reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
widać, mojemu już też niewiele brakuje do 7 kg! ale Daniel jest długaśny (64cm) to i stąd te extra kg :-D ale i żarłoczek jest, chociaż ostatnio je o wiele mniej jak wcześniej.
moj ma 70 cm dlugości
od wczoraj przekonuje go do wozka i jakos w miare mi sie to udaje jestem twarda nie daje sie zrobic w "konia".nasze dzieci sa sprytniejsze od nas

wczoraj moj maly mial znowu silny atak kolki 5godz bylam tak spocona ze bluzke mozna bylo wyciskać .po takich przzyciach moj maly wstal o3 w nocy (zasnol o 23) i koniec spania:-(jest twardy tyle ze mnie tym wykonczy i tak wygladam jak ZOMBIE przez te kolki:confused:

nie wiem czy wy tak macie ale ja otarlam sie o depresje teraz juz jest o wiele lepiej ale bylo ze mna zle, teraz mam jeszcze tak ze po kolkach musze sie wyplakac(wyladowac) ale bylo naprawde kiepsko wiec dziewczyny uwazajcie na siebie badzcie twarde :tak::tak:

moj ma 70 cm dlugości
od wczoraj przekonuje go do wozka i jakos w miare mi sie to udaje jestem twarda nie daje sie zrobic w "konia".nasze dzieci sa sprytniejsze od nas

wczoraj moj maly mial znowu silny atak kolki 5godz bylam tak spocona ze bluzke mozna bylo wyciskać .po takich przzyciach moj maly wstal o3 w nocy (zasnol o 23) i koniec spania:-(jest twardy tyle ze mnie tym wykonczy i tak wygladam jak ZOMBIE przez te kolki:confused:

nie wiem czy wy tak macie ale ja otarlam sie o depresje teraz juz jest o wiele lepiej ale bylo ze mna zle, teraz mam jeszcze tak ze po kolkach musze sie wyplakac(wyladowac) ale bylo naprawde kiepsko wiec dziewczyny uwazajcie na siebie badzcie twarde :tak::tak:

rozumiem Cie, ja tez mialam nieciekawie, ale wszystko to zmeczenie, jak uda sie troche przespac i ogarnac sama siebie to duzo lepiej jest

reklama
moj ma 70 cm dlugości

oj biedna Ty!!!!
wspolczuje z calego serca!!!
my poki co odpukac mielismy 1 kolke ale bardzo delikatna i juz byl szal! uwazaj na siebie i placz ile wlezie jesli Ci to pomaga.. ja w porównaniu do Ciebie to mam w domu raj... mam nadzieje ze i on u Ciebie szybko zagości!

Do góry