na rzep ale poszukaj 30x100Dziewczyny ktore maja pasy neoprenowe,jak one sie zapinaja na te rzepy.czy jak kupie 20x100to nie bedzie on za duzy? Jak go zapinac?Zapnie sie w kazdym miejscu?
jakby moja poluzala to by z dynki dostalaaFilipek dostał wczoraj pleśniawek.. :-( a tyle razy mówilam tesciowej zeby smoka nie lizała.. smaruje mu ozorek gencjana i juz jeden bodziak mam do wyrzucenia..., ale mam nadziejeze szybko mu przejdzie. ile dni mam mu tym smarować?
a tak poza tym byłam dzisiaj z młym na usg bioderek, i lekarz przzy okazji zrobił usg jamy brzusznej, nerek, i wątroby i na szczęście wszystko jest wporządku
co za rura tepa...lizac dziecku smoczek
hehe u mnie to samo..My też już zrezygnowaliśmy z rożka ale nie dlatego że małemu było za ciepło tylko zrobił się za duży
Rzepy nie trzymały:-)
I dalej mogę zapomnieć o samodzielnym zasypianiu
Trzeba go ponosić...no trudno...cały czas jest aniołeczkiem to może trochę pomarudzić przy zasypianiu
A wiecie jakie on ma już łaskotki
Jak go całuję po klacie albo kilam po boczkach to aż rechocze ze śmiechu
i kazdego dnia mowie ze dzis odkladam do lozeczka a jak przychodzi co do czego maly mi zasnie [rzy karmieniu na rekach to sobie mowie a jak sie odkryje? a jak sie zakrztusi? a jak zmarznie sam??
i spi ze mna
a co do rozka to ja jak wrocilam po dwoch dobach ze szpitala to odstawilam rozek...
u nas juz lepiej juz katarek maly..
a tatus przez jedn karmienie ktore uskutecznil za wczesnie zurzyl nam caly rytm dnia i nocy