reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Aga rano i wieczorem po 5 granulek pod język.
ja kończę 9 CH i chyba też zakupię 5 CH, nie wiem czym to się różni i które lepsze :sorry: no ale niby jest więcej mleczka, tylko ciekawe jaki udział w tym miały granulki :laugh2:

dziewczynkia co to sa za granulki? bez recepty??i ile za nie zaplacilyscie??.podajcie mi pelna nazwe ..moze i ja zakupie zeby tego mleczka bylo troszke wiecej niz jest......nio i czym sie rozni9ch od 5ch?

reklama
to ja bym dala pol czopka... powyzej 5kg daje sie 3/4.. mam nadzieje ze spadnie.. a mierzylas teraz temp????

10 min temu miał 36,6 , teraz ma 37,9 :unsure:nie wiem czemu tak skacze, jak śpi to spada .... a jak się tylko ocknie to znowu w góre idzie ... mam nadzieję, że nie przekroczy 38 :/

10 min temu miał 36,6 , teraz ma 37,9 :unsure:nie wiem czemu tak skacze, jak śpi to spada .... a jak się tylko ocknie to znowu w góre idzie ... mam nadzieję, że nie przekroczy 38 :/
Dziś mi moja mama mówiła że jej pediatra powiedziala ze dziecku moze wzrastac temp jak sie denerwuje- np jak cos boli. Może dlatego?

julka miala 39 i nie bylo powodu do paniki.. spokojnie kontroluj temp.... i zobaczymy co dalej.. bedziemy cos ardzic.. no ale mi pediatra mowila ze u takich malenstw temp to rzadkosc... moze nic wielkiego sie nie dzieje! zdawaj relacje na biezaco!

dziewczynkia co to sa za granulki? bez recepty??i ile za nie zaplacilyscie??.podajcie mi pelna nazwe ..moze i ja zakupie zeby tego mleczka bylo troszke wiecej niz jest......nio i czym sie rozni9ch od 5ch?

homeopatyczne - ricinus communis 5 ch/9 ch (nie wiem w dalszym ciągu czym się różnią :hmm:)
bez recepty, ja płaciłam chyba 8 zł z groszami.
a słyszałyście o lactinatalu? też spróbuję, w sumie to tabletki ziołowe więc nie zaszkodzą a może coś jeszcze pomogą :tak:

julka miala 39 i nie bylo powodu do paniki.. spokojnie kontroluj temp.... i zobaczymy co dalej.. bedziemy cos ardzic.. no ale mi pediatra mowila ze u takich malenstw temp to rzadkosc... moze nic wielkiego sie nie dzieje! zdawaj relacje na biezaco!

Będę mówić jakem panikara! :)

Dziękuję :*

to sa leki homeopatyczne i sa bez recepty ... niech ci dziewczyny napisza dokladna nazwe - kosztuja kilka zlotych ...

spokojnie !! u dziecka czasem sie takie temperatury zdarzaja ... leki podaje sie powyzej 38 !!

dziekujemy za glosika

moj ojciec za czasow patryka jak zostal z malym to przezyl istny koszmar jezeli chodzi o zapinanie pampersa !:-D:-D
wyobrazcie sobie ze rozbieram dziecko a on rzepy i caly obrazek ma na plecach !:eek: pytam sie ojca jak ty to zrobiles :confused2: a on zmieszany "a cholera jasna bo powymyslaja jakies gowna i wez tu sie wyginaj aby to mu pozapinac ,on sie wiercil zle bylo nogi trzymac ,pielucha spadala ,w trakcie mnie obsikal i wez tu to jeszcze na plecach prosto zapnij no i wyszlo mi krzywo i juz :":oo::oo::oo:
a ja do niego "tato ale czemu na plecach" ????????????":eek:
obrazil sie !bo moglam mu pokazac a nie sie madrzyc po fakcie !:laugh2::laugh2:

wyobrazcie sobie ta akcje ,niezle wygibasy musial zrobic aby to pozapinac !

nieźle się uśmiałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też oddałam głosik :tak:

reklama
widze, że kłopoty z tempuraturą i przeziębieniami :crazy: a u Nas bez zmian...dni mijają spokojnie, bez problemów...w piatek mamy kontrole u ortopody i mam nadzieje,że będzie wszytsko ok:tak:
...zapomnialam sie pochwalić,że dostałam od swojego chłopa na walentynki zaproszenie na masaż i zabiegi kosmetyczne do studia urody :tak::happy:

Do góry