karnitynka1982
Fanka BB :)
Kasiekkr trzymam kciuki mocno!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja spadam na egzamin..nic nie umiem..
ostatni egzamin w mojej karierze studentki to moze jakos szczescie dopisze...
trzymajcie kciuki!!
bo to juz 2 miesiac siedzenia w domu gotowania sprzatania itp... jeyny relaks to spacery.. chcialabym wyjsc choc na 2 godz z mezem gdzies!!! ale mu to pewnie nawet do glowy nie przyjdzie!!!!
Kasiula, powodzenia!
To może ty go zaskocz jakąś romantyczną kolacją;-)
o jak Ci zazdroszcze! moj Olek spi na spacerze a w domu daje popalicmy codziennie mamy spacerki nawet jak jest -2:-)
moja miska towarzyska jest na spacerze rzadko spi ale za to grzecznie lezy i sie rozglada... teraz tez wrocilysmy i mala trzaska dzrzemke:-)
Jestesmy po pierwszym spacerku))Moj maluszek spal jak go ubieralam spal na spacerku (45 minut) i spi do teraz juz ponad pol godzinki ale sie ciesze no ale ja sie spocilam jak swinka nic nie odsniezone skamieliny lodowe na drodze Szymka niezle wytrzeslo ale chyba nic nie zauwazyl. Poza tym nie wiem czy to na stale ale w nocy jadl co 4,4 godzinki a w dzien co 3 a tak zawsze chcial po godzinie poltora a ja go przetrzymywalam do dwoch!!!!!!!No i zjadal gora 100 ml a dzis zjadl pierwszy raz 120 fajnie by bylo jakby mu tak zostalo hihi zobaczymy moze to w koncu jakis przelom. Moj maly wczoraj wcale nie chcial spac prawie caly dzien bo babcia przyjechala duzo sie dzialo i on to chyba wyczul hihi za to dzis spi od rana caly czas odsypia wczorajszy dzien
NO i smieszek mi rosnie bo on sie co chwila mi usmiecha nawet jak mu psikam i odciagam to on sie smieje tak slodko
![]()
cześć dziewczyny!
wpadam tylko zameldować ze u nas wszystko gra, niby tylko Anielka znowu zaczela ostro ulewać, chyba zjadłam coś co jej nie podchodzi.
a druga spawa taka, że jadę na ferie do moich rodziców z dziewczynkami i ciesze sie jak glupia :-) tam mam luz i oprocz karmien Anielke z glowy, bo dziadkowie szaleja na ich punkcie. tutaj calymi dniami sama i troche odpoczynku mi sie przyda.
wracamy w niedziele, bo w pon Rozi juz do przedszkola wkoncu pojdzie.
my w walentynki nic nie organizujemy, ale skoro bedziemy miec opieke nad dziecmi to moze gdzies na kolacje wyskoczymy. mężus przyjedzie akurat w sobote wiec byłoby super.
no to papappa
NO u nas na szczescie bylo dzis 0 wiec sie zdecydowalam maly nieraz jeszcze kaszlnie ale pani dr mowila ze moze pare tyg jeszcze mu sie zdarzyc mimo tego ze juz jest zdrowy troche sie balam ale poszlismyNajpierw 4 dni werandowalam ale jak bedzie na minusie albo silny wiatr to tez w domku bede siedziala juz ta zima moglaby odpuscic:/
ja tez nie choc moj maz jest w domu...
boli mnie i nie da sie/....
Mea maz mial racjeja wiem ze czasami nerwy puszczaja i nic sie nie chce ale jak mama nerwowa to dziecko tez
Czekamy na foteczki;-)po takim wypadzie humor napewno bedzie super;-)
Mój mąż jest instruktorem narciarstwa i prawie całą zimę spędza na nartach więc małą też bedzie chciał szybko postawić na nartyZresztą już się cieszy, że taka ruchliwa bo ma nadzieje że zamiłowanie do sportu odzidziczy po nim
![]()
zazdroszcze! ja to nigdy nie wroce do wagi sprzed ciazy!
Nawet tak nie mów
Nie waga jest najważniejsza tylko nasze kochane bączki
A jak już skończymy karmić to razem się będziemy odchudzać..ale z głową;-)
Ja po Hani też tak chudłam jak teraz..a po roku jak już coraz mniej piła to ważyłam 67
I naprawdę na mnie widać każdy zbędny kilogram
Na szczęście mój wspaniały mąż zawsze mnie podtrzymywał na duchu...nigdy nie powiedział że MUSZĘ się odchudzać:-)
A jak się nie uda?
Trudno...w końcu nie mamy nadwagi 30 kg:-)
CO ROBICIE W WALENTYNKOWY-OSTATKOWY weekend??? macie jakies plany?
mea kolysanki poszly mam nadzije ze dostalas
napisz czy Ci sie podobaja;-)
Mea czekam aż pojawią się na chomiku to sobie od Ciebie ściągnę:-)