NeSSi te chusty wiązane są grube spokojnie, długa tez musi byc bo ma starczyć i na większe dziecko, moje koleżanki tez mają długie chusty i kokardy z nich wiążą, tylko zastanawiam sie czy Ty ciut za długiej nie kupiłaś;-) Jaka ona ma długość? może zadzwon do sprzedawcy i zamień na krótszą?
reklama
D
daffodill
Gość
Dzieki martus zaraz poszukam!!!
a ja normalnie musze sie pochwalić ze moja córusia wczoraj po kapieli czyli jakos po 20 zjadla i poszla spac!! normalnie szok! ogladnelam z mezem 1szy raz wieczorem caly film i nikt nie marudzil mi u boku hehehe i po 23 wzielam ja przenioslam na ionne lozko by moc zrobic nasze i sie nie obudzila nastepnie ulozylam ja w lozku przebralam pampersa i miska dalej sie nie obudzila jak wsunelam jej butle to zjadla 60ml:-) i spala dalej az do 7 rano:-) kurcze tego sie nie spodziewalam... wrzuce zaraz do albumu filmik mojej malej piszczałki! juz wiecej nie bede wrzucac heheh
a ja normalnie musze sie pochwalić ze moja córusia wczoraj po kapieli czyli jakos po 20 zjadla i poszla spac!! normalnie szok! ogladnelam z mezem 1szy raz wieczorem caly film i nikt nie marudzil mi u boku hehehe i po 23 wzielam ja przenioslam na ionne lozko by moc zrobic nasze i sie nie obudzila nastepnie ulozylam ja w lozku przebralam pampersa i miska dalej sie nie obudzila jak wsunelam jej butle to zjadla 60ml:-) i spala dalej az do 7 rano:-) kurcze tego sie nie spodziewalam... wrzuce zaraz do albumu filmik mojej malej piszczałki! juz wiecej nie bede wrzucac heheh
D
daffodill
Gość
Mi dziecko znow wlasnie usnelo przy melodyjce bobasa:-)
D
daffodill
Gość
ja tez chce!!!
prsze tu masz melodyjke bobasa dziecko mi przy niej stale usypia!!:-)
Wrzuta.pl - melodyjka bobasa
karnitynka1982
Fanka BB :)
Daffi a jaki masz ten pas bo ja chce dzis zamowic i nie wiem czy kupic taki zwykly ciazowy czy ten co grzeje
karnitynka1982
Nessi masz kobieto pomysly fota zabojcza
NeSSi
Moderatorka
NeSSi tu masz dłuugaśna chustę;-)
YouTube- Wie man ein Tragetuch bindet/How to use a baby sling
Ja mam taką jak ta Pani x 3
ma coś 4 i kawałek metra
Ja mam taką jak ta Pani x 3
ma coś 4 i kawałek metra
cztery to odpowiednia długość, ale ma 4,2, 4,6 czy 4,8??
reklama
kopciuszek2107
czyli fotelik moze byc wygodny...
Super A to jest jakis rozkladany fotelik? Bo mam wrazenie ze dzieciaczek lezy. W naszym na 100% w takim kombinezoniku by sie nie zmiescil
Nie nie jest rozkladanyto jest fotelik lezaczekja wkladam poduszeczke plaska pod dupcie;-)
Matko! jeju, żeby mój tyle spał ! a tak to po 2,5 godzinach mam takie wrzeszczenia .... teraz młodek śpi od 9:30 ... powinnam sama isc ''palulu'' zanim młody zacznie szalonym wzrokiem polowac na moje piersi z głodu
6 godzin ..........
Rety ..........
Dla mnie nie osiagalne
Ja chcę spać 6 godzin! i nie muszę butli dostawać! mój najdłuzszy sen od porodu to 3 godziny (nie licząc w szpitalu, na drugą dobe jak miałam gorączke i zle się czułam to dałam pielęgniarce czekoladę i mi na noc małego zabrała na noworodki ) to była moja ostatnia przespana noc ehh .......
Jeszcze troche i ty bedziesz mogla spac 6 godzin;-)
chyba te minimum 6 tyg trzeba odczekac... ja jestem 8tyg praktycznie po i juz nosze i calkiem dobrze sie czuje.. jak jest taki sciagniety to mi przynajmniej tak nie odstaje i nie wisi co mi radosc duza daje bo pod ciuchami go nie widac!! jest naprawde szeroki ze mam go od bioder az po cycki:-) przynajmniej zadne walki nie wypadna góra ani dołem:-)
Podaj linka do tego pasa;-)
Jest superjak ja mozna sciagnac?