reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

super sa krople Floxal.. my je mielismy po porodzie sa na recepte jak sie nie myle ale po 2-3dniach ani sladu ropki i opuchlizny itp....

ps nikt mojej miski w kapieli nie chce ogladnac:-( a tak chcialam sie pochwalic jakiego mam siłacza:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( hehe

A mi własnie nie pomogły O_0

reklama
Tak samo zresztą jak chibroxin, liczę po cichu, że te masowanie ten kanalik w końcu odblokuje a jak nie to zrobię babcinym sposobem i ''strzykne małemu'' mleczko do oka :)

Daffodill- ja widziałam Twoją córeczkę, śliczna z niej foczka, pięknie "pływa"..chyba też musze sprobowac kapac Julkę na brzuszku ;-) W ogole dzisiaj mi nie chcieli zaszczepić Julki z powodu jej skóry!!! Ma całe ciało szorstkie, skóra jej się łuszczy płatami, że jak zdejmuję śpiochy czy body to muszę wytrzepywać wszystko ;-( w srode do dermatooga idziemy, juz mam recepte na sterydy od pediatry, chyba sie nie obejdzie bez nich....Żal mi mojej córeczki, taka malutka a skóre już ma jak babcia, w przychodni widziałam jak każdy się zerkał na jej chropowate rączki.....Tak się modliłam, żeby ominęło ją to co mnie, bo ja też mam alergię ale nie pokarmową i problemy ze skórą od małego, wiecznie maści, kremy, drapanie w nocy, ale już wyrosłam z tego i teraz praktycznie jestem "zdrowa"....oby Mojej Julce to przeszło jak najszybciej!

Daffodill- ja widziałam Twoją córeczkę, śliczna z niej foczka, pięknie "pływa"..chyba też musze sprobowac kapac Julkę na brzuszku ;-) W ogole dzisiaj mi nie chcieli zaszczepić Julki z powodu jej skóry!!! Ma całe ciało szorstkie, skóra jej się łuszczy płatami, że jak zdejmuję śpiochy czy body to muszę wytrzepywać wszystko ;-( w srode do dermatooga idziemy, juz mam recepte na sterydy od pediatry, chyba sie nie obejdzie bez nich....Żal mi mojej córeczki, taka malutka a skóre już ma jak babcia, w przychodni widziałam jak każdy się zerkał na jej chropowate rączki.....Tak się modliłam, żeby ominęło ją to co mnie, bo ja też mam alergię ale nie pokarmową i problemy ze skórą od małego, wiecznie maści, kremy, drapanie w nocy, ale już wyrosłam z tego i teraz praktycznie jestem "zdrowa"....oby Mojej Julce to przeszło jak najszybciej!
oby szybko malutkiej przeszlo... my jak bylismy na usg bioderek to mala miala cala buzie w wysypce i wszyscy sie na nia patrzyli a ja sobie wkrecilam ze moze mysla ze nie dbam o nia albo cos!!!!!!!!

Zanim zabiorę się za odpisywanie pokaże fote chusty, sama ja zrobiłam bo nie ma komu hehe, męża nie ma, słabej jakości ale ta nati jest super;-) Mamo Stacha w poniedziałek i Ty bedziesz miała;-)
wiązanie kieszonka;-)

mam pytanko marta
ja mam ta chuste hamalu tylko ze moja mała nie lubi tej pozycji kołyska czy to na recach czy w chuscie powiedz mi w pozycji siedzacej to od kiedy mozna ja wkładac

wygladacie bosko i mama i synus
troche załuje ze ze mnie len i wiazanej nie kupiłam buuu
cudnie

no dokładnie!!! ja to samo miałam dzisiaj....wszystkie bobaski takie gładkie, różowe a Moja Pysia taka zaczerwieniona, podrapana na czole, z luszczącą się skórą, czerwonymi powieczkami bo nawet powieki ma czerwone jakby pomalowane.....i też sobie myślałam, że ktoś pewnie sobie myśli, że taka młoda matka, pewnie nie dba o dziecko, albo nie wiadomo co robi , że do takiego stanu ją doprowadziła....no ale myślę, że to tylko takie glupie wkręcanie sobie i że chyba nie jesteśmy tak postrzegane a jak nawet, to każda z nas wie swoje.... ;-)

moja mała długo miała taka szorsta skore na nozkach i ramionach
smarowałam ja takim robionymi mascmi na recepte i DUFA
a ostatnio wziełam wyciagnełam bo wsczesniej kupiłam balsam intensywnie nawilzajacy z NIVEA
i skora po trzech posmarowaniach jest gładziutka ZONK jakiez moje zdziwienie było

reklama
no dokładnie!!! ja to samo miałam dzisiaj....wszystkie bobaski takie gładkie, różowe a Moja Pysia taka zaczerwieniona, podrapana na czole, z luszczącą się skórą, czerwonymi powieczkami bo nawet powieki ma czerwone jakby pomalowane.....i też sobie myślałam, że ktoś pewnie sobie myśli, że taka młoda matka, pewnie nie dba o dziecko, albo nie wiadomo co robi , że do takiego stanu ją doprowadziła....no ale myślę, że to tylko takie glupie wkręcanie sobie i że chyba nie jesteśmy tak postrzegane a jak nawet, to każda z nas wie swoje.... ;-)
no dokladnie... ja mam to gdzies ale wiesz jak to jest.. zapamieta cie jakas durna baba pozniej spotka na miescie i gada ze ta nie dba o dziecko bo ma buzie cala w wysypce i sobie wkrecaja i tak podaj dalej i cale miasto wie a mieszkam w niewielkim miesice a laski sa tak dobitnie glupie stad moje mysli!!!!!

Do góry