reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Daffi gratulejszyn za wszystkie powodzenia, a przed wszsytkim, za "obietnicę poprawy" męża, trzymam kciuki! :-) zazdroszczę też zdania za pierwszym razem prawka, mi się nie udało 3 razy i przerwałam bo już brzuch miałam za duży i nie chciałam się stresować dalej ale mam nadzieję, że w tym roku jeszcze uda mi się zakonczyć to prawko i w końcu zdać! ehhh

reklama
Bry wszystkim!
Dziś sen od 00.00 do 7.02 a potem od 7.20 do 10.00 . Jestem wyspana, że hej! :-)

Daffi, jak Ty masz taki zasyfiony system to i tak może się nie obyć bez formata ;) Ja już wyrosłam z grzebania w systemie do upadłego. Czasem od leczenia szybciej jest skopiować moje dokumenty a reszta sruuu i formacik ;-) No i bardzo się cieszę, że z mężem idzie ku lepszemu:) Trzymam kciuki ! No a powiedziałaś w końcu o tym portfelu ?

Będzie dobrze, trzymam kciuki! A może zwyczajnie nie był głodny bardzo ?:)
nie powiedzialam... a system nie jest taki zasyfiony... kilka gier a tak to same zdj i filmiki julki hehehe

moja mama tez miala nadzerke ktora miala rzekomo sie wciagnac i co????
nie wciagnela sie a ma teraz wrzody.... takze do lekarza biegusiem....
doradze by unikac ostrych potraw
ja islam o nadzerce na szyjce macicy...

DAFF gratuluje Twojemu mezowi postepu intelektualnego1!
wreszcie facet zmadrzal::)
moze i na mojego przyjedzi pora:)

pochwale sie co zrobilam:-D
wczoraj dzien kobiet kto na nk obsypal mnie platkami roz...
a mowie zrobie moezowi na zlosc..
zalozylam drugie konto i wyslalam sobie prezent "ARCY_SUPER LASKA":-D z tego innego konta
i napisalam mu dziekuje:)
a ten za co?
wiec mowie za prezent na nk:)
a on co ja nic nie wysylalem zobaczyl i sie wkurzyl:-D
zazdrosny byl pytam czy z kims romansuje:-D
potem w pracy siedzial ipisal mile smsy jak na poczatku zwiazku:-D
a ja caly dzien polew mialam
dzis chcial zyzywac moich wszystkich kolegow na nk ze zlosci wiec sie musialam przyznac:-D:-D:-D:-D

hehehe powiedzialam zeby sie cieszyl bo nastepnym razem moze juz yo zrobic ktos inny a nie ja sama wiec niech o mnie dba!!

nic nie kupilam bo sama nie wiem co bym chciala..czy sukienke czy spodnice czy spodnie z jakas gora;/

Witajcie Kobietki wszystkiego naj wczoraj mnie nie było bo mój M zrobił mi prezent w postaci opieki nad Michałem kupił kwiata w doniczce-hiacynta i zamówił pizze.
Mój Michaś ostatnio ma jakies godziny płaczu kolki chyba to nie są codziennie po kapieli i rano po 10 po karmieniu wyje w niebogłosy i ani ręce ani kołyska nie dają rady a potem zmęczony na rękach usypia. O co kaman nie wiem?

Bry wszystkim!
Dziś sen od 00.00 do 7.02 a potem od 7.20 do 10.00 . Jestem wyspana, że hej! :-)

Daffi, jak Ty masz taki zasyfiony system to i tak może się nie obyć bez formata ;) Ja już wyrosłam z grzebania w systemie do upadłego. Czasem od leczenia szybciej jest skopiować moje dokumenty a reszta sruuu i formacik ;-) No i bardzo się cieszę, że z mężem idzie ku lepszemu:) Trzymam kciuki ! No a powiedziałaś w końcu o tym portfelu ?

Będzie dobrze, trzymam kciuki! A może zwyczajnie nie był głodny bardzo ?:)

format to ostateczność zbyteczna :) No chyba, że się powywala pliki systemowe ale i to można naprawić bez formatowania ;)

nessi dobra jestes :) znasz to na pamiec czy sprawdzasz u siebie ??

Pamięciowo :)
Daffi i jak tam coś przyspieszyło ?

Mea- to podstawy grzebotaniny w każdym systemie ... :)) A przywracanie systemu jest istotne o ile ktoś pamięta by tworzyć punkty przywracania :p bo w innym razie cofa do zmian np. gdzie komputer zamieszkiwały Zonki ;)

format to ostateczność zbyteczna :) No chyba, że się powywala pliki systemowe ale i to można naprawić bez formatowania ;)
Ja to wyrosłam z grzebaniny w kompie jakieś 5 lat temu. W dobie szybkich dysków i szybkiego instalowania windowsa format stał się lepszą opcją ;)

Chociaż w sumie Cie rozumiem, kiedyś też dawało mi to dużo satysfakcji :)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe dostalsmy od mojej siostry zyrafke Sophie i maly chce ja normalnie cala do buzi wlozyc ale nie chwyta jeszcze i placze:)
i musze mu trzymac a on lize jej pyszczek:)

Do góry