reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziękujemy za miłe powitanie ;-)
oj tak obowiaków jest multum, ale to sa takie przyjemne obowiąki dlatego nie będę narzekała ;-)
mam nadzieje ze uda mi sie jak najwiecej tu z Wami przesiadywac....;-);-)
aga no to teściowa troche nieodpowidzialnie sie zachowała....
ja tam na szczescie nie mam tego szczescia jak tesciowa hihi

Czasami też wolałabym jej nie mieć;-)

Moja Teściowa jest OK. W ogóle się nie wtrąca i za to chwała jej:D

Ale pomyśl jaką Martynka będzie miała super teściową:-D:-D:-D
Bo ja nie będę powtarzała błędów mojej:-D

Dziękujemy za miłe powitanie ;-)
oj tak obowiaków jest multum, ale to sa takie przyjemne obowiąki dlatego nie będę narzekała ;-)
mam nadzieje ze uda mi sie jak najwiecej tu z Wami przesiadywac....;-);-)
aga no to teściowa troche nieodpowidzialnie sie zachowała....
ja tam na szczescie nie mam tego szczescia jak tesciowa hihi

hehe tego jednego ci szczerze zazdroszcze !!!

a wiecie co z emwu ?? dawno jej nie widzialam ... nawet nie wiem co ona na propozycje zeby maxiu byl mojej agatce "przeznaczony" :)

Moje Dziecię od 20.20 do 23.20 spało, napiło się mleka i znowu śpi:) Dobra Dziecinka, hehe:) Ostatnio przepięknie śpi, oby jej się nie odwidziało:)

My mamy USG bioderek tez 24 :-)
a my na drugie idziemy 10 marca :-D

ja pochwaliłam swoje dziecko ze o 19:30 spała..
jak sie obudzila 10 min pozniej to na caly dom , baaa na całej ulicy chyba było ją słychac..;/

i wiecie co? podalam jej herbatki z kopru włoskiego... i sie uspokoiła.. :)

Srebro też dobre:-)
Biedna Majdic:no:

A ja dziś miałam cały dziń takiego nerwa że szok:wściekła/y:

Najpierw teściowa....już przed urodzeniem Tomka cały czas pieprzyła że już czas Hanię uczyć robienia na nocnik...co przyjezdzała do nas to ściągała jej pampersa i potem miałam obsikane wszystko:wściekła/y: Teraz jak nauka idzie nam coraz lepiej to ona robi chyba wszystko żeby nic z tego nie wyszło:wściekła/y: Dwa razy zostawiliśmy u niej Hanię i zawsze wszystko obsikała:wściekła/y: A dziś to przekroczyła wszystkie granice...jak wróciliśmy od doktora i pytam się czy Hania robiła siku na ubikację to ona że nie...a Arek się pyta : I do tej pory się nie posikała? Aona: To Hania nie ma pampersa:szok::szok::szok::szok::szok:
No kuźwa jakby na samym początku zrobiła kupsko do pampersa to tak by chodziła aż do naszego powrotu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dość że jej nie odsadziła ani razu to jeszcze nawet dupki jej nie sprawdziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I już powiedziałam Arkowi że najprędzej tam pojedziemy jak Hania już będzie wołała siku:no: Bo potem w domu znów podlała mi dwa razy panele:wściekła/y:

A potem siostra mnie dobiła....
Już nie wspomnę że dalej jeżdzi do nas dzień w dzień..choć taty nie ma to siedzi na dole po 3 h:wściekła/y:
A jej 5letnia córka chora..do przedszkola nie chodzi..a ta zamiast posiedzieć z nią w domu do do nas ją wozi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jak jej dziś zwróciłam uwagę to poszła obrażona:crazy:
No jasne..mi jeszcze tylko brakuje tego żeby mieć znów dzieciaki chore..bo ona nie ma czasu zawieżć dziecka do lekarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ufff aż mi ulżyło:-)

A co do wysypek u dzieci..ja bym od razu poszła do dermatologa...my wybieramy się z Hanią bo od kilku dni ma całą buzię w drobnej kaszce..bezbarwnej...i na pośladku jakaś podejrzana plama..czerwona wysypka
Nie mam pojęcia od czego to mogłoby być...nic nowego nie stosuję do mycia i smarowania..nic podejrzanego nie jadła..jedyne co moę sobie przypomnieć to że zmieniłam bebiko z 3 na 4:confused2:
Wiecie co, mnie takie cos tez bardzo denerwuje!! Teściowa jak zawsze temat rzeka... Co do siostry to tez bym powiedziała coś jakby mi ktos chore dziecko przyprowadzał.
No i na mnie kolej:wściekła/y: Antek był kilka dni u dziadków, wczoraj go przywieźli... srodek zimy, a moj syn ubrany byl w jedne cienkie spodnie,jedną koszulke i na to kurtka zarzucona, czapka i szalik tak, że cała szyja odkryta. jak spytałam teściową czemu tak lekko ubrany toodpowiedziała, że on nie chciał się ubierać:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nic już nie powiedziałam, znaczy, że dziecko o wszystkim samo decyduje!!! ech...

czesc wszystkim
a ja chcialam sie zapisac do grudniowych mam....
przyszlam tu z innego forum i wydaje mi sie ze to jest bardziej sympatyczne.
nazywam sie Kamila mam 28 lat i mieszkam w Katowicach.... sama wychowuje moją juz prawie 2 miesieczna córę Zuzię...
czesc wszystkim mamą i cudownym grudniowym dzieciaczkom
Witamy!!!
no dobra zaraz startuje kowalczyk w finale ... trzeba trzymac kciuki !!
No i kciuki mocno były trzymane;-)
poszlam kupic kwiaty dla rodzicow a moj maz nie wysiadal z auta /zostal z agatka/ i powiedzial ze mam sobie roze na jutro kupic :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ... mezczyzni ...

aga nas bioderka czekaja dopiero 24 lutego /chyba ostatnia z was wszystkich bede/ troche mnie to stresuje ...

kurcze jutro biore agatke i jade na chwile do pracy ... ciekawe czy gwiazdeczka zrobi furore !!!
hehehe to w stylu mojego męża- sama sobie coś wybierz:-D:-D
My powtórne badanie bioderek tez mamy 24:tak:
Mój Mały już w parcy u mnie był;-) oczywiście była furora:tak:
Kopciuszku a Ty czym smarujesz swojego szkraba ? bo ja chyba ne wykupię tej maści sterydowej:no:

Sylwik dla spokoju wykup ta maść, ona jest niedroga, tak w razie draki lepiej ją mieć;-)

HELP!

Mały ma już 38 stopni, mam paracetamol na wszelki wypadek zarówno w czopkach jak i w syropie, tylko one są od 3 m.ż jakie dawkowanie syropu ? i czy te czopki to nie za duże ? Bo mnie ich wielkość wzgl. pupy małego przeraża ...

nózka jedna mocno spuchła :hmm:posmarowałam maścią arnikową, mały jest nispokojny , uspokaja się tylko na rękach ale ile można go nosić ? zastanawiam się nad podaniem mu viburcol ... ten czopek też cały zapodac ????

I jak dzisiaj????

reklama
Joanna głosik oczywiście oddany, wspólnymi ziłami nazbieramy tyle ile potrzeba;-):tak::tak::tak::tak:

A ja mam świetną fotkę na ten konkurs hehe oczywiście nie wystawiam ale przypomniała mi sie jedno całuśne zdjęcie Antka!
1646478266.jpg

Do góry