reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam mamuśki! :)
Ja jak zwykle jak po ogień, poczytałam tyle ile dałam rady, ale te dzieci się szybko rozwijają!:)
A ja wciąż mam problem z głową, za chiny nie chce jej podnieść :-( Już pomysłów mi brakuje jak go zachęcić, echhh
Pocieszające jest to ze przespał dwie noce po 6 godzin - rekord masakryczny, jesteśmy u dziadków nad morzem i widać świeże powietrze mu służy :))

no to super... kurcze nie wiem co Ci pomoc z tą główką.... my mielismy od poczatku klopot bo ona tak podnosila glowe ze sie alam ze sobie cos zrobi a w szpitalu pielegniarki polozyly mala na boku w tym szklanym łozeczku i julka tak sie rzucala ze przewrocila sie na brzuch i glowa do gory unosila tak mocno ze nie mogli uwierzyc... a pytalas o to lekarza???

reklama
Doszla do mnie wlasnie waga i mnie oszukuje!!!!!!!! WYSZLO ze julka wazy 3700 jak ona urodzila sie z waga 4150g!

NeSSi ze zdjęcia widzę że Ty szczuplutka jesteś, taka chusta 4,2 tez by Ci starczyła ale np koleżanka, która tezz jest bardzo szczupła nosi 1,5 rocznego synka w chuście 5,2 m:tak: Powiedziała, ze chusty muszą być długie;-)

No to będę wiązać kokardy wogól siebie i dookoła małego ;) coś podumam, a jak nie to sprzedam na allegro i zakupię elastyczną :)

Dzisiaj dalszy dzień edukacji mojego malucha :) od 4:00 wychodziło kiepsko ale widze poprawę .... dowód ? - piszę teraz na forum i zjem w końcu śniadanie :)

Powiedzcie mi jak nie chudnąć karmiąc cycolem ? :/ z 56 kg zrobiło mi się 52,8 :/ wcinam sporo ale chudne :/ nie chcę mieć wagi początkowej 47 :/

No to będę wiązać kokardy wogól siebie i dookoła małego ;) coś podumam, a jak nie to sprzedam na allegro i zakupię elastyczną :)

Dzisiaj dalszy dzień edukacji mojego malucha :) od 4:00 wychodziło kiepsko ale widze poprawę .... dowód ? - piszę teraz na forum i zjem w końcu śniadanie :)

Powiedzcie mi jak nie chudnąć karmiąc cycolem ? :/ z 56 kg zrobiło mi się 52,8 :/ wcinam sporo ale chudne :/ nie chcę mieć wagi początkowej 47 :/

ja chetnie oddam ci moje kg bo mam ich sporo!!!!!!!!

ja naprawde wiele bym dala by wazyc 60kg a przede mna jeszcze taka dluga droga ze konca nie widac toz to ja mam taka solidna nadwage ze wstyd sie przyznac..
a teraz waga pokazala ze julka ma 5800g ehehhehe

wysylka jest ekspresowa.. kupilam przedwczoraj i przelew internetowy zrobilam im na konto ze kasa po minucie byla juz u nich a wczoraj dostalam juz paczke:-)
super!
ja naprawde wiele bym dala by wazyc 60kg a przede mna jeszcze taka dluga droga ze konca nie widac toz to ja mam taka solidna nadwage ze wstyd sie przyznac..
a teraz waga pokazala ze julka ma 5800g ehehhehe
hehehe jakaś feralna;-) ta waga.
zobaczie jeszcze ten
Fitbay.pl - Pas odchudzający Fitplay S24
opinie sa ze niby ma grubszy neopren i jest lepiej obszyty niz ten co ja mam....

ooo extra jest:-)

NeSSi podpytałam kolezanke i ona mówi ze po kilku praniach chusta bedzie o wiele wygodniejsza do noszenia:tak: te tkane tak mają;-)

reklama
ok ide posprzatac i zjesc cos i wracam do was kochane:-)

Aaaaaa mowilam mezowi ostatnio ze na forum wyzalilam sie dziewczynom ze w walentynki to bede sie nudzic bo jak znam meza to nic nie wymysli itp....
i z tego co sie po cichu dowiedzialam planuje zabrac mnie gdzies na kolacje:-D

Do góry