no trudo, Filipek będzie cierpliwy i poczekaale "zaklepie" jasobie, coby mi inny baby-facet ne sprzątnął synowej sprzed nosa
![]()
hi hi hi no dobra...umowa stoi
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no trudo, Filipek będzie cierpliwy i poczekaale "zaklepie" jasobie, coby mi inny baby-facet ne sprzątnął synowej sprzed nosa
![]()
ale ja Ci wspólczuje tego mieszkania razem z teściamiale ja mialam wczoraj wieczor ... masakra ...dziecko jak dziecko ... przewidywalny cyrk ale ja sie tak kompletnie rozkleilam ze szkoda gadac !!! po prostu ryczalam jak bobr ... nawet malej nie chcialam wziac na rece taka bylam zla !!! a wszystko przez to ze jak pojechalam na godzinke na poczte i pozalatwiac conieco to oni /maz i tesciowa/ zamiast uspic agatke jak sie przebudzila to od razu ja na rece i dawaj maltretowac !! /tesciowa jak tylko ma okazje jak mnie nie ma to ja rozbiera i sprawdza czy ja wszystko robie ok!!/ no wiec dziecko bylo padniete przy kapieli i po jedszeniu zasnela na pol godziny i potem zrobila swoj standardowy cyrk a ja mialam juz dosc !!! no wiec ryczalam jak glupia a maz zamiast mnie przytulic to jeszcze na mnie wrzeszczal ze jak sie nie uspokoje to dziecko tez bedzie nerwowe ...
no nic ... koniec marudzenia ... dzis jest nowy dzien ... zawioze mala do mojej mamy a sama ide do kosmetyczki i fryzjerajak wrce to zrobie jakas fotke
![]()
ja bym też tego nie zniosłamea lacze sie w bolu...
dlatego ja nawet na chwile dziecka nie zostawiam bo od razu by wlazla i go brala na rece i calowala..
a ja nie moge zdzierzyc jak ktos caluje mojeg malego po buzi!!
nienawidze tego po prostu...
jak go ktos slini...
uwazam ze malych dzieci sie nie caluje...tzn nie liczac mamy i taty...of cours;-)
wysylam Ci te kolysanki ale to potrwa;/
ja nie mam zadnych planow na walentynkowy week!!!!!![]()
Ja już osiągnęłam wagę sprzed ciąży brzuch się całkowicie ściągnął także nie ma śladu po ciąży tylko wyniki jeszcze słabe ale na wszystko potrzeba czasu.
o kresce tez juz zapomnialam...nie ma po niej sladuMoja zbladła już prawie jej nie widać...
ejjjj no co Ty ! przy takim wzroscie to jest okmi jeszcze 5kg i stoi waga w miejscu...
jak pomysle ze 2 lata temu wazylam 51 kg (a mam 180cm)...
zacodzac w ciaze juz 58 (maz mnie tak utuczyl!!)
a teraz 64 to az mi sie plakac chce...
moglabym zejsc tak do 55...
nogi mi juz schudly..zstala tylko dupa wielka i rece...
a brzuch maly ale skora sama wisi okropnie...i kreska tez nie zeszla;/
A ja 178 cm i waże tez ponad 80 jeszcze nie wrocilam do swojej wagi 76 kg z przed ciazyja mam 176cm i ważę 82 kg...
Tez bym zapomniala gdyby nie okropne rozstepyja tez o ciązy juz zapomnialam...nie ma śladu...skóra o dziwo nie zwiodczała...brzuszek płaski ...czasem wogóle zapominam,ze byłam w ciązy...przypomina mi o tym jedynie blizna po cc...ale z tym nie mam wogóle problemu![]()
I chwile słabości dopadają. Ale jak piszesz jest nowy dzień, nowe siły:-) Odchamisz się u fryzjera, kosmetyczki, będzie humor 300:-)ale ja mialam wczoraj wieczor ... masakra ...dziecko jak dziecko ... przewidywalny cyrk ale ja sie tak kompletnie rozkleilam ze szkoda gadac !!! po prostu ryczalam jak bobr ... nawet malej nie chcialam wziac na rece taka bylam zla !!! a wszystko przez to ze jak pojechalam na godzinke na poczte i pozalatwiac conieco to oni /maz i tesciowa/ zamiast uspic agatke jak sie przebudzila to od razu ja na rece i dawaj maltretowac !! /tesciowa jak tylko ma okazje jak mnie nie ma to ja rozbiera i sprawdza czy ja wszystko robie ok!!/ no wiec dziecko bylo padniete przy kapieli i po jedszeniu zasnela na pol godziny i potem zrobila swoj standardowy cyrk a ja mialam juz dosc !!! no wiec ryczalam jak glupia a maz zamiast mnie przytulic to jeszcze na mnie wrzeszczal ze jak sie nie uspokoje to dziecko tez bedzie nerwowe ...
no nic ... koniec marudzenia ... dzis jest nowy dzien ... zawioze mala do mojej mamy a sama ide do kosmetyczki i fryzjerajak wrce to zrobie jakas fotke
![]()