reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a pozatym to jakbym miala niani zaplacic to bym pracowala tylko na to zeby niani oddac kase hehe bezsens ;)
To zależy kto ile zarabia i ile "woła" niania. Ja w pierwszej pracy gdybym wzięła opiekunkę to bym na nią pracowała, ale teraz już nie.
Początki zawsze są trudne, ale kiedyś trzeba zacząć. Im wcześniej zaczniesz tym wcześniej osiągniesz godziwe pieniądze.

Ostatnia edycja:
reklama
Ha ha - wstretne baby. Wy Maxa mialyscie ogladac a nie mnie.
Tematem byly wymeczone niemowleta po porodzie sn.
Ps.- Tak - ja rodzilam w bluzce :). Nie bylo okazji przebrac sie w koszule a tu nikt niczego nie narzuca. Ale porod to juz historia :).

Marta - dobra niania to skarb. Atrakcyjna to hm.... mam nadzieje ,ze Ty do domu bedziesz wtacala szybciej niz Maz. :) Zartuje oczywiscie.

Emwu Maxa to my też ogladałyśmy;-)

Co do opiekunki to powiem, ze poprzednio miałam kobiete 60 letnia, tez była oki ale wiadomo bez nagrywania się nie obędzie i teraz;-) Od czasu do czasu zostawiałam włączony dyktafon;-)

Wiesz co ja obstawiam ze to przez hormony:tak:ja na piersiach mam tez takie malutkie plamki:tak:i tez raz gina i za siie pojawiala:tak:a ty karmisz piersia?Bo ja w pierwszej ciazy mialam tak samo:tak:

EMWU ty po tym porodzie to wygladasz pieknie:tak:jakbys wcale bolu i wysilku nie miala:tak:pozatym rodzilas w bluzce czy macie takie piekne koszule?

Moze faktycznie hormony... u mnie po odstawieniu tabletek wszystko zaczel szalalec w tej kwestii i tak juz dlugo to trwa.

A pod uwaga na temat Emwu jak najbardziej sie podpisuje :tak:

Martus - domek sliczny.
Juz to kied pisalam ale zazdroszcze trawy w ogrodzie. Kiedy ja bede mogla zasiac jak oni jeszcze ryja dookola :(.
Tez lubie kamien i drzewo. To tez glowny element u nas. I barwy podobne. Wszystko w bezach i brazach.
Mowilam Ci ,ze podobne z nas dusze :)

Marta śliczny masz domek. Zazdroszczę Ci. Czy ten Twój budowlaniec ma przystępne ceny? :-) Może i mnie by zbudował? No i zdradź koniecznie co masz w oknach w jadalni i salonie? To firanka czy roleta? Prześliczna.

hehe dobre!! faceci...
ale sie ciesz ..ja np. zazdroszcze ci tych kwiatko....mojemu to musze powiedziec sama ze chce kwiata...yh...

no nie zeby ja dostawala kwiatki codziennie ! a moze chcial sie podlizac by bzyknac dzisiaj jak wczoraj nie wyszlo hahaha kto to wie !!!!!!!

Joanna - AHHH FACECI .... Ty to masz faceta normalnie nie dziwie Ci sie ze Ci go szkoda hehe moze mu jakos uświadomisz ze nie zostawisz go hehe ;) ale fakt faktem po co ma miec ta pewnosc :-D tak to kwiatami jestes chociaz obsypana ... a tak było by tylko przepraszam...:-D

hehe no a mleczka mozna mu wybaczyc pomyłke hehe

.

cicho ! jak se mysli niech se mysli hahaha po co ma wiedziec ze go nie zostawie ,przestanie sie starac hahaha ! nie no zartuje ,dobry z niego chlop ale no dajcie spokoju taz nie musi taklich cyrkow robic ja az tak sie nie wkurzylam za te jego zakupy.hahaha

za te mega posty zaraz ci zaraportuje zły post ahahahhaa... podziwiam ja staram sie juz w 1 pisac i czasem cytowac cos jak nadrabiam aletego jest mnostwo..jak ktos czyta to wie ze staralm sie odp kazdemu hihihihi oszalalabym z tymi postami!!!!
widze ze obie mamy dzis dzien lenia.... moje dziecie spi a ja pije kawe i jem babke ahahah (ODCHUDZAM SIE!!!!)
ale jem ją dlatego ze tesciowa na urodziny mi przywiozla dzisiaj a smiac mi sie chcialo bo moj maz jej powiedzial ze ja dzis mam urodzinki!!!ahahah MOJ MAZ NAWET NIE WIE KIEDY MAM URODZINY!RECE MI OPADAJA!WPROWADZIL TESCIOWA W BLAD!!AHAHAHHAHAHA
dobrze juz bede grzeczna i takich dlugasnych postow n ie bede robic hahaha co do meza ,no moze sie zaszportal z tymi urodzinami ! o portfelu powiedzialas?

Tak Emwu podobne dusze hehe w takich kolorach wnetrza dobrze się czuje no i są praktyczne!!
Co od okien to mam rolety z firanek;-)

A co do cen hehehe to tanio a dobrze ciężko zrobić;-) Ale fakt budowa dużo nie wyniosła bo robocizna w cenie;-)

Emwu my sie we wrzesniu wprowadziliśmy, udało mi sie posiać trawkę!! No i troche wyrosła;-) od razu lepiej na podwórku!

No i dziękuje za miłe opinie!!!!

Witajcie :)
Kochane moje kobitki- któras z Was używa może kosmetyków z firmy BALNEUM ? bo moja pediatra mi to poradziła, a wcześniej rozważałam zakup olilatum, i teraz nie wiem na który się zdecydowac :)

reklama
Do góry