reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Klikasz START-> Ustawienia->panel sterowania->system-> ustawienia zdalne-> zakładka ''ochrona systemu'' odznacz pola tak by pozostały puste-> zastosuj zmiany

Bry wszystkim!
Dziś sen od 00.00 do 7.02 a potem od 7.20 do 10.00 . Jestem wyspana, że hej! :-)

Daffi, jak Ty masz taki zasyfiony system to i tak może się nie obyć bez formata ;) Ja już wyrosłam z grzebania w systemie do upadłego. Czasem od leczenia szybciej jest skopiować moje dokumenty a reszta sruuu i formacik ;-) No i bardzo się cieszę, że z mężem idzie ku lepszemu:) Trzymam kciuki ! No a powiedziałaś w końcu o tym portfelu ?

mialam tak samo! i przyznaje ze poszlam na latwizne z ta butla, i z jednej storny sie ciesze bo maly sie najada a i ja mam spokoj ale z drugiej ta wiez z dzieckiem podczas karmienia:)
wczoraj dalam mu cycka zeby sobie possal i nie chcial...:( chociaz czasem ciagnal...moze to ten kryzys??
Będzie dobrze, trzymam kciuki! A może zwyczajnie nie był głodny bardzo ?:)

witam sie i ja:-)
nie zapeszajac dzis dzien dobrych nowin... maz przeprosil mnie za wszystko az lzy mial w oczach .... drugi ra widzialam jak placze...powiedzal ze kocha tylko mnie i julke i tylko my sie liczymy, jestesmy najwazniejsze, obiecal mowic juz same mile slowa do mnie i na mnie i nie krzyczec.. bedzie staral sie byc przykladnym mezem i ojcem... no zobaczymy staram sie w to wierzyc.... idac mu szanse bo kazdy na nia zasluguje:-) mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej... na pewno nie od raza ale stopniowo trzeba wszystko naprawiac bo nie mozna tak sie klocic.. jeszcze niedawno na forum go chwalilam i masz tu babo... jak to sie mowi "nie chwal dnia przed zachodem słonca".. widzialam ze nessi ma podobnie tylko ze ona ze swoim synusiem hihihihi
moje malenstwo znow jak zasnelo o 20:30 tak wstalo wlasnie na jedzonko i teraz w bujaczku je swoje piastki i kloci sie z nimi:-) ten kleik dobrze ja trzyma i nie ejst w stanie zjesc nawet 120ml....
kupilam wczoraj Pentacrem i jest tez rewelacyjny..... ani sladu wysypku i nie musze smarowac co chwile....:-)
ostatnia nowinka to taka ze moj brat miał dzis 1 egzamin na prawo jazdy i zdał:-) ale sie ciesze...a zbieral sie za niego chyba 2 lata... mial oplacone wszystko, kurs skonczony wystarczylo zaplacic za egzamin i probowac swych sil...a on z tym czekal chyba ponad rok czasu.... ale moze sie oplacilo... moze wczesniej nie udalo by mu sie za 1 szym razem... tak czy siak zazdroszcze mu:-)

Bardzo sie ciesze Daffodilku i trzymamy kciuki oby Wam sie udało!!!i gratulacje dla brata:)

reklama
witam i wszsytkiego najlepszego Mamuśki z okazji wczorajszego Dnia Kobiet:-) Muszę się pochwalić, że mój K kupił mi żółtego tulipanka, mała rzecz a cieszy bo już myślałam, że całkiem przestał się mna interesować ;-) Też ostatnio sie zastanawiam czy nie przejsc juz na butelke,choc nie narzekam na karmienie piersia bo lubie gdy Julka tak pieknie pije i lapka przytrzymuje moja piers :-) ale jak bedzie koniecznosc przejscia na mleko dla alergikow bo Mała ma skaze to zrobię bez wahania....choc mialam w planach do 6. miesiąca ją karmić. Jutro idziemy do dermatologa w koncu, ciekawe co powie i jakie specyfiki zapisze a na poniedzialek juz sie umowilam prywatnie do innego- bede miala porownanie, bo skóra Julki coraz brzydsza. Przez to chyba od 3 dni śpi jak zając w nocy a juz sie cieszyłam, ze nocne karmienie sie unormowalo, ale wlasnie poprzestawialy jej sie troszke godziny i od dwoch dni musze ja 2 razy karmic przed 24.00 a po kapaniu zawsze starczalo raz i spala od tej 20 do 24.00 , ale mam nadzieje, ze wszystko sie unormuje i że w koncu po tych wizytach u lekarzy skóra się poprawi.

Do góry