kopciuszek2107
Fanka BB :)
Hej,my dzis standardowo bylismy u moich rodzicow:-)i jak co niedziela jestem w lepszym humorzepo calym tygodniu siedzenia w domu choc jeden dzien sie należy;-)
Milej imprezki;-)wiem ze bedzie ciezko z takim malym dzieckiem ale dacie rade;-)nie ma jak to sie rozerwac i spotkac z rodzina;-)no i pewnie Agatka bedzie w centrum zainteresowania:-)koniecznie wklej jakies fotki;-)
Witamy nowa Grudniuweczke:-)
Nie no az takie slowa
Jeszcze Mea ma wiecej od ciebiea jak widac ona tak tego nie przezywa;-)wyluzuj kobieto troche,Julcia jest najwazniejsza;-)
Ja jak by chcial sie seksowac to powiedzialabym mu tak samo
Mozna smialo uzywac od narodzin
U nas nie padalo juz jakis tydzientak troszke tylko popruszylo.
Lepiej kup Apthinjest bez receptyz antybiotykiem nie szalej
Moze to po bebikuwiesz nowe mleczko moze tak spowodowac
U mnie tez nie ma juz nic:-);-)i tez mam wprowadzic odrobinke nabialu i obserwowac
powiem tak - wyjscie na taka impreze z maluchem i to na dodaek bedac poniekad "funkcyjnym" to masakra jakas !!! w wozeczku mam sklad "rzeczy do zabrania" budzika nastawiony na 7 co by sie zdazyc uczesac i umalowac zanim maluch sie na dobre rozbudzi bo potem to sorry vinetooooo ... mamusia jest jedyna do zajmowania sie coreczka bo inaczej jest wrzask !! staram sie niczego nie zapomniec ale jak sie znam to i tak jak zajade do kosciola to mi sie przypomni czego jeszcze nie zabralam ... najwazniejsze to rzeczy dla malej ... bez innych jakos dam rade ... no i aparat ... mama liczy ze bede nadwornym fotografem
Milej imprezki;-)wiem ze bedzie ciezko z takim malym dzieckiem ale dacie rade;-)nie ma jak to sie rozerwac i spotkac z rodzina;-)no i pewnie Agatka bedzie w centrum zainteresowania:-)koniecznie wklej jakies fotki;-)
hej dziewczyny.Pisalam troszke z wami na samym poczatku ciazy, potem pojawily sie problemy, wiec przestalam, ale podczytuje od dawien dawna.Fajnie tu u Was, prawie jak w rodzinie, wiec niesmialo pytam czy przyjmiecie do siebie?
Moja kruszynka urodzila sie 17 grudnia.Daje mi niezle w kosc, ale itak kocham ja najbardziej na swiecie.Gdyby nie forum i to co pidszecie juz dawno wpadlabym w depresje.Pocieszajace jest jednak to, ze wszystkie mamy podobne problemy.Mój ,,diabelek,, oczywiscie nie spi, aa ja padam, no ale cóz zrobic.
Witamy nowa Grudniuweczke:-)
moje nie sa od rana romantyczne od kad uslyszalam magiczne :SPIER...."!!!!!!!!!!!!!!
Nie no az takie slowa
no wiesz kochana na nk sa stare zdj gdzie jeszcze bylam piekna i mloda hehehe a to zdj co mam julke na rekach jest widoczna tylko moja twarz i rece hehe reszty bym nie pokazala.. no nie sądze by któraś z was ważyła 80kg!!!!!!!!
Jeszcze Mea ma wiecej od ciebiea jak widac ona tak tego nie przezywa;-)wyluzuj kobieto troche,Julcia jest najwazniejsza;-)
ja sie nie odzywam do niego zabiore julke i walentynki spedzamy osobno.. a nad kara pomysle.. probowal sie przytulic ale go odepchnelam!
macie jakies pomysly by ukarac solidnie faceta???
Ja jak by chcial sie seksowac to powiedzialabym mu tak samo
Laski od jakiego wieku mozna uzywac
Sterimar ???
Bo ponoc na opakowaniu nie jest napisane a ja kupilam nivea baby i jest od 3 m ;/
ehh
a pilnie potrzebuje!
Mozna smialo uzywac od narodzin
jezu wiecie jak nas zasypało?! śniegu po kolana, dosłownie! sąsiedzi już nie nadążają z odśnieżaniem a tu dalej pada!
U nas nie padalo juz jakis tydzientak troszke tylko popruszylo.
Mam tez nieotwarte jeszcze opakowanie nystatyny, nie wiem tylko czy wchodzic z antybiotykiem, skoro nie mam pewnosci...
Pediatra niby mu zagladala do buzi, ale zrobila to w sposob tak pobiezny i przy tak fatalnym swietle, ze zwatpilam.
A mieszkam na wsi, wiec to jedyny dla mnie "dostepny" formalnie pediatra.
Chyba sie wybiore prywatnie po prostu.
Lepiej kup Apthinjest bez receptyz antybiotykiem nie szalej
Ech, juz sama nie wiem co jest.
Franek godzine temu zrobil masakrycznie wielka kupe, taka typowo musztardowa, ale ogromna! ze 100 gramow na pewno..
Przed chwila zrobil kupe znow, taka jakby bardziej wodnista, ale nie wiem czy to sluzowa kupa, czy normalna, bo tamte zawsze ogladalam na pampersie, a ta mialam okazje na tetrze. Do tego ma w niej jakby twarozek...
Biegunka jakas, czy co do cholery?!
Podalam mu ze trzy razy bebiko w ciagu ostatnich dwoch dni, a kupy zazwyczal robil raz na dwa, trzy dni, porzadniejsze co prawda, ale nie taka ilosc.
Zwariuje zaraz :-/
Moze to po bebikuwiesz nowe mleczko moze tak spowodowac
kopciuszku i jak tam wysypka u was?
U nas zupełnie zniknęła Wprowadziłam kilka dni temu nabiał bo te kozie wytwory jakoś mi nie smakują bleee Póki co buźka jest czysa
Byłam u pediatry i koleś powiedział mi ciekawą rzecz odnośnie skaz, uczuleń i ogólnie wysypek u niemowlaków... W skrócie kazał mi jeść nabiał w małych ilościach tzn. kubeczek jogurtu podzielić na 3 porcje i jeść rano, w południe i wieczorem, ponieważ nowe metody odczulania polegają właśnie na wprowadzaniu do organizmu alergenów. No i nasze maluszki też muszą się nauczyć walczyć z potencjalnymi alergenami i nie ma co ich zupełnie izolować. Jak się pojawi wysypka mam smarować sudocremem (tu się zdziwiłam) lub linomagiem.
U mnie tez nie ma juz nic:-);-)i tez mam wprowadzic odrobinke nabialu i obserwowac