emwu76
Fanka BB :)
jaka wspaniala historia... smiac mi sie chcialo jak czytalam o tym mleku!!!! twoj maz jest bombowy powiedz mu ze go lubie ahahaha a moj to powinien brac z niego przyklad!
chyba zrobie tak jak ty... mala separfacja ja sie wyprowadze i moze przemysli.... jak mialam isc kilka razy z julka do mamy na noc to blagal bym nie szla..a teraz to zrobie!
ja kwiaty dostalam na zareczyny! ahahhahah i tyle moje gały widziały! ]ale historia cudowna taka romantgyczna ze łza sie w oku kreci!
No fantastyczny jest Maz Aski. Ale dziewczyny nie przejmujcie sie tak bardzo kwiatami. Ja od swojego dostaje kwiaty tylko na urodziny i walentynki. Czyli dwa mega bukiety na rok. Mimo braku kwiatow bez okazji nadrabia wieloma innymi rzeczami. Moj facet poprostu nie jest romantykiem. Jest za to najkochanszym miskiem na swiecie , ktory dba o rodzine. Kazdy chlop ma w sobie cos i kazdemu czegos brak. To tak jak nam , nie?
Przepraszam ze spamuje i cytuje sama siebie ;-) ale wlasnie zrobilam fotke tego czegos na moich plecach.
A mi to wyglada na.....
Golisz sie pod pachami maszynka meska? Moze maszynka zajechala kiedys mocniej. Moglas nawet nie zauwazyc. Podraznilo i nie moze sie wygoic bo wciaz po tym jezdzisz. A mozesz tez byc uczulona na loes w maszynce (te takie niebieskie paseczki w Mach3. Jak podniesiesz reke do gory to mi to wyglada wlasnie na linie w jakiej przesuwa sie maszynke (bardzo zamaszyscie). Proponuje odpuscic golenie na jakis tydzien. Jak juz musisz to moze uzyj kremu. I zobacz czy sie zaczyna goic. Jesli bedzie sie robilo ciemniejsze i bardziej suche to to jest jak strupek naskorka. Odczekaj i zobacz czy po jakims czasie zacnie schodzic.
Jak nie to do lekarza.
kurcze nie pomoge bo sama nie wiem..
zapomnialam wam nappisac.... od jakiegos czasu wpachwinie robil mi sie duzy guzek ktory strtasznie bolał.. nie daj boshe majtki na to nacisnely to zwijałam sie z bolu.. okazalo sie ze mam tam żylaka!!!!!!!!!!
jesli ktoras to przerabiala to wie jaki to bol...to znika mi chwilami i znow sie pojawia!!!!!!!!
z poczatku balam sie ze ten guzek to moze sprawy nowotworowe!!!!!
Ja mialam. Dostalam taki krem antybiotyk i przeszlo. Oczywiscie zylaki sie nawracaja. Przede wszystkim jak sie zalatwiasz to nie siedz za dlugo na kibelku, podczas wyprozniania pochylaj sie do przodu zeby nie blo za duzego parcia na kiszke stolcowa, no i tego pewnie ni emusze pisac bo z pewnoscia tak robisz i wiesz ale podmywaj sie kilka razy dziennie (szczegolnie jak tak boli bo to znaczy ze zrobilo sie zapalenie).
no moze tego wlasnie sprobuje.A może spróbuj delikatnie natłuścić?Albo np linomagiem albo ciekła parafiną?
Odkurzylam pol ieszkania, sprzatnelam jedna lazienke i juz mi sie nie chce. wrrrr. To wlasnie mnie denerwuje. Nie mam kiedy sprzatnac calego mieszkania od gory do dolu. Zawsze tylko troche z wierzchu albo dokladnie ale do polowy. Jezu jak mnie to denerwuje. No i okna trzeba by umyc. Chlopakow musze pogonic.