reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Helołłłłłłłłłłł :)

NO co tam u Was ?
U nas spokojnie ,dzien leci za dniem ,normalnie jakby czas uciekal gdzies przez palce.

Fifol to juz taki bystrzacha ze masakra ,zaciesza w glos i wyrywa wlosy z glowy matce - bede lysa!
Ja nieiwme ale czy u waszych dzieci tez taki slinotok? u nas musowu sliniak bo bez tego ani rusz ,ta obslini cale ubranko i do przebrania jak sliniaka nie ma ~!
Mam nadzieje tylko ze to nie zeby ,zagladalam mu ale dziasla niby jeszcze oko wiec pewnie slinotok to na tym etapie normalka!
Mam ochote dzisiaj na piwko !
chyba zapodam Jarkowi esa co by zakupil jak bedzie wracal a coooo !

Jezeli chodzi o okres ,ja mam juz za soba 2 w odstepach prawie regularnych :) wiec jest ok :)
pierwszy pod koniec stycznia ,drugi pod koniec lutego ! NO ale i tak zazdroszcze tym co jesczez nie dostaly bo ze mnie leci jak by swinie zarzynali !a jakos nigdy tak nie mialam !

Bylismy na spacerku powiem ze u nas fajnie !

reklama
Podaj maila to ci wysle.

A tak apropo mam pytanko do karmiacych?Czy u was był juz drugi okres?Bo ja naprawde zaczynam sie martwic czy oby ta moja spiralka dziala jak trzeba:sorry2:
kris.alex@onet.eu
ja karmie piersią i jeszcze nie miałam okresu wogóle
do wczoraj bralam tabletki anty. ale ciagłe zapominałam i dziś byłam na zastrzyku mam spokuj na 3 miesiace
no i zastanawiam sie nad implantem podskórnym na 3 lata
miała to któraś co myślicie
z góry dziekuje za dietke może w końcu wezmę sie za siebie

kris.alex@onet.eu
do wczoraj bralam tabletki anty. ale ciagłe zapominałam i dziś byłam na zastrzyku mam spokuj na 3 miesiace

tzn żeby zacząć brać tabletki anty nie trzeba czekać na pierwszy dzień okresu po porodzie?można zacząć w dowolny dzień? (zastanawialiśmy się z P czy nie zaczać stosować tabletek..)

dziewcyzny jak wstawic fotke jak sie cos wystawia na allegro??
ktoras bylaby w stanie mi wygenerowac taki adres zeby byy zdjecia??

tzn żeby zacząć brać tabletki anty nie trzeba czekać na pierwszy dzień okresu po porodzie?można zacząć w dowolny dzień? (zastanawialiśmy się z P czy nie zaczać stosować tabletek..)
też byłam zdziwiona ale nie zapytała mi sie tylko czy jestem pewna na 100% ze nie jestem znowu w ciazy/ byłam wiec kazała brac od razu

Witam się po dłuuugim spacerku :-D
U nas nocka trochę lepiej dzisiaj, ale nadal są 2 pobudki :-( Maciek dzisiaj pierwszy raz plakał w nocy :szok: właściwie to bardziej marudził :baffled: No, ale mam nadzieję, że ten skok szybko minie i odzyskam swoje grzeczniutkie dziecko :-D

dziś byłam na zastrzyku mam spokuj na 3 miesiace
A te zastrzyki i implanty można stosować przy karmieniu piersią? Mogłabyś podać ich nazwę bo ja chętnie skorzystałabym z nich :tak:

Nie trzeba, bierzesz od wybranego przez ciebie dnia ;-) Ja też jeszcze nie dostałam @ i chyba szybko nie dostanę bo biorę już 2 opakowanie tabsów ;-)

Ostatnia edycja:
kris.alex@onet.eu

Juz poszlo tylko nie wiem czy nie poszly dwa załaczniki,jak cos to jeden skasuj;-)
U nas implantu jeszcze nie ma:no:tak bynajmniej mi wiadomo:tak:mojej bratowej w UK tez to proponowali:tak:

dziewcyzny jak wstawic fotke jak sie cos wystawia na allegro??
ktoras bylaby w stanie mi wygenerowac taki adres zeby byy zdjecia??

Jak wystawiasz ogloszenie to tam bedziesz miala miejsce na wstawienie fotki:tak:nie potrzebny jest zaden program;-)

Witam się po dłuuugim spacerku :-D
U nas nocka trochę lepiej dzisiaj, ale nadal są 2 pobudki :-( Maciek dzisiaj pierwszy raz plakał w nocy :szok: właściwie to bardziej marudził :baffled: No, ale mam nadzieję, że ten skok szybko minie i odzyskam swoje grzeczniutkie dziecko :-D

A te zastrzyki i implanty można stosować przy karmieniu piersią? Mogłabyś podać ich nazwę bo ja chętnie skorzystałabym z nich :tak:

Nie trzeba, bierzesz od wybranego przez ciebie dnia ;-) Ja też jeszcze nie dostałam @ i chyba szybko nie dostanę bo biorę już 2 opakowanie tabsów ;-)

Zastrzyk mozna jak najbardziej przy karmieniu:tak:ja mialam po poprzednim porodzie taka anty;-)tylko zastrzyk mozna tylko stosowac przez 12 miesiecy:tak:

ja islam o nadzerce na szyjce macicy...

DAFF gratuluje Twojemu mezowi postepu intelektualnego1!
wreszcie facet zmadrzal::)
moze i na mojego przyjedzi pora:)
okaze sie czy zmadrzal...

a ja wrocilam ledwo do domku.. jak wyszlam przed 14 tak mnie ponioslo heheh i obiady\u nie ma.. ale ja mam krokiety a maz zje sobie pulpety ze sliczka a co... hihi my dzis pierwszy raz podamy kaszke... kleik zniosla swietnie ale moze kaszka dluzej ja przetrzyma bez jedzenia.. no i zaczelismy pic soczki:-) dzis na poczatek dostala jablkowo-marchewkowy... z bobovity zreszta ja wszystko kupuje z bobovity... niezle jej smakowala bo chiala jeszcze no ale co za duzo to nie zdrowo pozniej mleka nie bedzie chciala mi pic hihi

reklama
format to ostateczność zbyteczna :) No chyba, że się powywala pliki systemowe ale i to można naprawić bez formatowania ;)

Pamięciowo :)
Daffi i jak tam coś przyspieszyło ?

kochana ja nie mam tej funkcji... moj windows jest zupelnie inny grzebala juz wszedzie... robie formata bo jest doslownie tragedia... ale na Operze juz ma polskie znaki hahah doszlam do tego i ustawilam.. jejku jak sie ciesze bo to moja ukochana przegladarka:-)

Do góry