ja biore Cilest ... ktos bral ?? czego sie moge po nich spodziewac ??
Brałam kilka lat..nic się po nich nie działo..nie przytyłam:tak
Mój ziutek też śpi, wstawał - nie dosłownie ale tylko na 2 karmienia ... jak z kąpaniem po szczepieniu, mydlić udka ?
Ja nigdy nie kąpię po szczepieniu...ponoć lepiej nie moczyć tych ranek
dziekujemy za glosika
moj ojciec za czasow patryka jak zostal z malym to przezyl istny koszmar jezeli chodzi o zapinanie pampersa !
wyobrazcie sobie ze rozbieram dziecko a on rzepy i caly obrazek ma na plecach !
pytam sie ojca jak ty to zrobiles
a on zmieszany
"a cholera jasna bo powymyslaja jakies gowna i wez tu sie wyginaj aby to mu pozapinac ,on sie wiercil zle bylo nogi trzymac ,pielucha spadala ,w trakcie mnie obsikal i wez tu to jeszcze na plecach prosto zapnij no i wyszlo mi krzywo i juz :"
a ja do niego
"tato ale czemu na plecach" ????????????"
obrazil sie !bo moglam mu pokazac a nie sie madrzyc po fakcie !
wyobrazcie sobie ta akcje ,niezle wygibasy musial zrobic aby to pozapinac !
Ja też codziennie głosuję
dziwczyny u nas zle.maly chory..
ciagle placze i tylko moje rece akceptuje...
goraczki niby nie ma bo tylko 37,5...
ale nos zatkany tak ze oddychac nie moze..sciagam co chwile ale sie nie da jakby czop byl w srodku...
;/
je co godz/dwie po kilkadziesat ml i jest mruder straszny..;/
jja wykonczona po nocce i dniu...
jedyne co mnie pociesza to ze za tydz znow bde w krk na kilka najblizszych miesiecy:-)
pozdrawiam jak troszke ulzy nam i mama bedze miala wiecej luzu to zajrzymy!!!
Trzymamy kciuki żeby mały wyzdrowiał szybko
I super że trochę odpoczniesz:-)
HELP!
Mały ma już 38 stopni, mam paracetamol na wszelki wypadek zarówno w czopkach jak i w syropie, tylko one są od 3 m.ż jakie dawkowanie syropu ? i czy te czopki to nie za duże ? Bo mnie ich wielkość wzgl. pupy małego przeraża ...
nózka jedna mocno spuchła
posmarowałam maścią arnikową, mały jest nispokojny , uspokaja się tylko na rękach ale ile można go nosić ? zastanawiam się nad podaniem mu viburcol ... ten czopek też cały zapodac ????
Ja bym podała paracetamol jak przekroczy 38
Bo działa też przeciwbólowo..
dziewczynkia co to sa za granulki? bez recepty??i ile za nie zaplacilyscie??.podajcie mi pelna nazwe ..moze i ja zakupie zeby tego mleczka bylo troszke wiecej niz jest......nio i czym sie rozni9ch od 5ch?
Im wyższa cyfra ( a w jednej aptece mieli tylko 10ch i 15 ch) tym słabiej działa na laktację