W
wika_20
Gość
A wiec juz 10 raz probowalam wrocic do strony na ktorej ostatnio skonczylam zeby ponadrabiac ale jak sie cofam to nie moge wroic do strony chociazby 5000 niewiem czemu juz sie n ie cofam nie nadrabiam......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wika nie bأ�j siؤ - bؤdzie dobrze w razie czego i ja trzymam moje kciuki!
Wlasnie Dafii czemu? U mnie jest normalnie bez zadnych znaczkow
jak nie masz znaczków nawet teraz? będ e pisać polskie znaki i normalnie masz????
Ta dwieHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
Będziemy robić dwie butle
Brown's ma chyba też dużo, ale ja mam wszystkie po 260
Ja mam normalnie polskie znakijak nie masz znaczków nawet teraz? będ e pisać polskie znaki i normalnie masz????
Jasne! Tylko jak cytujesz kogos to sie pojawiaja (bo chyba Ty tak masz) al u mnie normalne polskie znaki sa. To co napisalas do mnie z Pl znakami normalnie mi wyswietlilo, jak zreszta wszystkie posty
Dzieki dziewczyny ....
no ja tez polskie znaki normalnie widze tylko te u dAFII W OKIENKU jakies kwadraty haha