reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
dla mnie najwygodniejszy zestaw to body + półśpiochy. za pajacami nie przepadam, mam 2 ulubione rozpinane przy pieluszce. co do śpiochów to też tylko rozpinane przy pieluchach.

Ja innych tez nie kupuje:no:tylko takie odpinane w kroku:tak:

ahahahha dziewczyny zobaczcie mojego chrześniaka jak słodziutko wygląda:-)
m brat jest żołnierzem a moja mama postanowiła założyć mu buciki brata:-p

Niezly z niego kapral:-Dnawet włoski ma zgolone:-Dprawdziwy żołnierz:-D:-D:-D

MEA WKLEJAJ FOTY:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja jestem w plecy juz kolejny dzien !! powiem tylko co dzis i spadam do lozka bo wczoraj mialam ciezka noc musze odespac ...

wiec bgylam u gina ... zgoda na seks jest, tablety tez :) uff macica jeszcze deczko duza ale powiedzial ze do tego oksytocyna sie nada :) mam tez mala nadzerke ale to tez powinno sie samo wchlonac ... ogolnie jest ok :)

ja jestem w plecy juz kolejny dzien !! powiem tylko co dzis i spadam do lozka bo wczoraj mialam ciezka noc musze odespac ...

wiec bgylam u gina ... zgoda na seks jest, tablety tez :) uff macica jeszcze deczko duza ale powiedzial ze do tego oksytocyna sie nada :) mam tez mala nadzerke ale to tez powinno sie samo wchlonac ... ogolnie jest ok :)

Ja jakos w znikniecie nadzerki nie wierze:no:moja macice tez jeszcze nie byla taka jak powinna jak bylam na wizycie i gin powiedzial ze jest ok;-)

Wkońcu moja lekarka łaskawie się zlitowała i zaisała Nutramigen, Filip ma ewidentne objawy skazy białkowej a ona się jeszcze zastanawiała czy abby napewno jest mu to konieczne.;/ ale co tam, najważniejsze że juz mamy mleczko, teraz tyko czekam na poprawę:) tak piszecie o swoich teściach, a mnie do szwedzkiej pasji doprowadza babcia mojego M:angry: wyobraxcie sobie że gdy jesteśmy u niej z wizyta a ja tylko wyjde np do łazienki to ona opatula Flipka w 2 koce i kładzie pod piiecem:angry::wściekła/y::wściekła/y: i właśnie dzięki niej przewiało mi młodego i ma katarek.., no wściec się da...:angry: ale dosyc narzekania;) jutro tłusty czwartek i bede robiła chruściki ;) atera uciekam odespać wczorajszą nieprzespaną noc, dobrej nocki i słodkich snów dla Mamusiek i maluszków :)

reklama
Wkońcu moja lekarka łaskawie się zlitowała i zaisała Nutramigen, Filip ma ewidentne objawy skazy białkowej a ona się jeszcze zastanawiała czy abby napewno jest mu to konieczne.;/ ale co tam, najważniejsze że juz mamy mleczko, teraz tyko czekam na poprawę:) tak piszecie o swoich teściach, a mnie do szwedzkiej pasji doprowadza babcia mojego M:angry: wyobraxcie sobie że gdy jesteśmy u niej z wizyta a ja tylko wyjde np do łazienki to ona opatula Flipka w 2 koce i kładzie pod piiecem:angry::wściekła/y::wściekła/y: i właśnie dzięki niej przewiało mi młodego i ma katarek.., no wściec się da...:angry: ale dosyc narzekania;) jutro tłusty czwartek i bede robiła chruściki ;) atera uciekam odespać wczorajszą nieprzespaną noc, dobrej nocki i słodkich snów dla Mamusiek i maluszków :)
jak objawia sie ta skaza bialkowa???
ja zaczynam sie martwic... wczesniej bylo ok ale od kilku dni Julka ma wysyp czerwonych grubych plam i strasznie z tego skóra schodzi... we wtorek idziemy na szczepienie W KONCU!!! to zapytam pediatry o to!!!!

Do góry