reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ja tez wrocilam do swojej wagi:-)co mnie bardzo cieszy bo za chyda to ja nie jestem a jak mialoby mi jeszcze zostac po ciazy to bym sie podlamala:-Dchoc moj maz zawsze mi powtarza ze kocha mnie nie za urode czy wyglad tylko za to co mam w srodku:-)wiadomo ze kazdy chce ladnie wygladac ale nie to jest najwazniejsze:tak:

DAFFI i ty kochana sie nie lam:no:nawet nie mysl ze jestes jakas brzydka bo nie jeden chcialby z toba byc:tak:uwierz w siebie i popatrz na swoj srodek;-)zobaczysz wszystko sie wyjasni;-)

reklama
Ja nie czytam bo Maciejka nie jest zainteresowany, wali łapkami w książkę a po minucie zaczyna się wiercić i stękać ;-)
No u nas na szczęście z nocnym usypianiem nie ma problemu tylko z dziennym :wściekła/y: Teraz właśnie mi padł, a od 7 rano nie spał :no: Oczywiście bez lulania się nie obeszło :-(

Mój też za długo nie wytrzyma przy książce, ale po troszku czytam - niech nawyknie do tego chociaż malymi kroczkami

No i rozumię Twój ból :-( też mi padł z wyczrpania właśnie, ale potrafi i nie spać dłużej! Ale wtedy jest okropny!! A usypianie go wtedy nie ma sensu, a nawet pogarsza sprawę!

Cheri co do ilości mleczka, to naprawdę róznie jest :tak: w Nutramigenie zalecana dawka dla Alusia to 200 ml!!!! i tyle też wypija czasami (najczęściej jednak 150). A niedługo już powinien 230 wypijać...oczywiście są to sugerowane dawki, ale dość spore...tak to jest, jak się karmi mleczkiem dla alergików mniej treściwych od zwykłego mleczka

Aaa i co do książek. to w ciąży nabyłam książkę o Alusiu hehe i T czyta małemu ją zawsze... jest ciekawa, bo postaciami można ruszać hehe
Pauluś spodobałaby Ci się też pewnie ;)

Aluś dość ładnie zasnął uff więc ogarnełam mieszkanko, pranie wstawiłam iii obiad niedługo. Pocodziłam z nim troche po balkonie rano, bo dawno nie łykał świeżego powietrza!
Bidulek się męczy na te ząbki i płacze i zasnąć nie może....4 sliniaczki rano przebrałam, bo bym nie wyrabiała z ubrankami (całe mokre są pod brodą...) daje mu gryzaki i troche pomagają...takie z lodowki są dobre i kojące
Napewno:))))))))
A mojemu chyba też zaczynają ząbki wychodzić na dole. Slini sie strasznie i pcha piachy do buzi

Cheri co do ilości mleczka, to naprawdę róznie jest :tak: w Nutramigenie zalecana dawka dla Alusia to 200 ml!!!! i tyle też wypija czasami (najczęściej jednak 150). A niedługo już powinien 230 wypijać...oczywiście są to sugerowane dawki, ale dość spore...tak to jest, jak się karmi mleczkiem dla alergików mniej treściwych od zwykłego mleczka

mój Nutramigen zjadał góra 120-140 ml. z piersi je co 3 godziny w dzień, w nocy przesypia 7-8 godzin.
heh, i skąd u niego te kilogramy? chyba go zważę przed i po kupie :laugh2: znowu 3 dzień bez niej...

Co do grup to ja ich nie zauwaإ�yإ‚am :-D Sؤ… dziewczyny, ktأ�re piszؤ… dإ‚ugo i siؤ™ lepiej znajؤ…, ale wydaje mi siؤ™, إ�e nikogo nie przekreslajؤ… ;-)
Jak nikt nie odpowiada na moje posty to pytam dalej albo odpuszczam :-D
ja tez ich nie zauwazam... wbilam sie tu bardzo pozno bo w sierpniu a dziewczyny byly w ostrym transie pisania... zreszta trafilam tu przez przypadek! ciesze sie ze dziewczyny mnie milo przyjely do tej naszej rodziny i zaakceptowaly i staram sie utrzymywac z wami kontakt tak jak jest to mozliwe.... i moje posty tez sa czasem pomijane a tyo za sparawa ze produkcja znow jest ogromna tylko krotko po porodach byl maly zastoj ja sama szczerze sie przyznam ze nieraz nadrabiam was po lepkach i nie wszystko czytam... takze spokojnie nie ma powodu twierdzic ze sie jakies grupy potworzyly.....

reklama
mój Nutramigen zjadał góra 120-140 ml. z piersi je co 3 godziny w dzień, w nocy przesypia 7-8 godzin.
heh, i skąd u niego te kilogramy? chyba go zważę przed i po kupie :laugh2: znowu 3 dzień bez niej...

Możliwe :-D
Mój wali aż miło...jego minka wtedy jest nie do opisania :-D JAk się skupia i bach i bach i bach....:-D
Cieszę się, bo chociaż widzę (i czuuuuuję!!!!!), że trawi to mleko :-D (dosłownie i w przenośni)

Do góry