MADZIARA23
Fanka BB :)
ja rok temu wazylam 54 przy 173 cm i bylam zachuda tak 60 to oki teraz tyle wazePs. Kiedyś ważyłam 50 kg; i też wtedy miałam tą dietę - pół roku i schudłam 25 kg
zycze powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rok temu wazylam 54 przy 173 cm i bylam zachuda tak 60 to oki teraz tyle wazePs. Kiedyś ważyłam 50 kg; i też wtedy miałam tą dietę - pół roku i schudłam 25 kg
luuuzna jak dolaczyc do watku zamknietego?????????????????????
a Aska jest wpisana jako aska na forum bo tak zadko bywam ze nie wiem
luuuzna jak dolaczyc do watku zamknietego?????????????????????
ja rok temu wazylam 54 przy 173 cm i bylam zachuda tak 60 to oki teraz tyle waze
zycze powodzenia
No ja jstem mniejsza (165) więc jeszcze muszę zrzucić co nieco hehe ale mam silną wolę i wszystko mogę
tylko, że u mnie to się dzieje tylko i wyłącznie podczas jedzenia, później odbijamy i jest nowe dziecko: radosne i najedzone. Chyba wybiorę sie znowu do lekarza...ciekawe tylko jaką teorię usłyszę... bo jak mój mąż poszedł, bo mu kolano spuchło i bolało to usłyszał, że tak się czasem dzieje i że ma to zignorować!!!
dostałam jakiegoś powera i mam cały dom sprzątnięty, została łazienka ale to wieczorem.
zrobiłam też porządki w szafie Danielka... i się przeraziłam... otóż Daniel musi mieć spodnie w rozmiarze 74 bo ma tak długie nogi czyli mam dwie pary... lepiej z bluzeczkami - 68.
muszę jechać na zakupy bo autentycznie nie będzie miał w czym chodzić.
a teraz idę go nakarmić bo mi smoka.