reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW:
od 3-4 godzin męczy mnie biegunka i wymioty... czymś się albo strułam albo jakaś wirusówka mnie dopadła. co z karmieniem piersią?
kamic karmic...tak mi pediatra mowila...co by sie nie dzialo to karmic...chyba,ze kielicha chlapne to wtedy nie:-D

reklama
a mój Daniel mi zawsze zaśnie przy cycku i się nie najada... i budzi się po godzinie, dwóch...
ani się obudzić nie daje. jak mam go przekonać do opróżnienia chociaż jednej piersi? bo on zjada jakieś 50 ml i śpi... :unsure::hmm:
nie pozwalac zasypiac przy cycu...mi kazali juz w szpitalu budzic i nie pozwalac zasypiac:tak:

A ja się boje, że mój ma skaze:( dostał czerwonych suchych krostek i plamek na całej buźce oprócz czoła-a kąpie w oilatumie.
Pauluś, spokojnie ;-) Buźkę też mu myjesz w Oilatum?
Ja na początku myłam przegotowaną wodą a jak Maciek dostał wysypkę to zaczęłam myć wodą z Oilatum. Do buzi też używam krem Oilatum Soft. Ostatnio jak byłam u pediatry to facet zasugerował mi, że jak się znowu pojawi wysypka to żeby krostki posmarować Linomagiem lub Sudocremem (punktowo) ;-)

naprawde super,moge tylko pozazdroscic :-)
Nie ma czego zazdrościć :-p Jakoś się tak po prostu fajnie udało ;-)

Ciekawe z tym rosołem:eek: ale jaki mógłby by być w nim składnik co by szkodził??
A czy skaza to nie wiem bo i równie dobrze w ptasim mleczku mogłaby i czekoladka zaszkodzic, jak pisała Lirelei.

Wiesz myśle, że skoro nie jesteś pewna skazy zrób test, zjedz np plasterek żółtego sera i zobaczysz czy to na nabiał uczulenie. Tylko odczekaj ze dwa dni;-)

Tak tylko teraz to musze odczekac zobaczyc czy go wiecej nie wysypie bo ja np. zjem plasterek sera,go wysypie mocnij a ja uznam ze to po serze a moze i wysypaloby go bez niego.
Teraz narazie ma troche krosteczek na brzuszku i pod pampkiem,na buzi i na szyi jest czysto.

a dodajecie do rosołu jakas vegete lub cos w tym stylu? bo tam tez jest troche chemii..

Dodajemy:tak:

Pauluś, spokojnie ;-) Buźkę też mu myjesz w Oilatum?
Ja na początku myłam przegotowaną wodą a jak Maciek dostał wysypkę to zaczęłam myć wodą z Oilatum. Do buzi też używam krem Oilatum Soft. Ostatnio jak byłam u pediatry to facet zasugerował mi, że jak się znowu pojawi wysypka to żeby krostki posmarować Linomagiem lub Sudocremem (punktowo) ;-)
Tak buźkę też. A no i jeszcze ma na nóżkach trochę tych krosteczek

i jak sobie z tym radzisz?? Chyba dziś jazda do lekarza

dopiero wczoraj nam to stwierdzilia jutro dowiem sie co robic...czy masc czy zmiana mleka!
teraz bardzo luszcza sie miejsca...one chwile sa zmienione na czerwono pozniej bledna sa szorstkie i łuszcza sie mocno!
chcialabym zeby nie miala juz tego na swojej slicznej buzce!

reklama
Do góry