reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

NeSSi te chusty wiązane są grube:tak: spokojnie, długa tez musi byc bo ma starczyć i na większe dziecko, moje koleżanki tez mają długie chusty i kokardy z nich wiążą, tylko zastanawiam sie czy Ty ciut za długiej nie kupiłaś;-) Jaka ona ma długość? może zadzwon do sprzedawcy i zamień na krótszą?

reklama
Dzieki martus zaraz poszukam!!!

a ja normalnie musze sie pochwalić ze moja córusia wczoraj po kapieli czyli jakos po 20 zjadla i poszla spac!! normalnie szok! ogladnelam z mezem 1szy raz wieczorem caly film i nikt nie marudzil mi u boku hehehe i po 23 wzielam ja przenioslam na ionne lozko by moc zrobic nasze i sie nie obudzila nastepnie ulozylam ja w lozku przebralam pampersa i miska dalej sie nie obudzila jak wsunelam jej butle to zjadla 60ml:-) i spala dalej az do 7 rano:-) kurcze tego sie nie spodziewalam... wrzuce zaraz do albumu filmik mojej malej piszczałki! juz wiecej nie bede wrzucac heheh

NeSSi tu masz dłuugaśna chustę;-)
[video=youtube;rfuoWaK9I7Q]http://www.youtube.com/watch?v=rfuoWaK9I7Q[/video]

reklama
czyli fotelik moze byc wygodny...

Super :-D A to jest jakis rozkladany fotelik? Bo mam wrazenie ze dzieciaczek lezy. W naszym na 100% w takim kombinezoniku by sie nie zmiescil :eek:

Nie nie jest rozkladany:no:to jest fotelik lezaczek:tak:ja wkladam poduszeczke plaska pod dupcie;-)

Matko! jeju, żeby mój tyle spał ! a tak to po 2,5 godzinach mam takie wrzeszczenia .... teraz młodek śpi od 9:30 ... powinnam sama isc ''palulu'' zanim młody zacznie szalonym wzrokiem polowac na moje piersi z głodu :eek:

6 godzin ..........

Rety ..........

Dla mnie nie osiagalne :crazy::-p

Ja chcę spać 6 godzin! i nie muszę butli dostawać! mój najdłuzszy sen od porodu to 3 godziny (nie licząc w szpitalu, na drugą dobe jak miałam gorączke i zle się czułam to dałam pielęgniarce czekoladę i mi na noc małego zabrała na noworodki :zawstydzona/y:) to była moja ostatnia przespana noc ehh .......

Jeszcze troche i ty bedziesz mogla spac 6 godzin:tak:;-)

chyba te minimum 6 tyg trzeba odczekac... ja jestem 8tyg praktycznie po i juz nosze i calkiem dobrze sie czuje.. jak jest taki sciagniety to mi przynajmniej tak nie odstaje i nie wisi co mi radosc duza daje bo pod ciuchami go nie widac!! jest naprawde szeroki ze mam go od bioder az po cycki:-) przynajmniej zadne walki nie wypadna góra ani dołem:-)

Podaj linka do tego pasa;-)

prsze tu masz melodyjke bobasa dziecko mi przy niej stale usypia!!:-)

Wrzuta.pl - melodyjka bobasa

Jest super:tak:jak ja mozna sciagnac?

Do góry