reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

jak ja zawsze chcialam miec blizniaki to wy nawet nie wiecie ...

Ja nie:-) Po pierwsze jest to ciąża większego ryzyka a już nawet pojedyńcza ciąża przyprawia nas często o lęki a po drugie chcę wpierw jedno i na nim się skoncentrować a póóóźniej drugie. Fajnie by było gdyby odstęp między nimi był minimum 3 lata, ale to już nie do końca zależne od nas:p

reklama
mea ja jak bylam mala to tez chciałam, a teraz jakos mnie to lekko przeraża, ale najlepsza jest moja babcia która mowi ze bede miala blizniaki dlatego ze jak bylam mała to kupiła mi takie dwie malutkie laleczki które wszedzie ze soba nosiłam hihi

karolak a w którym jestes tygodniu??

Do 5 miesiąca zażywałam Falvit, potem ginka przepisała mi Falvit Mama - Boże jakie wielkie te tabletki! A myślałam, że tylko zwykły Falvit takie ma.

ja z początku brałam centrum materna, ale tragicznie się po nich czułam. teraz łykam Prenatal i ubóstwiam go ;-) też tabletki nie należą do małych.

u mnie było duże prawdopodobieństwo ciąży mnogiej, bo teściowa ma siostrę bliźniaczkę, a w rodzinie z mojej strony też były 2 przypadki. całe szczęście, że noszę jedno dzieciątko (i tak czasem ciężko, bo ciąża od początku zagrożona)

ale mi ryjek przysmażyło :szok: dobrze, że od razu zbrązowiał. tak samo mam ślad na udach od spódnicy :-D a siedziałam na słońcu tylko 15 minut...

Dobra moje panny
Z racji tego ze Admin nam odpisał w watku w naszym Albumie ze :

"Witajcie, od kiedy istnieją grupy społecznościowe nie zakładamy działów zamkniętych w albumie.
Któraś z Was może założyć grupę ( z opcją "na zaproszenie) i to ona bedzie miała piecze nad tym komu i kiedy dac lub zabrac dostęp.
Opiekę nad grupą można w dowolnym momencie przekazać innej użytkowniczce np na czas wyjazdy lub braku możliwości koordynowania grupą.

Pozdrawiam
"

Założyłam ja taka grupe i części z Was powysyłałam już zaproszenia;ktore wydaje mi sie musicie poakceptowac :):tak:.Grupa jest założona tylko na zaproszenie więc nikt inny oprócz osób zaproszonych nie będzie miał dostępu do tej grupy (czyli naszych wątków i fotek jakie powstana w tej grupie) Tam bo głównie o to chodziło będziemy mogły umieszczac nasze zdjęcia i tylko my je oglądać :) Chyba wsio dobrze zrozumiałam i dobrze Wam przekazałam ...jak nie to lejcie po dupie :-D:-D:-D

Matko Boska ....a ja dzisiaj kończe 20 tydzien !!!!!!! Już połowa za mną ...ale zleciało :szok::szok::szok::szok: !!!
NO i posprzatałam chate ( zostały tylko podłogi do odkurzenia i pozmywania ale juz mam dosyc !!!!!!!!!!! ) chyba przesadziłąm - DOSŁOWNIE- jestem padnieta a wszystkiego jeszcze nie zrobiłam ....no ale np. UMYŁAM OKNO !!!!
Zar z nieba wali niemiłosiernie ,Moje dziecko przybiegło smutne z dworu pytam co sie stało a on do mnie ze "wszsytkie dzieci jada na basen ale on wie ze ja nie moge na sloncu siedziec to wrocił do domku" Az mnie za serce złapało jak przychodzi mama jednego z kolegów Patryka i mowi ze ona go zabierze na basen bo jedzie ze swoimi dziecmi ( przyjacołmi Patryka ) i bedzie go pilnowac.I mowi do mnie "on do mnie mowi ,ja nie moge jechac na basen bo moja mama ma dzidziusia w brzuchu i mnie nie pusci bo sie bedzie denerwowac a ona nie moze teraz sie denerwowac " NO matko boska az mi łzy do oczu podeszły !!!!
Chciałam isc na basen z nim no ale sama sie boje ,bo normalnie robi mi sie słabo od słonca wiec moje dziecko jej poszkodowane teraz !!!
NO pusciłąm go ....jak sie ucieszył ...az mu sie oczy zaswieciły z radosci !!!Bo taka sytuacja była nie raz ze dzieci jechały a on zostawa sam i wracal do domu a ja mu tlumaczylam jak tato wroci to cie zabierze i on cierpliwie czekał :nerd:
Pusciłam go ,ale zebym teraz nie myslala caly czas czy dobrze zrobiła ...ale czlowiek glupi jest !!!

reklama
Do góry