jutka:)
Fanka BB :)
cześć kochana:-) wiesz,że z Kopciuszkiem chcemy zachachmęcić Twoje córki na synowe?:-):-) Dajesz swoje błogosławieństwo?:-)
hehe no jasne, ze daje;-)
To musze laseczka moim powiedziec, ze maja kawalerow:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć kochana:-) wiesz,że z Kopciuszkiem chcemy zachachmęcić Twoje córki na synowe?:-):-) Dajesz swoje błogosławieństwo?:-)
dla mnie najwygodniejszy zestaw to body + półśpiochy. za pajacami nie przepadam, mam 2 ulubione rozpinane przy pieluszce. co do śpiochów to też tylko rozpinane przy pieluchach.
ja jestem w plecy juz kolejny dzien !! powiem tylko co dzis i spadam do lozka bo wczoraj mialam ciezka noc musze odespac ...
wiec bgylam u gina ... zgoda na seks jest, tablety tez uff macica jeszcze deczko duza ale powiedzial ze do tego oksytocyna sie nada mam tez mala nadzerke ale to tez powinno sie samo wchlonac ... ogolnie jest ok
4 kg jak sie urodzil
a dwa tyg po ur juz 5kg
Ja jakos w znikniecie nadzerki nie wierzemoja macice tez jeszcze nie byla taka jak powinna jak bylam na wizycie i gin powiedzial ze jest ok;-)
jak objawia sie ta skaza bialkowa???Wkońcu moja lekarka łaskawie się zlitowała i zaisała Nutramigen, Filip ma ewidentne objawy skazy białkowej a ona się jeszcze zastanawiała czy abby napewno jest mu to konieczne.;/ ale co tam, najważniejsze że juz mamy mleczko, teraz tyko czekam na poprawę tak piszecie o swoich teściach, a mnie do szwedzkiej pasji doprowadza babcia mojego M wyobraxcie sobie że gdy jesteśmy u niej z wizyta a ja tylko wyjde np do łazienki to ona opatula Flipka w 2 koce i kładzie pod piiecem i właśnie dzięki niej przewiało mi młodego i ma katarek.., no wściec się da... ale dosyc narzekania jutro tłusty czwartek i bede robiła chruściki atera uciekam odespać wczorajszą nieprzespaną noc, dobrej nocki i słodkich snów dla Mamusiek i maluszków