reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Wiecie co jak mialam caly czas czuje na chlopaka to zaczynam sie lamac...a to dlatego, ze jak rano nadrabiam coscie popisaly wieczorkiem to dzidzia mocno kopie a pozniej caly dzien nic-ewentualnie sie cos poruszy ale nie tak mocno!! a tylko dziewczyna moze tak reagowac na dawke swiezych ploteczek!!!!!

to ja na 100 mam faceta bo nie dosc ze plotki go nie ruszaja to len jak moj maz :D wcale nie chce kopac !!!

reklama
Cześć Dziewczyny,

Widzę że rozgorzała dyskusja na temat witaminek.

Tak więc ja nie biorę od początku. Lekarka kazała brać folik no i na każdą wizytę zasuwam ze świeżymi wynikami krwi i moczu. No i ostatnio wyszło właśnie że mam niedokrwistość więc dostałam żelazo do brania (rano pół godziny przed jedzeniem). Tak więc teraz pakiet folik i żelazo.

A tak wogóle to Miłego Dnia :-)

Cześć Dziewczyny,

Widzę że rozgorzała dyskusja na temat witaminek.

Tak więc ja nie biorę od początku. Lekarka kazała brać folik no i na każdą wizytę zasuwam ze świeżymi wynikami krwi i moczu. No i ostatnio wyszło właśnie że mam niedokrwistość więc dostałam żelazo do brania (rano pół godziny przed jedzeniem). Tak więc teraz pakiet folik i żelazo.

A tak wogóle to Miłego Dnia :-)

ja bralam dodatkowo folik w pierwszych 3 mies ... teraz sam feminatal ... wyniki zobacze jakie wyjda ... mam nadzieje ze moje wcinanie buraczkow i barszczyku (wlasnie gotuje) wystarczy na zapas czerwonych krwinek :D i zelazo nie bedzie potrzebne :D

hahahaha:-D:-D:-D:-D
ale wczoraj widziałam śliczne ciuszki w reserved ;o
dziecięce oczywiście..i mojemu wielkoludowi fajne polo kupiłam :-D:-D:-D
Ja kiedyś widziałam superowe bodziaki w reserved :-)

Ale że kupować maluszkowi narazie nie chcę to postanowiłam dziś wpaść do H&M i poszukać sobie dżinksów i rybaczek. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;-)

Ja kiedyś widziałam superowe bodziaki w reserved :-)

Ale że kupować maluszkowi narazie nie chcę to postanowiłam dziś wpaść do H&M i poszukać sobie dżinksów i rybaczek. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;-)
ja też narazie nie chcę kupować ale obiecałam sobie że jesli w sierpniu poznam płeć to sobię kupię coś odlotowego.. tzn dla dzidziusia.. i to bedzie moj pierwszy zakup
:-D:-D:-D
ja też zerknełam wczoraj do H&M MAMA i nic ciekawego tam nie widziałam..
a jak patrzałam po sklepach.. za bluzkami.. to zaczyna mi się tesknic za obcisłymi rzeczami.. ale.. teraz tez lubie obcisle bluzki.. bo po to mam ten brzuszek zeby sie nim chwalić :-D:-D:-D

ja bralam dodatkowo folik w pierwszych 3 mies ... teraz sam feminatal ... wyniki zobacze jakie wyjda ... mam nadzieje ze moje wcinanie buraczkow i barszczyku (wlasnie gotuje) wystarczy na zapas czerwonych krwinek :D i zelazo nie bedzie potrzebne :D

He he pewnie wystarczy. Ja to miałam z rok temu niezłą akcję z żelazem. Nie pamiętam już od ilu jest norma ale załóżmy że od 60 w górę. Ja miałam jakieś 20. Lekarz prawie padł i nie mógł uwierzyć że wogóle miałam jeszcze okres i że chodziłam. Nabrałam się wtedy tego żelaza w takich ilościach że nikomu nie życzę. Ale na szczęście uzupełniłam braki i było ok. Bo zaczęli mi już wydziwiać że nie przysfajam żelaża i jestem chora na coś tam.

reklama
ja jedne dluższe mam.. nawet o jakby pół rozmairu większe bo zwężyć zawsze można a jak mi się tyłek roztyje to nie poszerze gdy beda ciasne :-D:-D:-D

ja mam ale jasne :D jak wyjde dzis w jasnych to zaraz je uciapram :D a musze do wodzia jechac bo mama zapodala zlecenie do zalatwienia ... ech ale mi sie troche nie chce ...

Do góry