reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

no ja nie wiem czy to takie smieszne! co sie dziejr? akurat mnie slepego dopadlo! moze to znak ze mam nie korzystac z forum??????????

hahaha juz wiem... na Operze tak mam... a na mozilli normalnie!!!

No juz spokoj! Ja uzywam Opery i mam w porzasiu wszystko! Moze w ustawieniach pogrzeb?

tez bym luuuzna operdzielila makrele

hmmm mataka.... o jakie grupy chodzi bo ja tu zadnych nie zauwazylam kto jest akurat to odpisuje heh tak mi sie wydaje a kogo nie ma to ostatnio malo ktora nadrabia chyba dalsze posty....
hmm albo ja to jestem tak malo ze grup nie zauwazylam zadnych ???? a wy laski zauwazylyscie jakies grupy na forum?

HAHAHAHAHAAHA moze znow jestesmy w ciazy? :szok: :-D
Ja tam sie dobrze czuje na forum, a wrecz super :-) Wiadomo ze nie z kazdym trzeba sie zgadzac i jak w zyciu nie z kazdym sie czlowiek trzyma a jedynie zyje sie z niektorymi w zgodzie i to wszystko...tak samo na forum - jedne dziewczyny dogaduja sie ze soba (maja wspolne slowo jak to mawia moj dziadek hehe) a inne nie, ale bynajmniej sie tolerujemy hehe

reklama
he a palulus wogole ja zrezygnowalam z pisania na watku mlode mamy bo mi sie niechce stosowac do ich zasad ze co chwile trzeba edystowac posta jak sie chce cos napisac no i patrzec na gore przypadkiem czy ktos czegos nie napisal edutujac ja nie wiem co te dziewczyny nawymyslalyu :szok::szok::szok: hehe ale w sumie to mi dobrze

ja niewiem njak Ty sie przyzwyczailas tam pisac....... hehe ja nie moge a niechce mi sie czytac co chwile komentarzyh

wika edutuj posty
paulus edystuj posty hehehe besens dla mnie ;-)

Przy tym tempie produkcji, to by trzeba od kompa nie odchodzić, zeby być na bieżąco, albo nadrabiać w nocy :) Ja też nie wyrabiam z całością. Dlatego rzadko zaglądam na olbrzymie wątki (tematy) jak ten, wolę te bardziej szczegółowe...
hehe ja jak bylam w ciazy to 24h na dobe mialam bb wlaczone..a teraz to staram sie nadrabiac ale czasami po weekendach niedaje rady
mój Nutramigen zjadał góra 120-140 ml. z piersi je co 3 godziny w dzień, w nocy przesypia 7-8 godzin.
heh, i skąd u niego te kilogramy? chyba go zważę przed i po kupie :laugh2: znowu 3 dzień bez niej...

jej jakie masz lekkie zycie z nim...
moj w dzien je co 3 a w nocy co 4..;/
dzis przespal 5 h ale bl taki ryk jak sie obudzil ze nic go nie chcialo uspokoic..

moje dziecko jest chyba strasznie wrazliwe...bo jak placze to potem jeszcze szlocha na rekach..uspokaja sie ale szlocha i dolna warge wysuwa i mu drzy...

no ja nie wiem czy to takie smieszne! co sie dziejr? akurat mnie slepego dopadlo! moze to znak ze mam nie korzystac z forum??????????

hahaha juz wiem... na Operze tak mam... a na mozilli normalnie!!!

wez tak nie mow!!!!

