reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
ej dziewczyny przestańcie z tą wagą bo ja się załamię... wyglądam jak pulpet, jeszcze 4 kg do wagi sprzed ciąży a moim marzeniem jest w sumie 14 kg mniej... nierealne :sad: chyba znowu popadnę w kompleksy które się skończą bulimią...

a jak patrzę na swoje rozstępy to aż mi niedobrze :confused2:

(dobra, wygadałam się... ale ulżyć to mi nie ulżyło...)

lacze sie z toba nie wiem ile waze po pordozie do teraz ale wygladam jak slon i bardzo zle sie czuje! opuchlizna zeszla w buty wszystkie wchodze ale biodra tak mi sie roszeszly ze wszystkie spodnie wciskam do konca ud a przez biodra za cholere nie przejda!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my w weekend walentynkowy jedziemy domoich rodzicow...
i niedziele spedzamy u mojego dziadka bo biedny zostal teraz sam....

dlatego jedziemy do niego z prawnukiem...niech sie troszke pocieszy biedak...

Dziewczyny, a jak wygląda ten śluz bo tyle o tym tu piszecie, ze sama sie zastanawiam czy moja mała nie robi śluzowatych kupek. Czy to jest innego koloru niż reszta czy po prostu chodzi o konsystencję?

U mnie to jest taka kupa jakbyz bialkiem jajka:tak:ciagnie sie i widac przezroczyste niteczki sluzu:tak:raczej nie da sie tego nie zauwazyc:no:dzis teraz przed chwila znowu byla kupa i znowu ze sluzem:-(nrmalnie oszaleje:-(

Mnie jeszcze brakuje 2 kg, ale tak sobie myśle, że to przez mleko w piersiach ;-) Natomiast brzuch nadal duży, ale chyba ciezko bedzie mi wrócic do tego co było wcześniej (64 cmm).
A przy okazji brzuchów to kiedy zniknie ta ciemna kreska?

Ja jestem na -1 kg:tak:ale skora na brzuchu nie jesttaka jak wczesniej:no:

a mnie sie wydaje ze ty jestes wyjatkowo szczupła przy takim wzroscie to nawet 70 kg moglabys wazyc. ja mam 168 cm i przy 56 kg wszyscy mowili ze chuda jestem. a wiekszy tyleczek to moze byc tez i zaleta ;-)

Podobniez faceci nie lubia chudzielcow:no:
A i przestancie pisac juz o wadze:wściekła/y:ja mam 168 i waze w tej chwili 72 kg:wściekła/y:kurna i wy narzekacie:wściekła/y:szlak mnie trafi zaraz:wściekła/y:

moja hania raczej jeszcze nie zabkuje, chociaz slini sie okrutnie ;-) wiec to moze byc to slabe przyswajanie pokarmu, tym bardziej ze brala antybiotyk. Musze sie dokladnie przyjzec jej kupce, jak w koncu zrobi :baffled:

Przy kazdym antybiotyku powinnas podawac Lakcid lub inny probiotyk:tak:wiec jest mozliwe ze kupka moze byc ze sluzem,jesli taka jest to zaznij raz dziennie podawac malemu:tak:to mu napewno nie zaszkodzi;-)

mea kolysanki poszly mam nadzije ze dostalas:)
napisz czy Ci sie podobaja;-)

My czekamy rowniez na kolysaneczki wiec Mea do dziela;-)

Na walentynki przyjedzie moj maz, ale raczej nigdzie nie pojdziemy bo on bedzie zmeczony, a ja i tak karmie piersia i nie daje sobie rady z odciaganiem wiec na pewno bedziemy w domku. Moze w koncu sie pokochamy...

My wczoraj mielismy bara bara:-)ale powiem wam ze balam sie jak nastolatka:-Dnie bylo jakos bardzo super ale nastepnym razem bedzie dobrze bo strach mniejszy;-)

A wy jeszcze sie nie seksiliscie?:szok:
No i widze ze u was pyklo dzis dwa miesiace:-)

reklama
NO taniej ma taniej ja polecam pieluszki flanelowe od niego sa swietne i taniutkie piore non stop i nic sie z nimi nie dzieje niedlugo znow od niego zamowie szkoda tylko ze nie ma huggiesow 2;)
a flanetki mam tez...w zasadzie to ja chyba wsyztsko po kolei od niego zamawialam...tez zaluje,ze nie ma papersiakow...choc moze trzeba sie spytac ,bo kiedys nakrylam go ,ze ma inne konto i tam sprzedaje pewne rzeczy taniej niz na tym , a drozej te co na tym sa tansze ;-):tak:

Do góry