reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Helołłłłłłłłłłł :)

NO co tam u Was ?
U nas spokojnie ,dzien leci za dniem ,normalnie jakby czas uciekal gdzies przez palce.

Fifol to juz taki bystrzacha ze masakra ,zaciesza w glos i wyrywa wlosy z glowy matce - bede lysa!
Ja nieiwme ale czy u waszych dzieci tez taki slinotok? u nas musowu sliniak bo bez tego ani rusz ,ta obslini cale ubranko i do przebrania jak sliniaka nie ma ~!
Mam nadzieje tylko ze to nie zeby ,zagladalam mu ale dziasla niby jeszcze oko wiec pewnie slinotok to na tym etapie normalka!
Mam ochote dzisiaj na piwko !
chyba zapodam Jarkowi esa co by zakupil jak bedzie wracal a coooo !

Jezeli chodzi o okres ,ja mam juz za soba 2 w odstepach prawie regularnych :) wiec jest ok :)
pierwszy pod koniec stycznia ,drugi pod koniec lutego ! NO ale i tak zazdroszcze tym co jesczez nie dostaly bo ze mnie leci jak by swinie zarzynali !a jakos nigdy tak nie mialam !

Bylismy na spacerku powiem ze u nas fajnie !

ja tez mam 2 w dokladnie takich samych oidstepach.... identyczne krwawienia i tylko 4 dni ahahahha a kiedys mialam 5 dni.. juz nie mam powodzi i nie obawiam sie o lozko.. juz przy nasteponym chyba skusze sie na tampony:-) jupi:-)

reklama
ja tez mam 2 w dokladnie takich samych oidstepach.... identyczne krwawienia i tylko 4 dni ahahahha a kiedys mialam 5 dni.. juz nie mam powodzi i nie obawiam sie o lozko.. juz przy nasteponym chyba skusze sie na tampony:-) jupi:-)

Ja już przy tym się skusiłam na tampony. I tak połóg był dla mnie koszmarem, bo zakazali ich stosować ;/ Nie używałam podpasek od 10 lat przeszło :-)))

Ja już przy tym się skusiłam na tampony. I tak połóg był dla mnie koszmarem, bo zakazali ich stosować ;/ Nie używałam podpasek od 10 lat przeszło :-)))

ja mialam staz na tamponach kilkuletni ale na pewno ie tak dlugi jak Twoj hehe... i pierwsz raz sie balam ciagle sprawdzalam jeszcze czulam go bo zle wlozylam ahhahaha ale na dzien dzisiejszy stwierdzam ze to najlepsze co mogli wymyslic dla komfortu kobiety... bo raczej nie zdrowe jest takie ciagle stosowanie tamponow....

ja mialam staz na tamponach kilkuletni ale na pewno ie tak dlugi jak Twoj hehe... i pierwsz raz sie balam ciagle sprawdzalam jeszcze czulam go bo zle wlozylam ahhahaha ale na dzien dzisiejszy stwierdzam ze to najlepsze co mogli wymyslic dla komfortu kobiety... bo raczej nie zdrowe jest takie ciagle stosowanie tamponow....

Bardzo to z pewnością nie szkodzi, ja nie miałam żadnych problemów ginekologicznych przez cale zycie, więc negatywnego skutku żadnego nigdy nie odczułam :) Zresztą prawidłowo stosowane nei mogą szkodzić, bo by ich do użytku nikt nie dopuścił :)

Witam dziewczynki :tak: Jakos nie mam ostatnio na nic czasu i jak zagladam to tylko na chwile zeby zobaczyc co u Was.

Daffi super ze maz sie opamietal. Musicie rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac i bedzie ok.

Widze ze wszystkie przechodzicie na diete :-) Ja nawet sie nie ludze ze sie zabiore bo od zawsze bylam cienka w te klocki :sorry2: W kwestii plaskiego brzucha zostaje liczyc na cud ;-)

I niestety dzis dolaczam do mam ktore maja problemy ze skora swoich dzieciaczkow. Problem pojawil sie z mojej glupoty. Wczoraj wieczorem zalozylam miskowi na noc pajaca 100% poliestru :baffled: Maly ma paskudna wysypke i jest caly czerwony (poza buzia i pupa dzieki pieluszce). Macie moze pomysl czym mozna to smarowac?

ja juz mialam 2 i to co dwa tyg;/
uuu przerąbane...:baffled:

okaze sie czy zmadrzal...

a ja wrocilam ledwo do domku.. jak wyszlam przed 14 tak mnie ponioslo heheh i obiady\u nie ma.. ale ja mam krokiety a maz zje sobie pulpety ze sliczka a co... hihi my dzis pierwszy raz podamy kaszke... kleik zniosla swietnie ale moze kaszka dluzej ja przetrzyma bez jedzenia.. no i zaczelismy pic soczki:-) dzis na poczatek dostala jablkowo-marchewkowy... z bobovity zreszta ja wszystko kupuje z bobovity... niezle jej smakowala bo chiala jeszcze no ale co za duzo to nie zdrowo pozniej mleka nie bedzie chciala mi pic hihi
dafii a czym Ty podajesz ta kaszke?? bo ja bym chciala ale dzirka w normalnej bulti jest za mala:dry::confused:

Witam dziewczynki :tak: Jakos nie mam ostatnio na nic czasu i jak zagladam to tylko na chwile zeby zobaczyc co u Was.

Daffi super ze maz sie opamietal. Musicie rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac i bedzie ok.

Widze ze wszystkie przechodzicie na diete :-) Ja nawet sie nie ludze ze sie zabiore bo od zawsze bylam cienka w te klocki :sorry2: W kwestii plaskiego brzucha zostaje liczyc na cud ;-)

I niestety dzis dolaczam do mam ktore maja problemy ze skora swoich dzieciaczkow. Problem pojawil sie z mojej glupoty. Wczoraj wieczorem zalozylam miskowi na noc pajaca 100% poliestru :baffled: Maly ma paskudna wysypke i jest caly czerwony (poza buzia i pupa dzieki pieluszce). Macie moze pomysl czym mozna to smarowac?
zastosuj ten kremik co dziewczyny pisaly nivea hipoalergiczny. naprawde jest dobry:tak:

reklama
Do góry