mea ja zystko robie ostatnio z malm na rekach wiec jak pisze to tez zazwyczaj trzymam go w jednej..;/

ksiazkowo polozylam go po jedzeniu w pokoju w lozczku i co godzina minela a oon nie spi i wlasnie zaczyna plakac..;/
nie sppi od 6:30...
chyba cos jest nei tak nie sadzicie moje dziecko spi tylk ona pacerze..;/
a w nocy ok 8 godzin..;/

he a palulus wogole ja zrezygnowalam z pisania na watku mlode mamy bo mi sie niechce stosowac do ich zasad ze co chwile trzeba edystowac posta jak sie chce cos napisac no i patrzec na gore przypadkiem czy ktos czegos nie napisal edutujac ja nie wiem co te dziewczyny nawymyslalyu :szok::szok::szok: hehe ale w sumie to mi dobrze

ja niewiem njak Ty sie przyzwyczailas tam pisac....... hehe ja nie moge a niechce mi sie czytac co chwile komentarzyh

wika edutuj posty
paulus edystuj posty hehehe besens dla mnie ;-)
Tez juz nie pisze. To bezsens ze nie mozna pisac jak sie chce a to edytowanie? Co im to przeszkadza szok!!! niektore laski tam sa ok ale reszta to zenada chamowy i wredniary:/

kobiety powiedzcie skad wy bierzecie czas zeby tyle pisac i to wszystko czytac !!!
dobra ja dzis zabralam sie za sprzatanie przed weekendowym nalotem gosci :) co prawda w domu imprezy nie bedzie ale wszyscy przed kosciolem tu przyjada wiec dom musi blyszcec :) juz sprzatnelam z grubsza nasz dzienny pokoj i ide zabrac sie za sypialnie i domycie z komody mleczka ktore co noc sie do niej przykleja :) maz nie bez powodu nazywa mnie "ksiezniczka fleja" bo ja zawsze cos narozsypuje i wogole :)

tym czasem moje dziecko musi zasnac wiec musze wlaczyc ulubiona gre strzelanke i zagrac ze dwie partyjki zeby spokojnie zasnela :)

hehe bo mojemu malyemu przeszly kolki i nadrabia jak wtedy sie meczyl 24 h to teraz spi 24 h hehe musi odespac bidulek haha nie no ale ostatnio przyszedl znowu duzy rachunek na prad i trzeba bedzie sie odciac troche :szok: heheeh

No juz spokoj! Ja uzywam Opery i mam w porzasiu wszystko! Moze w ustawieniach pogrzeb?

HAHAHAHAHAAHA moze znow jestesmy w ciazy? :szok: :-D
Ja tam sie dobrze czuje na forum, a wrecz super :-) Wiadomo ze nie z kazdym trzeba sie zgadzac i jak w zyciu nie z kazdym sie czlowiek trzyma a jedynie zyje sie z niektorymi w zgodzie i to wszystko...tak samo na forum - jedne dziewczyny dogaduja sie ze soba (maja wspolne slowo jak to mawia moj dziadek hehe) a inne nie, ale bynajmniej sie tolerujemy hehe

Nie gadaj głupotek haha ..... gdzie moj @ :szok: ??????

ja tez na forum czuje sie jak ryba w wodzie :-D W KONCU WODNIK JESTEM:-D hehehhe

no ale to jest oczywiste ze jest nas duzo i kazda moze miec inne zdanie liczy sie szacunek do siebie nawzajem zrozumialosc... w koncu po to tu jesytesmuy tutaj na forum szukamy wsparcia i rady.,..

ale wiem ze np. jak ja tez ostatnio duzo czasu na forum nie mam ostatnio wiecej bo msly grzeczniejszy... to nie kazda ma czas wszstko nadrabiac itd... wydaje mi sie ze te co coiagle pisza dziewczyny to pisza tyle ile moga i nadrabiaja itd tyle ile im starczy czasu....

