reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A wiec juz 10 raz probowalam wrocic do strony na ktorej ostatnio skonczylam zeby ponadrabiac ale jak sie cofam to nie moge wroic do strony :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chociazby 5000 niewiem czemu juz sie n ie cofam nie nadrabiam......

reklama
jak nie masz znaczków nawet teraz? będ e pisać polskie znaki i normalnie masz????

Jasne! Tylko jak cytujesz kogos to sie pojawiaja (bo chyba Ty tak masz) al u mnie normalne polskie znaki sa. To co napisalas do mnie z Pl znakami normalnie mi wyswietlilo, jak zreszta wszystkie posty

Dzieki dziewczyny ....

no ja tez polskie znaki normalnie widze tylko te u dAFII W OKIENKU jakies kwadraty haha

no ja nie wiem czy to takie smieszne! co sie dziejr? akurat mnie slepego dopadlo! moze to znak ze mam nie korzystac z forum??????????

hahaha juz wiem... na Operze tak mam... a na mozilli normalnie!!!

tez bym luuuzna operdzielila makrele

hmmm mataka.... o jakie grupy chodzi bo ja tu zadnych nie zauwazylam kto jest akurat to odpisuje heh tak mi sie wydaje a kogo nie ma to ostatnio malo ktora nadrabia chyba dalsze posty....
hmm albo ja to jestem tak malo ze grup nie zauwazylam zadnych ???? a wy laski zauwazylyscie jakies grupy na forum?

oj no dafinko kochana nie gniewaj sie no nie jest to smieszne he ale ja tez od rana mam problemy zeby posta do was napisac dopiero teraz mi ie udaolo ehhh

reklama
kobiety powiedzcie skad wy bierzecie czas zeby tyle pisac i to wszystko czytac !!!
dobra ja dzis zabralam sie za sprzatanie przed weekendowym nalotem gosci :) co prawda w domu imprezy nie bedzie ale wszyscy przed kosciolem tu przyjada wiec dom musi blyszcec :) juz sprzatnelam z grubsza nasz dzienny pokoj i ide zabrac sie za sypialnie i domycie z komody mleczka ktore co noc sie do niej przykleja :) maz nie bez powodu nazywa mnie "ksiezniczka fleja" bo ja zawsze cos narozsypuje i wogole :)

tym czasem moje dziecko musi zasnac wiec musze wlaczyc ulubiona gre strzelanke i zagrac ze dwie partyjki zeby spokojnie zasnela :)

Do góry