reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Elzii to chyba dobry pomysł..wybierz się prywatnie...przynajmniej się uspokoisz:tak:

Tomek też ładnie spał w nocy tylko znów od 5 spał mi na klacie:-)
Podejrzewam że on chyba by się tak budził po prostu gdybym go nie przytulała:szok::szok::szok:
No proszę:szok: 5 rano to dla mnie srodek nocy:eek::eek::eek:

Jeszcze w dodatku Hania od kilku dni zaczęła spacerować w nocy do sąsiedniego pokoju i budzi mnie wrzask jak chyba nie umie wrócić z powrotem:szok::szok::szok:

reklama
No niestety, Franek slabo przybral, przez tydzien jakies 100-150 gramow :(
Chyba wybiore sie prywatnie do pediatry..
Albo do szpitala zadzwonie na noworodkowy i niemowlecy, ech ;/

Teraz juz bedzie przybieral mniej jak w pierwszym miesiacu:tak:

A ja chyba zwarjuje:wściekła/y:dzis zauwazylam ze chyba znowu malemu wyskakuja krosti:-(najdziwniejsze jest to ze ja jeszcze nie wprowadzilam nabialu:no:wiec po czym?
Zjadlam wczoraj jeden kawaleczek ptasiego mleczka,czyzby po tym?No chyba ze po paczku ktorego zjadlam w tlusty czwartek?Narazie jest tych krostek niewiele,boje sie ze znowu go wysypie:-(Wczoraj posmarowalam go tez mleczkiem ale to chyba nie od tego:no:

Ja się pochwalę :) Dostałam na Walentyny :

+ poduszke na kolana wyprofilowaną do karmienia super sprawa :)) mam 2 wolne ręce :)

Hej laseczki udalo mi sie wczoraj uspic malego o 21;30 i zaczelam czytac ksiezyc w nowiu oby tak codziennie bylo zwlaszcza ze spal do 9:) No a od 9 moje grzeczne dziecko lezy pod karuzela ja zdarzylam sie wykapac ogolic umyc glowe posprzatac lazienke kuchnie wlaczyc pranie i powycierac kurze a on dalej lezy i gada do siebie hihi dobry humor ma dzis bo juz powinien jesc a nawet nie wola:)))Dzis ide do gina nie chce mi sie ale coz trzeba sprawdzic czy wszystko ok czuje sie swietnie no ale niech tam zajrzy:)))

Teraz juz bedzie przybieral mniej jak w pierwszym miesiacu:tak:

A ja chyba zwarjuje:wściekła/y:dzis zauwazylam ze chyba znowu malemu wyskakuja krosti:-(najdziwniejsze jest to ze ja jeszcze nie wprowadzilam nabialu:no:wiec po czym?
Zjadlam wczoraj jeden kawaleczek ptasiego mleczka,czyzby po tym?No chyba ze po paczku ktorego zjadlam w tlusty czwartek?Narazie jest tych krostek niewiele,boje sie ze znowu go wysypie:-(Wczoraj posmarowalam go tez mleczkiem ale to chyba nie od tego:no:

Oczywiście że od ptasiego mleczka;-)Masz w tym i masełko i mleczko zageszczone słodzone a czasami odrobinka wystarczy;-)reszta składników to są produkty z proszku.

a mój Daniel mi zawsze zaśnie przy cycku i się nie najada... i budzi się po godzinie, dwóch...
ani się obudzić nie daje. jak mam go przekonać do opróżnienia chociaż jednej piersi? bo on zjada jakieś 50 ml i śpi... :unsure::hmm:

reklama
a mój Daniel mi zawsze zaśnie przy cycku i się nie najada... i budzi się po godzinie, dwóch...
ani się obudzić nie daje. jak mam go przekonać do opróżnienia chociaż jednej piersi? bo on zjada jakieś 50 ml i śpi... :unsure::hmm:
Ja swojego oduczyłam spania, łaskotkami, dotykaniem, generalnie wszystkim co przeszkadza spać, teraz zasypia już przy końcówce posiłku :tak: wtedy wywala cyca ... Bo miałam tak samo jak Ty, 5 min possał i zaczynał się robić senny, jak przeoczyłam moment zasypiania to nie byłam już go w stanie ocucić :tak: wtedy tak jak piszesz, po godzinie, dwóch góra dokładka i znowu to samo .......

Do góry