reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

No to burzowo było chyba wszędzie, a u mnie paradoksalnie lało wiało i świeciło słońce i tęcza wyjszła :rofl2: jajca jak berety, a tak poważnie, to przeraża mnie ten klimat i jego niespodzianki, kto to widział grad grzomoty i tęczę w jednym? :baffled:

Witam z domku, niania się rozchorowała i musiałam wziać wolne, ale mi dobrze, aż okna pomyłam od rańca :-D a jutro najazd teściów wrrrrrrr oj bedzie się działo!:tak:
Ja dzisiaj tez zabiore sie za okna chyba :tak::tak:.Chociaz 2 :) wczoraj posprzatalam ,wiec za wiele do roboty nie mam ,ale zapewne cos sobie wynajde ....co bym sie nie nudziła :)

reklama
Cudne wieści, gratuluję z całego serca!!! I troszke zazdroszczę, bo do mojego połówkowego jeszcze z 3 tygodnie :-(

Ależ tu się smutno zrobiło w forumkowie, dziewczynki- nie zastanawiajcie się co bedzie, bo będzie i to super! Takie negatywne myślenie szkodzi maluszkom w brzuniach. Ja tam nakręcam się pozytywnie i optymistycznie, kto jeśli nie My- damy rade!!! W grupie siła, ot co!

a kiedy moj maluszek zacznie mnie kopac ?? wy juz wszystkie czujecie kopniaczki a ja nie ;/

a kiedy moj maluszek zacznie mnie kopac ?? wy juz wszystkie czujecie kopniaczki a ja nie ;/
Czekaj czekaj, jak Cię niebawem pierdyknie po żebrach, to zatęsknisz to normalności hehehe A poza tym już napewno Cię kopie, tylko jeszcze tego nie odróżniasz od jelit etc, ja w 1 ciąży nie czułam, a teraz już wiem, że kopniaczki miałam wcześniej tylko o tym nie wiedziałam!

Spokojnie mea- mamy ten sam wiek ciążowy a ja też nie czuję kopniaczków. Ale widzę jak się moje małe w brzuchu rusza- tak mi sie brzuszek wybrzusza i ładnie wszystko widać. Też tak macie?

Ja dzisiaj tez zabiore sie za okna chyba :tak::tak:.Chociaz 2 :) wczoraj posprzatalam ,wiec za wiele do roboty nie mam ,ale zapewne cos sobie wynajde ....co bym sie nie nudziła :)
No ja dostałam takiego powera,ze z młodym opędzlowałam całe balkonowe okno i wszystkie z dużego pokoju, pomyłam drzwi, lustra i przeleciałam kurze, normanie diabeł tasmański sesese :evil::shocked2::evil::cool2: A teraz mały śpi bo padł a ja nadrabiam chwilowo forumkowo :-)

mea jak twój sówaczek jest poprawni a to pierwsza dzidzia to ja ci daję tydzień :-D
Jeszcze będziesz prosiła, żeby przestał i dał mamusi pospać :-D
Co do reszty.
Ja pierwszą dzidzię straciłam w 12 tygodniu. Tak czasem bywa po prostu.
Teraz przy każdej ciąży jak nadchodzi 12 tydzień to mi słabo ze strachu :tak:
Z Amelią od 8 tc szpitale i leżenie, plamienia, nerki, astma i wszystko po kolei :-(
Nie chcę pamiętać. Jonaszek 4 miesiąc rozwarcie na 1.5 ledwo dali radę, cała reszta fenoterol, leki na serce i lerzenie do porodu.
To jest 1sza ciąża którą przechodzę normalnie, tylko to chudnięcie... ble, ale z dzidzią oki i nawet plamienia nie miałam ani w szpitalu nie byłam.
I tak ma być do końca. Pozytywne myślenie na 1 miejscu. Zapamiętać do luster i się szczerzyć. Leżącym koleżanką pozwalam wziąść lustro do łóżka :-p
Jak się nie posłuchacie to zleję! Acha, i cieszyć się, każdym dniem, każdą godziną bo to nas przybliża do bezpiecznych tygodni! Jak zobaczycie buźki swoich dzieciaczków, to wam nawet bóle pleców od leżenia przejdą!

Jaka burza? U mnie sucho jak cholera... Ale coś się chmurzyć zaczyna, więc może dopiero dojdzie :baffled:

Moja dzidzia od wczoraj spokojna, znowu nic nie czuję i trochę się boję (po moich wczorajszych skurczach). Mam nadzieję, że jak zwykle histeryzuję...

Burza byla piekna - i tecza tez. Jeszcze nie widzialam tych 2 zjawisk na raz)
A jak mi powiecie jak wklejac zdjecia z komputera to wkleje :-)

reklama
Do góry