G
Georgina
Gość
Moja Teściowa jest OK. W ogóle się nie wtrąca i za to chwała jej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy za miłe powitanie ;-)
oj tak obowiaków jest multum, ale to sa takie przyjemne obowiąki dlatego nie będę narzekała ;-)
mam nadzieje ze uda mi sie jak najwiecej tu z Wami przesiadywac....;-);-)
aga no to teściowa troche nieodpowidzialnie sie zachowała....
ja tam na szczescie nie mam tego szczescia jak tesciowa hihi
Moja Teściowa jest OK. W ogóle się nie wtrąca i za to chwała jej
Dziękujemy za miłe powitanie ;-)
oj tak obowiaków jest multum, ale to sa takie przyjemne obowiąki dlatego nie będę narzekała ;-)
mam nadzieje ze uda mi sie jak najwiecej tu z Wami przesiadywac....;-);-)
aga no to teściowa troche nieodpowidzialnie sie zachowała....
ja tam na szczescie nie mam tego szczescia jak tesciowa hihi
Hehehe, jaka reklamaAle pomyśl jaką Martynka będzie miała super teściową
Bo ja nie będę powtarzała błędów mojej
My mamy USG bioderek tez 24 :-)aga nas bioderka czekaja dopiero 24 lutego /chyba ostatnia z was wszystkich bede/ troche mnie to stresuje ...
a my na drugie idziemy 10 marcaMy mamy USG bioderek tez 24 :-)
Wiecie co, mnie takie cos tez bardzo denerwuje!! Teściowa jak zawsze temat rzeka... Co do siostry to tez bym powiedziała coś jakby mi ktos chore dziecko przyprowadzał.Srebro też dobre:-)
Biedna Majdic
A ja dziś miałam cały dziń takiego nerwa że szok
Najpierw teściowa....już przed urodzeniem Tomka cały czas pieprzyła że już czas Hanię uczyć robienia na nocnik...co przyjezdzała do nas to ściągała jej pampersa i potem miałam obsikane wszystko Teraz jak nauka idzie nam coraz lepiej to ona robi chyba wszystko żeby nic z tego nie wyszło Dwa razy zostawiliśmy u niej Hanię i zawsze wszystko obsikała A dziś to przekroczyła wszystkie granice...jak wróciliśmy od doktora i pytam się czy Hania robiła siku na ubikację to ona że nie...a Arek się pyta : I do tej pory się nie posikała? Aona: To Hania nie ma pampersa
No kuźwa jakby na samym początku zrobiła kupsko do pampersa to tak by chodziła aż do naszego powrotu
Nie dość że jej nie odsadziła ani razu to jeszcze nawet dupki jej nie sprawdziła
I już powiedziałam Arkowi że najprędzej tam pojedziemy jak Hania już będzie wołała siku Bo potem w domu znów podlała mi dwa razy panele
A potem siostra mnie dobiła....
Już nie wspomnę że dalej jeżdzi do nas dzień w dzień..choć taty nie ma to siedzi na dole po 3 h
A jej 5letnia córka chora..do przedszkola nie chodzi..a ta zamiast posiedzieć z nią w domu do do nas ją wozi
I jak jej dziś zwróciłam uwagę to poszła obrażona
No jasne..mi jeszcze tylko brakuje tego żeby mieć znów dzieciaki chore..bo ona nie ma czasu zawieżć dziecka do lekarza
Ufff aż mi ulżyło:-)
A co do wysypek u dzieci..ja bym od razu poszła do dermatologa...my wybieramy się z Hanią bo od kilku dni ma całą buzię w drobnej kaszce..bezbarwnej...i na pośladku jakaś podejrzana plama..czerwona wysypka
Nie mam pojęcia od czego to mogłoby być...nic nowego nie stosuję do mycia i smarowania..nic podejrzanego nie jadła..jedyne co moę sobie przypomnieć to że zmieniłam bebiko z 3 na 4
Witamy!!!czesc wszystkim
a ja chcialam sie zapisac do grudniowych mam....
przyszlam tu z innego forum i wydaje mi sie ze to jest bardziej sympatyczne.
nazywam sie Kamila mam 28 lat i mieszkam w Katowicach.... sama wychowuje moją juz prawie 2 miesieczna córę Zuzię...
czesc wszystkim mamą i cudownym grudniowym dzieciaczkom
No i kciuki mocno były trzymane;-)no dobra zaraz startuje kowalczyk w finale ... trzeba trzymac kciuki !!
hehehe to w stylu mojego męża- sama sobie coś wybierzposzlam kupic kwiaty dla rodzicow a moj maz nie wysiadal z auta /zostal z agatka/ i powiedzial ze mam sobie roze na jutro kupic ... mezczyzni ...
aga nas bioderka czekaja dopiero 24 lutego /chyba ostatnia z was wszystkich bede/ troche mnie to stresuje ...
kurcze jutro biore agatke i jade na chwile do pracy ... ciekawe czy gwiazdeczka zrobi furore !!!
Kopciuszku a Ty czym smarujesz swojego szkraba ? bo ja chyba ne wykupię tej maści sterydowej
HELP!
Mały ma już 38 stopni, mam paracetamol na wszelki wypadek zarówno w czopkach jak i w syropie, tylko one są od 3 m.ż jakie dawkowanie syropu ? i czy te czopki to nie za duże ? Bo mnie ich wielkość wzgl. pupy małego przeraża ...
nózka jedna mocno spuchła posmarowałam maścią arnikową, mały jest nispokojny , uspokaja się tylko na rękach ale ile można go nosić ? zastanawiam się nad podaniem mu viburcol ... ten czopek też cały zapodac ????