reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Niezle Marta zaczyna od 70 kg a ja marze zeby tyle wazyc dobre dobre:)))No ale ja nigdy mniej nie wazylam niz 70 kg a juz z ta waga bylam w miare szczupla dla mojego T nawet zbyt szczupla ( jakis odmieniec) no i taka waga jest dla mnie super moze mam ciezkie kosci tak sie pocieszam:D

A tak na marginesie mialam kumpele w Anglii ktora byla ode mnie szczuplejsza, mojego wzrostu i wazyla 99 kg nie wiem jak to mozliwe chyba ma dziewczyna kosci ze stali;)

Moze stworzymy jakis nowy podtemat bo niektore laski sa tutaj juz takie rakiety ze beda ich nudzily opowiesci o odchudzaniu jak uwazacie zeby nikt sie nie wkurzal hihi?

reklama
Niezle Marta zaczyna od 70 kg a ja marze zeby tyle wazyc dobre dobre:)))No ale ja nigdy mniej nie wazylam niz 70 kg a juz z ta waga bylam w miare szczupla dla mojego T nawet zbyt szczupla ( jakis odmieniec) no i taka waga jest dla mnie super moze mam ciezkie kosci tak sie pocieszam:D

a na zdj na nk jak patrzalam to wygladasz jakbys wazyla z 60-65kg.... jestes wysoka prawda???? moze naprawde masz ciezkie kosci bo wagi po Tobie nie widac!
a wyobraz sobie mnie.. malego pimpusia 168cm wzrostu i 81kg ahahha

Do góry