Ja miałam laktator LOVI i też kicha. Butelka dr Brown jest super a może zamów przez allegro jak nie ma u ciebie w sklepach.
Na poczatku potwierdze maly mial straszne kolki odkad kupilismy ta butelke sie zmienjszyly... teraz mozna powiedziec prawie calkowiecie ustaly....
WITAM SIE ;-)
A wiec my po wizycie u gastrologa... i wiecie co troche sie zawiodlam bo poszlam na nfz i nic sie nie dowiedzialam myslalam ze tak jak pediatra zalecila zrobia usg brzuszka no ale stwierdzila ze narazie nie ma potrzeby ...
zapisala debridat i notrini cos tam cos tam ten zageszczacz...
i w sumie tyle kazala zapisywac liczbe ulewan i wymiotów i powiedziala mi czym sie roznia wymioty od ulewania a wiec moj codziennie rano wymiotuje ...
bo jak chlustajaco duzo- wymioty
jak troche pocieknie kacikiem ust lub nie duza ilosc -ulewania
polwiedziala ze mamy brac leki i za 2 tyg do kontroli...
stalam w poradni 2 godz, zeby wejsc

a bylam 3-cia w kolejce
bylam w klinice dzieciecej bo tylko tam jest na nfz a obok nas pelno dzieci chorych babek stali w mega kolejkach podpierajac sciany co kolwiek sie da ehhh i juz nie ide nawet za 2 tyg jak ona dotknela brzuszek i powiedziala ze nic nie widzi zeby cos bylo zle ale leki zapisala

to po cholere mam mu dawac skoro nic mu nie jest ,,,,, ehhh
i takj juz bierze na anemie :
-hemofer
-folik
witaminy d b1 b6
bobotic
teraz ten debridat i jakis nutri cos tam no a jeszcze wit c no ilez mozna dzicku ladowac witam to ok rozumiem chocicaz i tak ma w mleku modyfiko....
i tu poł tab 2 razy dziennie tu co drugi dzien tu lek 20 min przed posilkiem tu w trakcie a potem chwile po reszta m ieszy posilkami
TOTOZ caly dzien trzeba dziecku leki podawac jakby jakis byl chory niewiem jak

jatego nie czaje

jak przepisuja jak nie potrzeba
leki to przeciez leki na anmeie rozumiem ale reszta ehh