reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja tez mam pytanie juz w sumie zadawalam ale chyba nikt nie doczytal:) Chce zamowic hustawke albo lezaczek-bujaczek i nie wiem co lepsze ?
ja zamowie bujaczek lezaczek moja kuzynka ma i jej maluch ma 8 mc i nadal jest zachwycony spedza w nim prawie caly dzien i nie zabardzo chce mu sie z niego wychodzic ,ze tez mu sie nie znudzilo:rofl2:

reklama
nam kolki odpuscily, bierzemy bobotic, ja mam diete i pije plantex - koperek mniam, wydaje mi sie, ze tez jak Mala podrosla to jej pomoglo bo brzuszek sie rozciagnal, miala czerwony napiety a teraz bialutki i wielgasny, miekki :happy:

ja zamowie bujaczek lezaczek moja kuzynka ma i jej maluch ma 8 mc i nadal jest zachwycony spedza w nim prawie caly dzien i nie zabardzo chce mu sie z niego wychodzic ,ze tez mu sie nie znudzilo:rofl2:

moja perelka tez zakochana w bujaczku, uspokaja sie w nim i czesto 'odjezdza' i jest chwila spokoju dla mamy :happy:

Czesc Kobiety:)

Moje gwiazdy zasnely na chwilke to wpadlam do was:-)

Ja okresu dostalam tez szybko:confused2: Ledwo przestalo sie lac po porodzie, a juz okres:wściekła/y:

Czesc Kobiety:)

Moje gwiazdy zasnely na chwilke to wpadlam do was:-)

Ja okresu dostalam tez szybko:confused2: Ledwo przestalo sie lac po porodzie, a juz okres:wściekła/y:
Jutka jak dajesz rade z obiema laseczkami??

podziwiam!!

pokaz nam jak one teraz wygladaja!!
bo kazda z nas chyba do niech ma specjalny sentyment!!;-)

Tak,nie wszytsko musi być od razu skazą białkową, może to byc alergia na inny produkt lub kosmetyk.

Daffi wszystko możliwe:-( U Antka skaza wyszła po 3,5 m-ca:-(

moja pani pediatra mowi ze tylko 20% z orzekanych "skaz bialkowych" jest ta skaza faktycznie :) i ze nie ma sie co spieszyc z kombinowaniem ... a przejscie na mleko bezlaktozowe zazwyczaj zalatwia sprawe bo ono oprocz tego ze nei ma laktozy jest ogolnie hypoalergiczne :)

Witam się i uciekam odrazu.... dzieląc sie z Wami tym,że dziś mam 'wolny dzień':tak: tylko dla siebie :tak:...mleko ściagnięte i już czekam tylko na mojego Radka i zmykam na zakupki:tak: i przy okazji do urzedu odebrac NIP Małej ...a może i do fryzjera skocze i na jakiś manicure :tak: kto by pomyślał,że tyle radości może sprawiac wyjście z domu ... Miłego dnia Dziewczynki !

reklama
Do góry