akozka
Misia Kosia 3.12.09
Piszecie i piszecie... Człowiek zrobi jeden dzień przerwy i już cały następny dzień z głowy ;-)
Nie martw się, my też mamy wszystko używane i jakoś nam nie przeszkadza :-) Łóżeczko też będziemy kupować używane, tylko materacyk i pościel kupimy nową. Tu przecież nie jest najważniejsze czy dzieciak ma nowe rzeczy, bo i tak założy kilka razy i wyrośnie. Najważniejsze to żeby było kochane! :-)
Faktycznie, zupełnie zapomniałam o e-bookach... Dzięki za przypomnienie.Chociaż te 20 zł to też nie maja ątek przecież
Co do odpowiedzialnego rodzicielstwa, to ta ciąża była raczej planowana- tzn planowaliśmy za 3-4 miesiące, najpierw chciałam zrobić badania, zacząć brać kwas foliowy... Ale maluszek nas wyprzedził. Tylko planując ciążę zakładałam, że nie będę kupować nowych rzeczy a teraz jak Was czytam to mam wrażenie że nasza kruszynka będzie jakaś poszkodowana bo nic jej nie kupimy, nie remontujemy dla niej pokoju, żadne z nas nie zamierza też rezygnować ze studiów... Nie mówiąc już o perspektywie własnego domu czy chociażby mieszkania. I co z nas będą za rodzice??:-(Dobrze, że chociaż udało mi się zrobić kilka przedmiotów "wprzód" na studiach i przyszły rok akademicki zapowiada się raczej lekko
Nie martw się, my też mamy wszystko używane i jakoś nam nie przeszkadza :-) Łóżeczko też będziemy kupować używane, tylko materacyk i pościel kupimy nową. Tu przecież nie jest najważniejsze czy dzieciak ma nowe rzeczy, bo i tak założy kilka razy i wyrośnie. Najważniejsze to żeby było kochane! :-)