz...
dobrze ze 3 miechy byly i moze jeszcze uda sie miesiac mieszanym...

lece karmic i do spania dobranoc!!:)

Ale wy wcześnie wszystkie kąpiecie ;) Ja to bym w ogole nie spała gdybym tak wcześnie kąpała :) My to dopiero minimum o 23, a najlepiej o 23.30 :)
tez to zauwazylam. my o 21, i godz.21.30 maly spi:)

:szok::szok::szok:

tak pozno kapiesz:confused:
ja kąpę teraz po 18 i mała 19 po 19 juz spi
wczoraj sie obudziła przed 3 pozniej po 5
i pozniej 7.30 ale pewnie by jeszcze pospała
ale moj madry maz nie wyciszył tele:wściekła/y:

czyli ogolnie spi około 12 h
hehe u nas to nie przejdzie;/

jutro pobudka o 7 yhh...
dobranoc:*

uuu przerąbane...:baffled:

dafii a czym Ty podajesz ta kaszke?? bo ja bym chciala ale dzirka w normalnej bulti jest za mala:dry::confused:

zastosuj ten kremik co dziewczyny pisaly nivea hipoalergiczny. naprawde jest dobry:tak:

ja podaje normlanie butla ale kupilam smoczek trójprzeplywowy... napoczatku piła ze smoczka 1 ja pociagnelam z niego ale i ona swietnie rade sobie dawala,..... wyobrazcie sobie ze dzis mleczka z kaszka zjadla tylko 70ml i poszla spac:-) to naprawde na nia działa:-)

Ale wy wcześnie wszystkie kąpiecie ;) Ja to bym w ogole nie spała gdybym tak wcześnie kąpała :) My to dopiero minimum o 23, a najlepiej o 23.30 :)

ojej..a czemu tak pozno??? ja zawsze kapie o 19:30 czasem o 20 ale to juz max....
a wczesniej jak julka zasypiala o 23 to tez kapalam ja o tej godz nigdy tego nie zmienilam...i na dzien dzisiejszy moja miska spi juz o 21 z czego sie ciesze...zem sobie dziecko wypracowala:-)

Nessi zrobiłam formata... mam teraz normalnego windowsa XP i wszystko mi ladnie smiga...od dzis zero gier za stara na nie jestem... moze dluzej komp polata ale luksus bo nic mi sie nie zacina co 5sek:-)

ja podaje normlanie butla ale kupilam smoczek trójprzeplywowy... napoczatku piła ze smoczka 1 ja pociagnelam z niego ale i ona swietnie rade sobie dawala,..... wyobrazcie sobie ze dzis mleczka z kaszka zjadla tylko 70ml i poszla spac:-) to naprawde na nia działa:-)
a co to wogole jest za kaszka? bo nie wiem czy nie za predko na takie pokarmy..:/

a co to wogole jest za kaszka? bo nie wiem czy nie za predko na takie pokarmy..:/

to jest bezsmakowa kaszka mleczno-ryżowa z bobovity... dodaje sie ja do mleka modyfikowanego.... co prawda jest po 4 miesiacu
ja ją podaje bo Julka za duzo je... bo 260ml to przesada by jadła a z kaszką zjada po 70ml a wczoraj zjadła mleka z kleikiem jakies 100ml...

reklama
Ja bym nie smarowala narazie niczym:no:jesli to wysypka przez ubranie to powinna znilnac sama,daj pooddychac skorze:tak:a jesli juz to moze bepanthenem:tak:

No w sumie moglam tak zrobic, dzieki. Wykapalismy juz misia w krochmalu i posmarowalam Sudokremem i mam nadzieje ze rano bedzie lepiej. Wyglada to naprawde nieciekawie. Biedaczek moj...

zastosuj ten kremik co dziewczyny pisaly nivea hipoalergiczny. naprawde jest dobry:tak:

Jak bede niedlugo w PL napewno go kupie. Tak na wszelki wypadek.

Do góry