reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

wydaje mi sie ze jakas poprawa jest...najgorszy jest poranek jak nie da sie sciaganac kataru po nocy chcoiaz w nocy robilam to 5 razy...
chociaz glos ma nadal zachrypniety, katar est i kaszel tez to widac ze samopoczucie uniego est lepsze:tak:
lezy sobie i gada i krzyczy...

NO to fajnie ze jest poprawa chociaz w samopoczuciu;-)zdrowka zycze;-)

CHARIE az ci zazdroszcze:tak:u nas narazie nie ma zadnych zmian:no:

MOJ SYNUS MA JUZ 2 MIESIACE:-)

reklama
Hej laseczki moj maly chyba przeszedl normalnie szczepionke bo zachowywal sie tak jak zawsze i spal tak jak zawsze zreszta dalej spi i nie mial goraczki tzn 37,3 mial pocieszcie mnie ze ja doba minela w spokoju to juz pozniej nic sie nie przyplata?:)
nie powinno
Masz szczescie ze masz takie dwa skarby;-)no i ty masz fajnie bo Patryk tez moze przypilnowac Filolka:tak:a moja Julcia to by mogla mu na zlosc jeszcze zrobic:tak:

Mi sie wydaje ze troche za wczesnie:tak:moj synys tez sie slini i pcha raczki do buzi:tak:sama nie wiem.
Moja corcia dostala zabki dopiero na roczek:tak:

A ile to wydalanie trwa?
To fakt Kopciuszku nasze dzieciaki jeszcze za małe żeby sam na sam je zostawiać, wczoraj np Antek tak wpychał smoka Piotrowi ze tamtemu mało co oczy nie wyszły na wierzch:-D no ale wiadomo, nie robił tego złośliwie;-)
Antoś pierwszy ząb mial po 8 miesiącach, ale szwagierki mała miała po 2,5 m-ca:szok: więc wszystko możliwe;-)

A wydalanie wirusa trwa około tygodnia.

ale ten czas leci...

nam wczoraj dr kazala za 3 tyg podac pierwszy soczek jablkowy..
powiedziala ze jak ma problemy z kupa i nie robi co dzien to ze mozna zaczac wczesniej..
i tak sobie mysle ze jak zacznie sie soczek potem papki to juz nie bedzie taki niemowlaczek...

no tak, jabłuszko można podawać od 4 m-ca, a czwarty miesiąc zacznie Rysio juz za 3 tyg;-)
Tylko pamiętaj ze sok ma być klarowany, bez cukru albo ze słoiczka;-)

ale ten czas leci...

nam wczoraj dr kazala za 3 tyg podac pierwszy soczek jablkowy..
powiedziala ze jak ma problemy z kupa i nie robi co dzien to ze mozna zaczac wczesniej..
i tak sobie mysle ze jak zacznie sie soczek potem papki to juz nie bedzie taki niemowlaczek...

Mam znajoma co alergolog jej kazal podawac soczek jablkowy juz w 8 tygodniu:tak:i tez na poprawe kupek:tak:

Matuska wytlumacz dokaldnie jak klarowany i z jakich sloiczkow??:D
ja jestem zielona;-)

Na poczatek najlepiej kupić z bobowity:tak: albo słoiczek- jabłuszko albo soczek, na etykiecie soczku napisane jest czy jest klarowany, tzn bez chemii i dodatków:tak:
A jak chcesz sama zrobić to ugotuj jabłuszko i niczego nie dodawaj:-)

Na poczatek najlepiej kupić z bobowity:tak: albo słoiczek- jabłuszko albo soczek, na etykiecie soczku napisane jest czy jest klarowany, tzn bez chemii i dodatków:tak:
A jak chcesz sama zrobić to ugotuj jabłuszko i niczego nie dodawaj:-)
to ja juz nic nie wiem..
dr kazala mi wycisnac z surowego jablka..bylby bylo swojskie a nie ze sklepu..;/

reklama
Do góry