reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Chyba mozna karmic ale pewna nie jestemPYTANIE ZA 100 PUNKTÓW:
od 3-4 godzin męczy mnie biegunka i wymioty... czymś się albo strułam albo jakaś wirusówka mnie dopadła. co z karmieniem piersią?
lajtway
Może to Ci jakoś pomoże- tu napisali kiedy nie można karmić, na końcu jest o zatruciu pokarmowym-PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW:
od 3-4 godzin męczy mnie biegunka i wymioty... czymś się albo strułam albo jakaś wirusówka mnie dopadła. co z karmieniem piersią?
Komitet Upowszechniania Karmienia Piersią - Gdy choruje matka
aga6671
Mama Hani i Tomka
PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW:
Cherie u nas w grudniu to panowało...wszyscy chorowali...mnie też nie ominęło ale cały czas karmiłam piersią i mały jako jedyny członek rodziny nie zachorował
Tylko BARDZO BARDZO często myłam ręce...praktycznie przed każdym dotknięciem go:-)
Moja w foteliku zasypia od razu o ile autem jedziemy. Tak w domciu jak ją dajemy do fotelika to nie jest zachwycona.
Moze to i lepiej ;-) bo nie wskazane jest uzywanie fotelika jako lezaczek w domu. Na naszym tez bylo tak napisane.
My bylismy na lotnisku dzis i na kazdym nawet kilkusekundowym postoju bylo jedno wielkie: leeeeeeeeeeeee Juz szukamy innego fotelika i mam ogromna nadzieje ze to cos pomoze.
lajtway
Lidka nam na światłach też często płacze w foteliku. Ogólnie jeste ok jeśli śpi albo jedzie. Ale nie odnioopsłam wrażenia że jest jej niewygodnie. Po prostu nie podoba jej si ę siedzenie samej z tyłu. A jak jedziemy to trochę nbią kołysze więc nie wrzeszczy. W domu ostatnio włóżyłam ją do fotelika bo nie wzięliśmy leżaczka do teści ów i było ok, leżała i się cieszyła więc to nie kwestia niewygodnej pozycji. No aler tak nbyło u mnie. Próbowałaś włożyć małego w domu?Moze to i lepiej ;-) bo nie wskazane jest uzywanie fotelika jako lezaczek w domu. Na naszym tez bylo tak napisane.
My bylismy na lotnisku dzis i na kazdym nawet kilkusekundowym postoju bylo jedno wielkie: leeeeeeeeeeeee Juz szukamy innego fotelika i mam ogromna nadzieje ze to cos pomoze.
Lidka nam na światłach też często płacze w foteliku. Ogólnie jeste ok jeśli śpi albo jedzie. Ale nie odnioopsłam wrażenia że jest jej niewygodnie. Po prostu nie podoba jej si ę siedzenie samej z tyłu. A jak jedziemy to trochę nbią kołysze więc nie wrzeszczy. W domu ostatnio włóżyłam ją do fotelika bo nie wzięliśmy leżaczka do teści ów i było ok, leżała i się cieszyła więc to nie kwestia niewygodnej pozycji. No aler tak nbyło u mnie. Próbowałaś włożyć małego w domu?
Moze faktycznie sprobuje codziennie po pare minut go w nim potrzymac zeby sie przyzwyczail. Ale z drugiej strony ja sama jestem tak zrazona do tego fotelika ze wszystko mnie w nim wkurza Maly musi siedziec caly czas z opuszczonymi rekami bo nie ma ich jak podniesc (moze to normalne ). Pasy mnie tez wkurzaja - ja chcialabym najpierw moc je wygodnie zapiac a poznij scisnac i dopasowac a te ktore mam sa poluzowane na max i baaardzo scislo sie je zapina i maly sie juz wkurza jak je zapinam. Dzis musialam zdjac mu kurtke bo sie nie miescil. Ksiazke niedlugo o tym foteliku napisze ;-)
Mama Stacha
&Franka&Janka
Lajtway czy ty jesteś weterynarzem?
reklama
kopciuszek2107
Moze faktycznie sprobuje codziennie po pare minut go w nim potrzymac zeby sie przyzwyczail. Ale z drugiej strony ja sama jestem tak zrazona do tego fotelika ze wszystko mnie w nim wkurza Maly musi siedziec caly czas z opuszczonymi rekami bo nie ma ich jak podniesc (moze to normalne ). Pasy mnie tez wkurzaja - ja chcialabym najpierw moc je wygodnie zapiac a poznij scisnac i dopasowac a te ktore mam sa poluzowane na max i baaardzo scislo sie je zapina i maly sie juz wkurza jak je zapinam. Dzis musialam zdjac mu kurtke bo sie nie miescil. Ksiazke niedlugo o tym foteliku napisze ;-)
Wklej zdjecie tego twojego cudatzn fotelika