ja w ogóle nie wiem, czy ten pierwszy to był okres czy tylko plamienie, bo drugiego nie dostałam... i dobrze![]()
mam nadzieje ze bede miala tak jak Ty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w ogóle nie wiem, czy ten pierwszy to był okres czy tylko plamienie, bo drugiego nie dostałam... i dobrze![]()
Ja bym nie smarowala narazie niczymWitam dziewczynkiJakos nie mam ostatnio na nic czasu i jak zagladam to tylko na chwile zeby zobaczyc co u Was.
Daffi super ze maz sie opamietal. Musicie rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac i bedzie ok.
Widze ze wszystkie przechodzicie na diete :-) Ja nawet sie nie ludze ze sie zabiore bo od zawsze bylam cienka w te klockiW kwestii plaskiego brzucha zostaje liczyc na cud ;-)
I niestety dzis dolaczam do mam ktore maja problemy ze skora swoich dzieciaczkow. Problem pojawil sie z mojej glupoty. Wczoraj wieczorem zalozylam miskowi na noc pajaca 100% poliestruMaly ma paskudna wysypke i jest caly czerwony (poza buzia i pupa dzieki pieluszce). Macie moze pomysl czym mozna to smarowac?
No i my po kąpielidzieci uspione wzgledny spokój mam, tylko przeraża mnie sterta prasowania ale, żeby jakoś temu podołać będę przynosiła po troche z pralni, będzie łatwiej :-)
bylismy u księdza dzisiaj no i chrzest Anielki w Wielkanoc, mam nadzieję, że chrzestni dojadąjedno w Monachium a drugie na węgrzech.szkoda tylko, że moich sióstr nie będzie.
może uda mi sie nadrobić choc troche dzisiejszego dnia.
jaką dietę teraz testujecie? jak któraś może niech podesle mi na maila
justyna-michta@wp.pl
z góry dziękuje
Ale wy wcześnie wszystkie kąpiecieJa to bym w ogole nie spała gdybym tak wcześnie kąpała
My to dopiero minimum o 23, a najlepiej o 23.30
![]()
Ja o 20:00 i moje dzieciaki tez juz spia:-)Ale wy wcześnie wszystkie kąpiecieJa to bym w ogole nie spała gdybym tak wcześnie kąpała
![]()
No i my po kąpielidzieci uspione wzgledny spokój mam, tylko przeraża mnie sterta prasowania ale, żeby jakoś temu podołać będę przynosiła po troche z pralni, będzie łatwiej :-)
bylismy u księdza dzisiaj no i chrzest Anielki w Wielkanoc, mam nadzieję, że chrzestni dojadąjedno w Monachium a drugie na węgrzech.szkoda tylko, że moich sióstr nie będzie.
może uda mi sie nadrobić choc troche dzisiejszego dnia.
jaką dietę teraz testujecie? jak któraś może niech podesle mi na maila
justyna-michta@wp.pl
z góry dziękuje
Ale wy wcześnie wszystkie kąpiecieJa to bym w ogole nie spała gdybym tak wcześnie kąpała
![]()