pozazdroscic i pomyslec ze ja dopiero znalazlam chwile na sniadanie...;-)Witam się i uciekam odrazu.... dzieląc sie z Wami tym,że dziś mam 'wolny dzień'tylko dla siebie
...mleko ściagnięte i już czekam tylko na mojego Radka i zmykam na zakupki
i przy okazji do urzedu odebrac NIP Małej ...a może i do fryzjera skocze i na jakiś manicure
kto by pomyślał,że tyle radości może sprawiac wyjście z domu ... Miłego dnia Dziewczynki !
reklama
Trzymam kciuki a dobrze na pewno bedzie !Witam z rana ja tez mam dzis stresa bo idziemy do ortopedy na usg bioderek i sprawdzic malego stopke a potem do nefrologa na usg nerki bo maly mial poszerzona miedniczke trzymajcie kciuki bo az mnie zoladek boli no ale musi byc dobrze)))
To podobnie jak ja... witam się. mój maluch przysypia w kołysce.pozazdroscic i pomyslec ze ja dopiero znalazlam chwile na sniadanie...;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
zaraz dostane qrwicy ... od godziny usypm dziecko ... ile razy zasnie to tesciowa walnie dzwiami w kuchni i jest po spaniu ... juz jej mowilam ze ma byc cicho ale ona "sie zapomina" !!!!
walnij ja w lebzaraz dostane qrwicy ... od godziny usypm dziecko ... ile razy zasnie to tesciowa walnie dzwiami w kuchni i jest po spaniu ... juz jej mowilam ze ma byc cicho ale ona "sie zapomina" !!!!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
to zadziwiajace jak one telepatycznie nie widzac nas wiedza jak nam dokuczyc
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
U mnie sąsiad notorycznie budzi mi dziecko, wali młotkiem bo zbija ramy do obrazów, poza tym wiecznie imprezuje .zaraz dostane qrwicy ... od godziny usypm dziecko ... ile razy zasnie to tesciowa walnie dzwiami w kuchni i jest po spaniu ... juz jej mowilam ze ma byc cicho ale ona "sie zapomina" !!!!
to masz hardcore..wspolczuje...U mnie sąsiad notorycznie budzi mi dziecko, wali młotkiem bo zbija ramy do obrazów, poza tym wiecznie imprezuje .
zaraz dostane qrwicy ... od godziny usypm dziecko ... ile razy zasnie to tesciowa walnie dzwiami w kuchni i jest po spaniu ... juz jej mowilam ze ma byc cicho ale ona "sie zapomina" !!!!
Mea spokojnie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
A swoją drogą to moj Mały przyzwyczaił sie do takich warunków spania i nic go nie budzi;-) w koncu teściową można uciszyć ;-)ale rozbrykanego i pełnego energii czterolatka już nie;-)
Karnitynka kciuki trzymamy.
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea spokojnie
A swoją drogą to moj Mały przyzwyczaił sie do takich warunków spania i nic go nie budzi;-) w koncu teściową można uciszyć ;-)ale rozbrykanego i pełnego energii czterolatka już nie;-)
Karnitynka kciuki trzymamy.
agatka potrzebuje 15-20 mn zeby zasnac ... potem mozna sie tluc i jej nic niew rusza ...
a tesciowa teraz przelazla z grajacym telefonem ... no wykonczy mnie!!