reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
3 tom jest świetny i są ciekawe wątki poruszane między innymi historia Rosalie i Jaspera

A czytałyście już 1 część pisaną z perspektywy Edwarda? Zaje fajna! To samo, a jednak coś innego:-D

A propos jego rodziny - moja siostra ma takiego hopla na punkcie tej serii, że zrobiła sobie włosy jak Alice:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I SUPER W NICH WYGLĄDA!

załączam zdjęcia hahaha(Ps. ta pierwsza to Alice oczywiście:-D)

Załączniki

• Alice.jpg
    Alice.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCF5779.jpg
    DSCF5779.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 40
Haha dobre no ja to sie ciesze ze mam Edwarda zaklepanego :tak:
Twoja siostra rzeczywiscie super wyglada, mogłaby byc pianistka bo ma strasznie dlugie palce u rak:)))
Nie wiedzialam ze jest ksiazka pisana z perspektywy edwarda a jaki ma tytul ?:-)

Ej dziewczyny ile jedza Wasze maluchy? Mojemu chyba za mało, to co jadł, bo ciągle woła o jeszcze:szok: Pił zawsze 120 ml co 3-4 godziny, a teraz woła co dwie godziny i to 150 :szok: W nocy oczywiście nie je, bo śpi bite 9-10 godz (czasami mniej). Nie wiem czy dzień nadrabia czy jak:confused:
moj je ok 100ml co 3 godz a w nocy co 4-5 godz...

my juz po wizycie...
maly na szczescie osluchowo ok..
kaszle bo kata mu podraznia gardlko jak splywa..
dostalismy wit. c, calcium i jakies kropelki do inhalacji...
i maly ma za malo wit. d i mam zwiekszyc do 2 kapsulek...

mamy wychodzic na krotkie spacerki zeby sie uosparniac...

uspokoilo mnie to...

a na deser dostalam od pana z apteki zestaw startowy dla dzieciaczka:-)
a w nim slniaczek buciki i pelno kosmetykow:)

Kasiuch a ty masz nk???
a mam:) a czo?;-)

Ej dziewczyny ile jedza Wasze maluchy? Mojemu chyba za mało, to co jadł, bo ciągle woła o jeszcze:szok: Pił zawsze 120 ml co 3-4 godziny, a teraz woła co dwie godziny i to 150 :szok: W nocy oczywiście nie je, bo śpi bite 9-10 godz (czasami mniej). Nie wiem czy dzień nadrabia czy jak:confused:
moj je narazie 3 razy dziennnie 120 ml + raz o 6 rano tez 120 ale ja mu daje jeszcze cycka ( zczego i tak sie nie naje) wiec zastanawiem sie czy dac mu wiecej..:confused2:
bo widze ze dziewczyny duuuzo dajecie bobasom( moja kolezanka do 3 -go mies. dawal po 90ml

moj je narazie 3 razy dziennnie 120 ml + raz o 6 rano tez 120 ale ja mu daje jeszcze cycka ( zczego i tak sie nie naje) wiec zastanawiem sie czy dac mu wiecej..:confused2:
bo widze ze dziewczyny duuuzo dajecie bobasom( moja kolezanka do 3 -go mies. dawal po 90ml

Nie wiem czy dużo..na opakowaniu mleczka jest napisane, że od 2- 4 miesiąca JUŻ 200ML:szok::szok::szok:

reklama
Do góry