reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Elzii to chyba dobry pomysł..wybierz się prywatnie...przynajmniej się uspokoisz:tak:

Tomek też ładnie spał w nocy tylko znów od 5 spał mi na klacie:-)
Podejrzewam że on chyba by się tak budził po prostu gdybym go nie przytulała:szok::szok::szok:
No proszę:szok: 5 rano to dla mnie srodek nocy:eek::eek::eek:

Jeszcze w dodatku Hania od kilku dni zaczęła spacerować w nocy do sąsiedniego pokoju i budzi mnie wrzask jak chyba nie umie wrócić z powrotem:szok::szok::szok:

reklama
No niestety, Franek slabo przybral, przez tydzien jakies 100-150 gramow :(
Chyba wybiore sie prywatnie do pediatry..
Albo do szpitala zadzwonie na noworodkowy i niemowlecy, ech ;/

Teraz juz bedzie przybieral mniej jak w pierwszym miesiacu:tak:

A ja chyba zwarjuje:wściekła/y:dzis zauwazylam ze chyba znowu malemu wyskakuja krosti:-(najdziwniejsze jest to ze ja jeszcze nie wprowadzilam nabialu:no:wiec po czym?
Zjadlam wczoraj jeden kawaleczek ptasiego mleczka,czyzby po tym?No chyba ze po paczku ktorego zjadlam w tlusty czwartek?Narazie jest tych krostek niewiele,boje sie ze znowu go wysypie:-(Wczoraj posmarowalam go tez mleczkiem ale to chyba nie od tego:no:

Ja się pochwalę :) Dostałam na Walentyny :

+ poduszke na kolana wyprofilowaną do karmienia super sprawa :)) mam 2 wolne ręce :)

Hej laseczki udalo mi sie wczoraj uspic malego o 21;30 i zaczelam czytac ksiezyc w nowiu oby tak codziennie bylo zwlaszcza ze spal do 9:) No a od 9 moje grzeczne dziecko lezy pod karuzela ja zdarzylam sie wykapac ogolic umyc glowe posprzatac lazienke kuchnie wlaczyc pranie i powycierac kurze a on dalej lezy i gada do siebie hihi dobry humor ma dzis bo juz powinien jesc a nawet nie wola:)))Dzis ide do gina nie chce mi sie ale coz trzeba sprawdzic czy wszystko ok czuje sie swietnie no ale niech tam zajrzy:)))

Teraz juz bedzie przybieral mniej jak w pierwszym miesiacu:tak:

A ja chyba zwarjuje:wściekła/y:dzis zauwazylam ze chyba znowu malemu wyskakuja krosti:-(najdziwniejsze jest to ze ja jeszcze nie wprowadzilam nabialu:no:wiec po czym?
Zjadlam wczoraj jeden kawaleczek ptasiego mleczka,czyzby po tym?No chyba ze po paczku ktorego zjadlam w tlusty czwartek?Narazie jest tych krostek niewiele,boje sie ze znowu go wysypie:-(Wczoraj posmarowalam go tez mleczkiem ale to chyba nie od tego:no:

Oczywiście że od ptasiego mleczka;-)Masz w tym i masełko i mleczko zageszczone słodzone a czasami odrobinka wystarczy;-)reszta składników to są produkty z proszku.

a mój Daniel mi zawsze zaśnie przy cycku i się nie najada... i budzi się po godzinie, dwóch...
ani się obudzić nie daje. jak mam go przekonać do opróżnienia chociaż jednej piersi? bo on zjada jakieś 50 ml i śpi... :unsure::hmm:

reklama
a mój Daniel mi zawsze zaśnie przy cycku i się nie najada... i budzi się po godzinie, dwóch...
ani się obudzić nie daje. jak mam go przekonać do opróżnienia chociaż jednej piersi? bo on zjada jakieś 50 ml i śpi... :unsure::hmm:
Ja swojego oduczyłam spania, łaskotkami, dotykaniem, generalnie wszystkim co przeszkadza spać, teraz zasypia już przy końcówce posiłku :tak: wtedy wywala cyca ... Bo miałam tak samo jak Ty, 5 min possał i zaczynał się robić senny, jak przeoczyłam moment zasypiania to nie byłam już go w stanie ocucić :tak: wtedy tak jak piszesz, po godzinie, dwóch góra dokładka i znowu to samo .......

Do góry