Tez juz nie pisze. To bezsens ze nie mozna pisac jak sie chce a to edytowanie? Co im to przeszkadza szok!!! niektore laski tam sa ok ale reszta to zenada chamowy i wredniary:/
hehe zaraz zrobie im rewolucje i naucze ich co nie co :-D:-D:-D hehee nie noe nie bede sie wpierdzielac niech sobie pisza jak tam sobie chca dobrze ze u nas jest wszystko luz ok spoko i chyba nikt nie narzeka ? ehhe

no ja nie mialam okazji nikogo poznac ale juz po 1 poscie dziewczyna mnie oklalama wiec wiedzialam ze dziekuje najpierw musialam troche poczytac co nieco zeby sie o ty przekonac... wiec podziekuje za znajomosc temat zamkniety hehe:-D

hehe ja jak bylam w ciazy to 24h na dobe mialam bb wlaczone..a teraz to staram sie nadrabiac ale czasami po weekendach niedaje rady

mea ja zystko robie ostatnio z malm na rekach wiec jak pisze to tez zazwyczaj trzymam go w jednej..;/

[/QUOTE

Ja do niedawna tak samo ale ostatnio spi co raz wiecej .... chyba kolki poszly w zapoamnienie :-)

hehe bo mojemu malyemu przeszly kolki i nadrabia jak wtedy sie meczyl 24 h to teraz spi 24 h hehe musi odespac bidulek haha nie no ale ostatnio przyszedl znowu duzy rachunek na prad i trzeba bedzie sie odciac troche :szok: heheeh

Nie gadaj głupotek haha ..... gdzie moj @ :szok: ??????

ja tez na forum czuje sie jak ryba w wodzie :-D W KONCU WODNIK JESTEM:-D hehehhe

no ale to jest oczywiste ze jest nas duzo i kazda moze miec inne zdanie liczy sie szacunek do siebie nawzajem zrozumialosc... w koncu po to tu jesytesmuy tutaj na forum szukamy wsparcia i rady.,..

ale wiem ze np. jak ja tez ostatnio duzo czasu na forum nie mam ostatnio wiecej bo msly grzeczniejszy... to nie kazda ma czas wszstko nadrabiac itd... wydaje mi sie ze te co coiagle pisza dziewczyny to pisza tyle ile moga i nadrabiaja itd tyle ile im starczy czasu....

Pojawi się za ok 10 miesięcy :-D
I nie małpuj :D Jakoś zawsze się na siebie napatoczymy na forum i wtedy małpujemy :-D Dziś czas na makrele

Wika co do znaków zodiaku to jestem bliźniak :-D Czyli taki szurnięty w głowę z deczka człowiek, co się cieszy często i ma leb nie od parady (ee taaa jasne). Tak więc znalazłam swojego bliźniaka:-D
Mojego T (Tomasz na polskie to bliźniak po prostu :-D:-D)

reklama

jej jakie masz lekkie zycie z nim...
moj w dzien je co 3 a w nocy co 4..;/
dzis przespal 5 h ale bl taki ryk jak sie obudzil ze nic go nie chcialo uspokoic..

moje dziecko jest chyba strasznie wrazliwe...bo jak placze to potem jeszcze szlocha na rekach..uspokaja sie ale szlocha i dolna warge wysuwa i mu drzy...

wez tak nie mow!!!!
kurde jak biore cyt to sie cytuja nawet te na ktore juz odpisalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i musze je kasowac a bylo wszystko ok ... ehhh pozmnieniali i problemy mamy z dafi hehe

Pojawi się za ok 10 miesięcy :-D
I nie małpuj :D Jakoś zawsze się na siebie napatoczymy na forum i wtedy małpujemy :-D Dziś czas na makrele

hahahahah my nie mozemy sie na siebie napotytkac bo potem laski sie wkurzaja ze glupie posty wychodza z naszych domow :-D hehe i musza tracic czas i czytac heheeh albo juz dawno wiedza ze luuuznej i wiki postow sie nie czyta .. hehe albo my powinnismy zalozyc new watek luuuznowo-wikowy hahha bo nie wytrzymaja z nami dziewczyny....

Wika co do znaków zodiaku to jestem bliźniak :-D Czyli taki szurnięty w głowę z deczka człowiek, co się cieszy często i ma leb nie od parady (ee taaa jasne). Tak więc znalazłam swojego bliźniaka:-D
Mojego T (Tomasz na polskie to bliźniak po prostu :-D:-D)
a juz myslalam ze to ja jestem Twoim blizniakiem :-D

Do góry