Dobra Witam moje laski !
Nadrobilam w innych tematach wiec wkraczam tutaj
Sie przywitam i zaczne nadrabiac -oczywiscie bo co innego moze robic aska hahaha !
Ale najpier sie pochwalimy ! Przesypiamy juz cala noc !!!!!!!!!!!! I to juz kilka dni wiec chyba juz mu tak zostanie ! a wiec zasypiamy juz o 21 a nie o 22

i spimy do 7 rano! zjemy flaszke i spimy do 9 ! O 9 juz zaczyna sie nasz dzien
Mamy 2 spania po 3 godziny w ciagu dnia

Teraz mlody spi juz od 14
Wogole ja chyba dziecka nie mam ! czasmi az mi sie za nim teskni ahahha i bym go budzila !
Jemy po pol sloiczka juz np.marcheweczki lub jabluszka !
Probowalismy zupke z gerbera "krem marchewkowy z warzywami " i mlody to wprost uwielbia -dzis zjadl mi ponad 1/2 sloika na raz

po godzinie wypil flaszke i spi jak zabity !
Dzisiaj caly dzien ( jak nie spi) smieje sie ,wczoraj smial sie w glos chyba z pol godziny wystarczylo na niego popatrzyc i glupia mine zrobic !Jarek nagral telefonem bo to tylko bylo pod reka i jak wroci w pracy to postaram sie wrzucic filmik z rechotem Filipa
Od kiedy zajada sloiczki kupe mamy jedna dziennie a nie co 2 dni
Od wczoraj mlody pije herbatke jablkowa z melisa z hipa i - dzieki ci boze ale on to chyba naprawde lubi i to pierwsza herbatka ktora wogole pije bo tak to nie chcial pic nic !!!!!!!!!!!!!
Jestem wyspana i zadowolona ,mam czas dla siebie i dla Patryka

A wieczorami i nocami dla meza

- no zyc nie umierac
W domu mam porobione chyba wszystko i intensywnie zaczynam myslec o umyciu okien !!!!!!!!!! Bo jak mlody spi to mi sie poprostu NUDZI !
To tyle z nowosci u nas
Ide czytac co tam u was !