reklama
no właśnie u nas tez nie no ,ale moze dlatego wlasnie ,bo jakos dziwnie te wymiary wychodza jak widacKurcze u nas nie mierzą u lekarza:-( Sama próbuję mierzyć Małą, ale nie zawsze jakoś się to udaje.
pewnie nie....co za pech...No coż, ja nie uzywałam niczego i pojawiły mi się dopiero dwa dni przed porodem :-( Jakbym urodziła dwa dni wcześniej to pewnie bym ich nie miała :-(
mam pytanko do mam karmiacych butla:
dokarmiam mojego malego butelka i chcialam zmienic mu mleko z bebiko na nan active, i chcialam sie zapytac czy moge od razu podac nan active czy musze je jakos powoli wprowadzac..np.mieszac z bebiko, czy podac raz bebiko a raz nan active? bo lekarka mi mowila zeby mieszac a moj K mowi ze nie mozna mieszac bo tak jest napisane na opakowaniach...co Wy myslicie??
dokarmiam mojego malego butelka i chcialam zmienic mu mleko z bebiko na nan active, i chcialam sie zapytac czy moge od razu podac nan active czy musze je jakos powoli wprowadzac..np.mieszac z bebiko, czy podac raz bebiko a raz nan active? bo lekarka mi mowila zeby mieszac a moj K mowi ze nie mozna mieszac bo tak jest napisane na opakowaniach...co Wy myslicie??
W
wika_20
Gość
Hehehe ja wczoraj mojemu zmienilam z nan avtive na bebiko i nie mieszalam nic ale mysle ze to zalezy od dziecka bo dzieci nie lubia zmian mleka i jezeli bedzie chcaił pic nie mieszaj nic a jezeli nie bedzie mu smakowalo to moze sproboj zmieszac i dac... moj ładnie wypił,,,
kopciuszek2107
Fanka BB :)
ja nie mam zadnych planow na walentynkowy week!!!!!
My tez niei jakos tak sie nie zloszcze jak tyw domu tez moze byc milo;-)
aga6671
Mama Hani i Tomka
Jeśli już o wadze to ja mam niecałe 160cm i ważę 47 kg
Matko święta to ja 14 kg cięższa od ciebie jestem
Nic tylko się załamać:-);-)
Żartuję...ja się tym nie przejmuję...tylko muszę brzuszki zacząć ćwiczyć bo jakbym wam napisała ile mam w pasie i w brzuchu to żadna by już nie narzekała na swoje wymiary
Dziewczyny a czy karmiąc można pić zieloną herbatę w dowolnych ilościach?
G
Georgina
Gość
A mi po ciąży mało rzeczy smakuje:-) Nawet czipsów nie lubię a kiedyś uwielbiałam:-)mnie w utracie wagi gubi ciągłe podjadanie... przez to karmienie piersią chodzę cały czas głodna. o piciu już nie wspomnę.
G
Georgina
Gość
Matko święta to ja 14 kg cięższa od ciebie jestem
Nic tylko się załamać:-);-)
Żartuję...ja się tym nie przejmuję...tylko muszę brzuszki zacząć ćwiczyć bo jakbym wam napisała ile mam w pasie i w brzuchu to żadna by już nie narzekała na swoje wymiary
Dziewczyny a czy karmiąc można pić zieloną herbatę w dowolnych ilościach?
Tylko, że ja zawsze (tzn nim w ciążę zaszłam) ważyłam w tych granicach, więc dla mnie to już nic dziwnego:-)
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
Tomek wprawdzie tylko raz dziennie dostaje mleko sztuczne ale 3 razy zmieniałam ( nan, bebiko i teraz bebilon) i nigdy nie mieszałam...i pił bez problemu
Miesza się po to żeby się dziecko przyzwyczaiło do nowego smaku...może nowe będzie mu smakowało...jeżeli będzie pluł to wymieszaj;-)