Nienormalne wariatki !

Nadrabialam zas ! czy wy nie macie innych zajec tylko drukujecie na bb hahahahaha
NO ale jak by was nie bylo to bym sie nudzila cholernie z moim spiacym krolewiczem !!!!!!!!!!!!!
my sos kremu zuwamy od urodzenia juz kiedys wam go reklamowalam ! Jest swietny i maly ani razu nie mial nic z dupka !Nawet jednej krosteczki !
jak mu syfek na buzi wyskoczy to mu zasmaruje i zaraz go nie ma
no zaparcie to ja mam

niezle przyspamowalam nie ahhahaah !
Ale dziewczynka jakias bardzo duza chyba co ?no i rzeczywiscie zmeczona bidulka !
Ja jestem bardzo zadowolona z hustawki ! tylko ze my kupilismy ja wczesniej ! i juz dlugo maly w niej urzeduje !Mysle ze jeszcze troche moze jakis miesiac lub 2 i bede ja sprzedawac

Chociaz kto to wie ! Zobaczymy ! lezaczek 3in 1 jest fajny ,ale znajac moje dziecko pewnie by mu sie znudzil szybko ! On musi miec urozmaicenia !
Jak sprzedam hustawke to kupimy wlansie ten skoczek

Maly bedzie mial w nim fajde mysle ,ale dziecko wsadze wniego opiero jak bedzie sztywny stawal na nozki !Musisz pomyslec co bedzie twojej niuni odpowiadalo ,znasz ja wiesz czy jest spokojna ,czy sie interesuje takim rzeczami itp ,ja wiedzialam ze Filipowi sie bedzie ta hustawka podobac ,on lubi zywe kolory ,muzyczki itp ! Do tej pory siedzi w niej i wcale nie musze go kolysac on poprostu ja lubi ,a ze wcale taki wielki nie jest jeszcze troche nam posluzy!Jest raczej drobnym dzieckiem !
To wszystko zalezy od maluszka co lubi itp ! 3in1 jest super i napewno pozluzy dluzej ! Ja sie tylko obawailam ze malemu sie znudzi i wcale z tego tak dlugo nie bede korzystac ! wiec ja tam urozmaicam zabawy malego ahahahah bo on poprostu taki jest wciaz cos nowego potrzebuje !
Moja znajoma ma skoczka i jest bezpieczny ! Tak sa gumki regulowane i dziecko wcale nie musi byc calym ciezarem na nozkach! No ale czy kazde dziecko to bedzie lubiec ? niewiadomo !
no chyba Bog mi wynagrodzil grzecznym dzieckiem ,marudnego Patrysia !
ja tam piec nie umiem ,normalnie nawet ciasta z proszku mi nie wychodza czasmi - talent mam ja ta lala jahahahahaha !zazdroszcze wam bo nawet dziecku nie moge upiec ciasta a on tak lubi i jak moja mama przyjezdza to piecze mu normalne co 3 dzien !!!!!!!!!!
ja tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja od siebie tez ja wygonilam i teraz swieci slonceeeeeeeeeeeee
a ja wsadzalam Patryka do chodzika i byl zadowolony a ja mialam chwile dla siebie a z nozkami nigdy ani z kregoslupem nie mial problemu ,pewnie Filip tez pokosztuje swobody i bedzie smigal z pokoju do pokoju w chodziku !